Sveikos.Aš nuo vasario 1 atostogose būsiu dvi dienos liko dirbt.O į dekretą po atostogų.Berods kovo 30...
Sveikos. As tai del dekreto dar nezinau bet pagal skaiciuokle vasario 20 d 30 sav . Rytoj TA tai ziuresiu kiek priaugau slapima dar reikia lriduot
ir krauja del minuso ir visi tie bendri manau bus
Bet kaip keista, ziuriu visom kam hemoglobinas 108 jau skiria gert gelezi. Man sake -ai, nieko cia tokio, tokiu rodikliu mes neskaitom nesciuju anemija ir jei kris dar labiau tada jau skirsim. Bet man atrodo kad zenkliai pakritusi hemoglobina ir atstatyt kurkas sunkiau. Ana nestuma tai geriau geriau ta gelezi ir vistiek ji buvo per maza iki pat gimdymo. Na, matysim...
Niezuliai mane dar vargina, kaip nervuoja.. visokiausiu kremu prisipirkau... reiks turbut toliau tirtis, nors skaiciau kad daug kam taip nuo hormonu ir praeina tik pagimdzius

Ziuriu daug kas rasot kad bambos issokusios, man nei su pirmu nei dabar neissokusi, gal del to kad siuta aplink

Labukas
Kaip smagu, kad čia tiek pašnekesių susikaupę Su puikiais vizitais, merginos! Man tai silpna ir jėgų neturiu - reikės tirtis gal kraują. Nors ir peršalimas prie to prisideda - vėl gerklę skaudena, nosies sienelė kažkokia paburkusi. Gal šį kartą neįsisirgsiu, juk tik savaitę sveika pabuvau. Iš nėštuminių bėdų tai strėnų skausmą jau jaučiu ir toks neįprastas pojūtis - gaktos odą lyg tempia, lyg jautri, ypač kai iš sėdimos ar gulimos pozicijos atsikeliu. Niekam taip nėra?
Aš į dekretą išeisiu kovo 1 d.
Sveikos. Del hemoglobino prie 100 man liepe maistu bandyt kelt, ypac vasara padejo zmuoges. O kai pries pat gimdyma nukrito 86 kazkas pan, tada vaistus bet nespejo jau padet, po gimdymo viskas greit susitvarke.
Man labai tarpukoji skauda, ypac tada kai daugiau pavaikstau

Paskutini kart kai krauja tyre hemoglobinas buvo virs 130..
Kursuose buvau su pirmu nestumu, tikrai buvo verta. Dabar neisiu, nes vienok laiko nera, kita vertus maitint esu nusiteikus ir pasiruosus, noreciau bent 6men, bet ne ilgau nei iki metuku. Tad pirma kart besilaukiancioms, as asmeniskai, tikrai rekomenduociau kursus, ne tik del maitinimo, bet ir kitais su naujagimiu susijusiais klausimais. Aisku pazistami ir artimi skuba savo patarimus dalint, bet visada naudinga isgirst profesionale nuomone.
Geros dienos visoms

Aš pirmą maitinau iki pusantrų, bet manau antrojo tiek nematainsiu(nors visgi nesu labai tuo tikra, nes kai reikia nutraukt žindymą tai vis atrodo kad tas vaikutis toks mažas ir jam dar taip reikia

Mane niežuliai irgi toliau kankina, kažkiek gal lengviau būna riebiai išsitepus tuo body shopo body butter, bet nuo jo toks kartumas lieka ant odos, vis papuola man į burną nelabai sveikas produktas, bet eina saujom
svarbu būtų oda drėgna po prausimosi, ant sausos 0 efekto.
Mane irgi nuovargis kankina, aš vos ne kas antrą dieną į darbą išsikomandiruoju, taip nuvargstu vien nuo keliavimo pirmyn atgal. Bet judėt reikia, verčiu save visaip kaip.
Aš dar dėl ko anksti nenoriu, tai kad namuose vienai sėdėt labai man liūdna, aišku dabar bus daug veiklos įsirengiant, bet norisi vis tiek į žmones išeit dar, pasimėgauti tuo prieš užsidarant į tą meilės, kakučių ir bemiegių naktų burbulą
Oj su tais patarimais. Dar nepagimdžiau, o jau gaunu neprašytų patarimų į kairę į dešinę. Kaip nenuprotėt?
Oki, dėl kursų įtikinot!

Ypac labai mego patarti anyta kaip man zindyti, nors pati "net" menesi prazinde.. pirkdavo visokias chalvas, virdavo kmynu arbatas ir tt.. nors aisku zmogus ji geras, na bet kartais net vaziuot ten nebenoredavau

O drauge isvis "puiku" patarima gavo: kad vaikui pilvo nepustu i pampersa iberti druskos

Del patarimu isklausydavau o darydavau savaip

Ypac labai mego patarti anyta kaip man zindyti, nors pati "net" menesi prazinde.. pirkdavo visokias chalvas, virdavo kmynu arbatas ir tt.. nors aisku zmogus ji geras, na bet kartais net vaziuot ten nebenoredavau

O drauge isvis "puiku" patarima gavo: kad vaikui pilvo nepustu i pampersa iberti druskos

Druskos i pampi?!

As buvau pikta po gimdymo ir mane nervindavo tie patarejai kurie ejo lankyt,o as ***** nei nusipraust laiko rasdavau, o cia dar uzimt anuos reikejo