Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Sveikos.Aš nuo vasario 1 atostogose būsiu :) dvi dienos liko dirbt.O į dekretą po atostogų.Berods kovo 30... :) 

Atsakyti
Sveikos, aš jau atostogauju smile.gif į dekretą eisiu nuo kovo 1 dienos. Turiu geležies ir tirpiu pavidalu, bet kai pabandžiau ją gert, tai po kokių 10 minučių išvėmiau, po to visą dieną bloga buvo, grįžau prie tablečių.
Atsakyti

Sveikos. As tai del dekreto dar nezinau bet pagal skaiciuokle vasario 20 d 30 sav .  Rytoj TA tai ziuresiu kiek priaugau :) slapima dar reikia lriduot :) ir krauja del minuso ir visi tie bendri manau bus :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janima: 29 sausio 2018 - 21:26
Labas rytas!
Bet kaip keista, ziuriu visom kam hemoglobinas 108 jau skiria gert gelezi. Man sake -ai, nieko cia tokio, tokiu rodikliu mes neskaitom nesciuju anemija ir jei kris dar labiau tada jau skirsim. Bet man atrodo kad zenkliai pakritusi hemoglobina ir atstatyt kurkas sunkiau. Ana nestuma tai geriau geriau ta gelezi ir vistiek ji buvo per maza iki pat gimdymo. Na, matysim...
Niezuliai mane dar vargina, kaip nervuoja.. visokiausiu kremu prisipirkau... reiks turbut toliau tirtis, nors skaiciau kad daug kam taip nuo hormonu ir praeina tik pagimdzius unsure.gif
Ziuriu daug kas rasot kad bambos issokusios, man nei su pirmu nei dabar neissokusi, gal del to kad siuta aplink rolleyes.gif
Atsakyti

Labukas  :4u:

Kaip smagu, kad čia tiek pašnekesių susikaupę :) Su puikiais vizitais, merginos! Man tai silpna ir jėgų neturiu - reikės tirtis gal kraują. Nors ir peršalimas prie to prisideda - vėl gerklę skaudena, nosies sienelė kažkokia paburkusi. Gal šį kartą neįsisirgsiu, juk tik savaitę sveika pabuvau. Iš nėštuminių bėdų tai strėnų skausmą jau jaučiu ir toks neįprastas pojūtis - gaktos odą lyg tempia, lyg jautri, ypač kai iš sėdimos ar gulimos pozicijos atsikeliu. Niekam taip nėra?

Aš į dekretą išeisiu kovo 1 d.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 30 sausio 2018 - 08:59

Sveikos. Del hemoglobino prie 100 man liepe maistu bandyt kelt, ypac vasara padejo zmuoges. O kai pries pat gimdyma nukrito 86 kazkas pan, tada vaistus bet nespejo jau padet, po gimdymo viskas greit susitvarke.

Man labai tarpukoji skauda, ypac tada kai daugiau pavaikstau  :oh:​ 

Atsakyti
Oi kaip pavydu toms, kurios jau isejusios i dekreta ar tuoj iseis.. as planuoju iki balandzio 20d dirbt (terminas geguzes 10d.), jei tik sveikata leis aisku. Bet nuovargis ir energijos trukumas nerealus..kas ryt kai zadintuvas nuskamba verkt norisi cray.gif
Paskutini kart kai krauja tyre hemoglobinas buvo virs 130..
Kursuose buvau su pirmu nestumu, tikrai buvo verta. Dabar neisiu, nes vienok laiko nera, kita vertus maitint esu nusiteikus ir pasiruosus, noreciau bent 6men, bet ne ilgau nei iki metuku. Tad pirma kart besilaukiancioms, as asmeniskai, tikrai rekomenduociau kursus, ne tik del maitinimo, bet ir kitais su naujagimiu susijusiais klausimais. Aisku pazistami ir artimi skuba savo patarimus dalint, bet visada naudinga isgirst profesionale nuomone.
Geros dienos visoms
Atsakyti
Dėl kursų tai aš irgi sakyčiau, kad pirmakartėm rekomenduoju smile.gif kartais tas žindymas nebūna toks sklandus kaip norėtųsi.. ir reikia nusiteikti nepasiduoti ir žinoti ką daryti kad viskas vyktų kuo lengviau smile.gif
Aš pirmą maitinau iki pusantrų, bet manau antrojo tiek nematainsiu(nors visgi nesu labai tuo tikra, nes kai reikia nutraukt žindymą tai vis atrodo kad tas vaikutis toks mažas ir jam dar taip reikia biggrin.gif ). Bet išvargino tie kėlimaisi naktimis, nes maniškis valgydavo labai dažnai ir kai bendraamžių mamytės jau seniai normaliai miegodavo- aš tik guosdavau save kad "va jau tuoj" ir aš miegosiu smile.gif šįkart norėčiau be didesnių aukų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Mane niežuliai irgi toliau kankina, kažkiek gal lengviau būna riebiai išsitepus tuo body shopo body butter, bet nuo jo toks kartumas lieka ant odos, vis papuola man į burną :D nelabai sveikas produktas, bet eina saujom :D svarbu būtų oda drėgna po prausimosi, ant sausos 0 efekto.

