Apziuros metu matem kaip dukryte rijo vandenis, o tada pradejo zagseti, ta jutau ir viduj ir maciau ekrane, buvo tiesiog nerealu

Mano pirmosios grupeje yra protinga mamyte siuo klausimu, tai vit c irgi padeda issisavinti, bet ir del folio stokos gali issivystyti mazakraujyste.
Sveikos, kaip smagu, kad pilvelių gyventojams viskas ok. O jums tik hemoglobiną tyrė? Nes man darė du tyrimus: hemoglobinui ir geležiai nustatyti. Hemoglobinas buvo puikus, o geležis pakritus.
Šiaip labai rekomenduočiau jum mergaitės valgyt kuo daugiau špinatų, nes ten yra ne tik daug geležies, bet ir folato, natūralios folio rūgšties, kuri daug geresnė organizmui
Dar skaičiau, kad išvengti užkietėjimo, tai gerti geležį tirpių tablėčių pavidalu, gėrimo formoj
Aš tik vasario 6 d. eisiu TA, tai turėsiu atnaujintą info Svorį bijau matuotis namie
manau, kad tikrai bus jau kokie + 6kg.
Dėl dekreto dar nenusprendžiu, galvoju eiti apie pirmą gegužės savaitę, kadangi galiu ramiai dirbt iš namų, tai galvoju kodėl nepratęsus atlyginimo kuo ilgiau
Gundausi užsisakyti žindymo kursus.. labai pasiryžus maitinti ir taip noris, kad kuo lengviau ir paprasčiau tai įvyktų.. Gal kurį lankius?