Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Sveikos 4u.gif Nemazai kas vakar apsilankymus pas gyd turejo. As irgi vakar ejau i susitikima, del kaklelio, kuris neblogai laikos, nors jau sutrumpejo, bet siuo nestumo laiku normalus (21mm), svarbu uzsidares.
Apziuros metu matem kaip dukryte rijo vandenis, o tada pradejo zagseti, ta jutau ir viduj ir maciau ekrane, buvo tiesiog nerealu wub.gif Taip pat parode ir 3D vaizda, tai musu dukryte neispasakyto grozio, asaru sulaikyt is susizavejimo nepavyko wub.gif
Atsakyti
Keista, kad primygtinai siulo darytis. As turejus dvi kasos operacijas, tai rizika gerokai didesne, jog bus sutrikimas gliukozes. Bet kai pasakiau kad buvo ziauriai bloga pirma karta isgerus ta gliukoze, tai sake uzteks keleta gliukozes is kraujo tyrimu. Jau dukart dare, lyg dar du kartus zada daryt smile.gif kolkas tfu tfu tfu-viskas gerai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(*bella* @ 2018 01 26, 12:09)
Sveikos  4u.gif Nemazai kas vakar apsilankymus pas gyd turejo. As irgi vakar ejau i susitikima, del kaklelio, kuris neblogai laikos, nors jau sutrumpejo, bet siuo nestumo laiku normalus (21mm), svarbu uzsidares.
Apziuros metu matem kaip dukryte rijo vandenis, o tada pradejo zagseti, ta jutau ir viduj ir maciau ekrane, buvo tiesiog nerealu wub.gif Taip pat parode ir 3D vaizda, tai musu dukryte neispasakyto grozio, asaru sulaikyt is susizavejimo nepavyko wub.gif

Kaip faina wub.gif su graziu susitikimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justjule @ 2018 01 25, 22:21)
<p>Sveikos.aš irgi patikrinime buvau viskas normalu akušerė jau su tuo aparatu klausė širdelę ir kažką ten atsispausdino.Kol kas pas mane +2 kg.bet aš šiaip ne iy lieknųjų tai džiaugiuos kad kol kas tiek.nors su pirmu iki galo priaugau +8 viso.tai manau ir dbr gal labai nepriaugs...hemoglobinas mano mažas...liepė po dvi tabletes tardyferono gert,viduriai užkietės... nu bet ką darysi.ir gavau siuntimą tam gliukozės tyrimui. Nesupratau kodėl.</p>

O koks tavo hemoglobinas? Mas mane 106, bet israse po 1 tablete tardyferono, tai su viduriais irgi vargstu.
Atsakyti

Pas mane 86 :( Na bet susitvarkysim kaip nors :) Mažiausia norma 110... aš labai daug obuolių valgau galvoju gal jie padeda tiem viduriam.bet jei dbr po dvi pradėsiu gert nebežinau... nu daug vandens reiks.. Kaip gerai kad savaitgalis. Pailsėkim :) 

Atsakyti

O jums nesako kad kartu dar ir foli gert nes tada geriau pasisavina gelezi?

Atsakyti
Man sake vitamina C kartu vartoti, apie foli neuzsimine.
Atsakyti

Mano pirmosios grupeje yra protinga mamyte siuo klausimu, tai vit c irgi padeda issisavinti, bet ir del folio stokos gali issivystyti mazakraujyste.

http://ligos.sveikas...mpina_gyvenima/

Atsakyti

Siaip placiau pasidomek gal tikrai to folio trukumas yra, nes 86 cia laaabai mazai.

Pirmo nestumo metu toks mano buvo pabaigoj bet jau iki gimdymo nespejau pakelt.

Atsakyti

Sveikos, as pradingus, skaiciuoju dienas iki dekreto, darbe uzsikapscius juodai... :( dirbu su ta naujaja vaiko ismoka, tai darbo juodai... o siaip viskas gerai, pilvukas auga, gyventojas spardosi, pirmasis ne toks aktyvus buvo:) einu skaityt kaip gyvenat:)

Atsakyti
Laba visoms 4u.gif

O kada kas i dekreta iseinat?

Ar kam nors dar skauda bamba? Man pora dienu labai keistai skauda bamba ir aplink ja..tikrai keistai kazkaip, toks jausmas kad plystu.
Atsakyti
Sveikos visos, seniai bebuvau prisijungus.
Man jau 26 savaitė į pabaigą eina, svoris +8 kg. Mažoji bumsi gan dažnai, bet kiek pastebėjau aktyviausia būna vėlai vakare arba naktį.
Geležį geriu jau kokį mėnesį, nes hemoglobinas buvo 108, kitą savaitę reiks eit kartot kraujo tyrimo, gal bus pakilęs.
Praeitą savaitę buvau namie, nes vaikai apsirgo, tai nors išsimiegojau, nes jau pilvelis nemažas, tai naktį sunku patogiai įsitaisyti, dažnai pabundu. Šiandien pirma diena darbe, tai po pietų jau taip pavargus jaučiuos, o dar spaudimas žemas, reiks eit kavos įkalt smile.gif .
Į dekretą turėčiau eiti vasario pabaigoje, bet labai norėčiau dar iki kovo vidurio ištemt, tada dar 2 sav.atostogų pasiimčiau ir galutinai jau nuo balandžio 3 d. išeičiau.
Noriu darbus užsibaigt, o ir pinigėlių prasme geriau būtų, bet su tokių neišsimiegojimu kažin kaip bus.

Beje kadangi planuoju atostogose būt 2 metus, tai sakiau antrais metais aš būsiu atostogose, o pašalpą reiks sustivarkyt vyro vardu (jo alga didesnė)
Atsakyti

Sveikos, kaip smagu, kad pilvelių gyventojams viskas ok. O jums tik hemoglobiną tyrė? Nes man darė du tyrimus: hemoglobinui ir geležiai nustatyti. Hemoglobinas buvo puikus, o geležis pakritus.

Šiaip labai rekomenduočiau jum mergaitės valgyt kuo daugiau špinatų, nes ten yra ne tik daug geležies, bet ir folato, natūralios folio rūgšties, kuri daug geresnė organizmui :)

Dar skaičiau, kad išvengti užkietėjimo, tai gerti geležį tirpių tablėčių pavidalu, gėrimo formoj :)

Aš tik vasario 6 d. eisiu TA, tai turėsiu atnaujintą info :) Svorį bijau matuotis namie :D manau, kad tikrai bus jau kokie + 6kg.

Dėl dekreto dar nenusprendžiu, galvoju eiti apie pirmą gegužės savaitę, kadangi galiu ramiai dirbt iš namų, tai galvoju kodėl nepratęsus atlyginimo kuo ilgiau :D 

Gundausi užsisakyti žindymo kursus.. labai pasiryžus maitinti ir taip noris, kad kuo lengviau ir paprasčiau tai įvyktų.. Gal kurį lankius?

Atsakyti