Mane irgi nuovargis kankina, aš vos ne kas antrą dieną į darbą išsikomandiruoju, taip nuvargstu vien nuo keliavimo pirmyn atgal. Bet judėt reikia, verčiu save visaip kaip.

Aš dar dėl ko anksti nenoriu, tai kad namuose vienai sėdėt labai man liūdna, aišku dabar bus daug veiklos įsirengiant, bet norisi vis tiek į žmones išeit dar, pasimėgauti tuo prieš užsidarant į tą meilės, kakučių ir bemiegių naktų burbulą :D 

Oj su tais patarimais. Dar nepagimdžiau, o jau gaunu neprašytų patarimų į kairę į dešinę. Kaip nenuprotėt?

Oki, dėl kursų įtikinot!

Atsakyti
Oi tie patarimai.. kartais tikrai pikta budavo ir noredavoai sakyt atsikniskit visi. Prasideda nuo patarimu kaip elgtis nestumo metu, paskui kaip zindyt,kiek zindyt,kada zindyt, ka daryti kad pilvuko nepustu, ko nevalgyt, ka daryt kad nuo soskes atpratint,ka daryt kad nuo pampiu atpratint... zodziu galeciau testi iki kokio milijono biggrin.gif
Ypac labai mego patarti anyta kaip man zindyti, nors pati "net" menesi prazinde.. pirkdavo visokias chalvas, virdavo kmynu arbatas ir tt.. nors aisku zmogus ji geras, na bet kartais net vaziuot ten nebenoredavau smile.gif
O drauge isvis "puiku" patarima gavo: kad vaikui pilvo nepustu i pampersa iberti druskos lotuliukas.gif
Atsakyti

Del patarimu isklausydavau o darydavau savaip :D 

Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2018 01 30, 17:09)
Oi tie patarimai.. kartais tikrai pikta budavo ir noredavoai sakyt atsikniskit visi. Prasideda nuo patarimu kaip elgtis nestumo metu, paskui kaip zindyt,kiek zindyt,kada zindyt,  ka daryti kad pilvuko nepustu, ko nevalgyt, ka daryt kad nuo soskes atpratint,ka daryt kad nuo pampiu atpratint... zodziu galeciau testi iki kokio milijono  biggrin.gif
Ypac labai mego patarti anyta kaip man zindyti, nors pati "net" menesi prazinde.. pirkdavo visokias chalvas, virdavo kmynu arbatas ir tt.. nors aisku zmogus ji geras, na bet kartais net vaziuot ten nebenoredavau smile.gif
O drauge isvis "puiku" patarima gavo: kad vaikui pilvo nepustu i pampersa iberti druskos  lotuliukas.gif

Druskos i pampi?! blink.gif biggrin.gif Nu ir kaip cia susiet ta reikala? nebent kad vaikui tiek isgraus uzpakali, kad pilvo diegliai tiek nesijaus biggrin.gif

As buvau pikta po gimdymo ir mane nervindavo tie patarejai kurie ejo lankyt,o as ***** nei nusipraust laiko rasdavau, o cia dar uzimt anuos reikejo
Atsakyti