Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Stiprinkit imunitetą merginos, nieko čia daug neprisisaugosit, daug gerųjų bakterijų, vitamino c, skysčių, poilsis, ramybė ir bus gerai :)

Užsikabinom už serialo The Handmaid's tale, įdomi mintis ten :) rekomenduoju :)

Atsakyti
MeilesVaikai bijau as ziuret ta seriala, galvoju, kad man hormoninei ne kas biggrin.gif
Atsakyti

Apsilankiau pas seimos gydytoja. Patikrino sirdutes plakima, viskas gerai.

kas labai nustebino, kad priaugau 10 kg., nesu apkuni, priesingai, sveriau 52 pradzioje. Kiek priaugote jus?;) 

Atsakyti

7,4 kg. Pries menesi buvo taip, tai gal dar plius 2 kg bus :D

Atsakyti
Mane prieš savaitę sverė buvo +7 kg.
Atsakyti

+6kg pas mane. 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As siandien irgi patikrinime buvau smile.gif Sake kad labai nemazai pilvas paaugo. Del svorio tai is -4, liko -1,5kg smile.gif zodziu i pradini svori dar negrizau smile.gif
Kai akusere klause sirdele su ta duda- sake kad ispyre "i ausi" beibis smile.gif))
Atsakyti

Sveikos.aš irgi patikrinime buvau viskas normalu akušerė jau su tuo aparatu klausė širdelę ir kažką ten atsispausdino.Kol kas pas mane +2 kg.bet aš šiaip ne iy lieknųjų tai džiaugiuos kad kol kas tiek.nors su pirmu iki galo priaugau +8 viso.tai manau ir dbr gal labai nepriaugs...hemoglobinas mano mažas...liepė po dvi tabletes tardyferono gert,viduriai užkietės... nu bet ką darysi.ir gavau siuntimą tam gliukozės tyrimui. Nesupratau kodėl.

Atsakyti
Gliukozes tolerancijos tyrimas yra nesciuju programoj ir visoms priklauso, tik kaikas atsisako smile.gif
Atsakyti

Viskas aišku.Nes su pirmu tai pati prašiau atsimenu,bet taip žiauriai buvo kad net prisimint bloga :D galvoju meprašysiu dbr ir še tau :D

Atsakyti

Justiule, gal skyte nes kraujyje rodikliai virsija norma ?

Atsakyti
As irgi ziauriai nenoriu tos gliukozes gert, bet gydytoja liepe verysad.gif Su pirmu viskas ok ir siaip su cukrum netureje bedu.
As esu +3
Atsakyti