Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Tik su savo baby brain nezinau kiek kokiu reikes, nepamenu kaip su pirmuoju buvo.. Gal kuri jau galvojat, o gal ir sarasus turit ko kiek reikes? Pvz bodziukai ilgom/trumpom rankovem, sliauztinukai ir pan

O jus pvz pirksit koki plonesni kombinezona? Kokio tipo, jei taip? Nes geguze dar nebus labai silta manau ir plius tiem kudikeliam daugiau silumos reik nei iprastai.

Atsakyti

As taip pat jau apsirupinau drabuzeliais daugmaz. Uzsisakiau vezimeli;) 

Atsakyti

O jus sakykit, jum kaip daznai spardos vaikiukas? Nu man tikrai labai daznai. Ir kai pradeda tai koki 15-20min ir bumpsi pilvas istisai. O tarpai tarp tokio bumpsejimo buna kad kokia valanda ar ciut daugiau ramu ir viskas. Ir dabar susimasciau ar toks daznas vaikucio judejimas normalu? Mum dabar 22sav. :unsure:​ 

Ačiū, merginos, už sveikinimus  :4u: 

Aš manau, kad visiškai normalu toks judesys pilve :) Pas mane tuomet ne toks jau aktyvistas vaikas, nors ir tai pakankamai daug juda. Būna, kad kokias 5 min.jaučiu judesius, būna 10 min., bet kad kokia pusė val.tai niekaip :) Kartais jau lyg žagsėjimą jaučiu. Pamenu, kai dukra žagsėjo po 30 sav., tai erzindavo tas aiškus žagsėjimas  :D​ 

Atsakyti

O jus pvz pirksit koki plonesni kombinezona? Kokio tipo, jei taip? Nes geguze dar nebus labai silta manau ir plius tiem kudikeliam daugiau silumos reik nei iprastai.

Aš turiu flysinuką kombinezoną be jokio pamušaliuko ir kitą baltą nuo sesės dukrytės minky audinuko, o iš vidaus medvilnė. Tokių, manau, pilnai užteks. Jeigu jau labai karšta bus, tai su šliauštais galima parsivežti :) Bet aš nelabai tikiu, kad bus žiauriai karšta :)

Atsakyti
QUOTE(Coconuts @ 2018 01 17, 22:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*bella*" data-cid="71964079" data-time="1516188682"><div><p>
Tik su savo baby brain nezinau kiek kokiu reikes, nepamenu kaip su pirmuoju buvo.. Gal kuri jau galvojat, o gal ir sarasus turit ko kiek reikes? Pvz bodziukai ilgom/trumpom rankovem, sliauztinukai ir pan</p></div></blockquote><p>O jus pvz pirksit koki plonesni kombinezona? Kokio tipo, jei taip? Nes geguze dar nebus labai silta manau ir plius tiem kudikeliam daugiau silumos reik nei iprastai.</p>

Manau pirksim koki plonyti, nes matot mes UK, tai cia geguze buna kiek siltesne nei LT, bet kas cia zino dabar su tais orais..

Pasiskusiu- kaip sunku keltis i darba, o ir dirbt taip nesinori, kad neturiu zodziu apsakyt! Net verkt norisi. O dekretas toli, toli dar.. bent pavasaris ateitu greiciau..
Atsakyti
Dar vienas dalykas, gal kam panasiai yra, man speneliu oda lupasi, serpetoja.. kazi ar cia normalu ar reikia susirupinti?

Atsakyti

Dar vienas dalykas, gal kam panasiai yra, man speneliu oda lupasi, serpetoja.. kazi ar cia normalu ar reikia susirupinti?

Gal ne oda o priespienis bega dziuna ir po to atrodo kad sepetoja oda? :)

Atsakyti

Sveikos, sugrįžtu paplepėt:)

Labai intensyvios dienos buvo, įsigijom būstą! Tai pagaliau bus normalūs namai. Gaila nespėsim jau apsidailinti pagal save, teks pagyventi kurį laiką kaip yra, bet po truputį persidarysim :) Rašot man neskubėti pirkti nieko, dabar va nebėra jau ir pinigų kažką pirkti :D

Dėl niežtėjimų, tai matyt tiesiog tokia oda ir taip reaguoja. Fermentų tyrimai geri buvo, dar prieš savaitę rašiau :) Sakot nekasyt pilvo, kad nebūtų strijų? Bet taip niežti kartais einasau. Dar jų ant pilvo nėra. Tiesa, o kaip jūsų bambos? Maniškė jau mažėja, jau nebe gyli, taip keista :)

Vaikutis irgi juda, makaluojas be atvangos, kas bus vėliau jau net neramu :D

Užsirašiau 4 kartam į šiltą baseiną nėštukių mankštai ir dar į praktinius gimdymo kursus. Dar laukiu atsakymo iš teorinio kurso, nusiunčiau registraciją, bet kol kas nieko negavau.

Tai viskas vyks kovo mėnesį. Tą mėnesį ir kraustysimės. Tai bus tikriausiai sunkiausias man laikas, bet ką darysi :)

Pradėjau nagrinėtis sistemą kaip čia su atostogom ir pinigais, na nebus prūdai, bet turėtume susitvarkyt :) Bandysiu išdirbti kuo ilgiau, kad galėčiau kuo ilgiau būt su vaiku. Tokio dalyko kaip 2 metai čia beveik neįmanoma, na nebent už labai mažai pinigų, na bus matyt :)

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2018 01 18, 19:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*bella*" data-cid="71965298" data-time="1516269547"><div><p>Dar vienas dalykas, gal kam panasiai yra, man speneliu oda lupasi, serpetoja.. kazi ar cia normalu ar reikia susirupinti?</p></div></blockquote><p>Gal ne oda o priespienis bega dziuna ir po to atrodo kad sepetoja oda? smile.gif</p>

Nea, tikrai lupasi oda, nes matosi rudi odos lopineliai..Pasisakysiu kt sav gydytojai.

MV sveikinimai isigijus sava busta 4u.gif Mes taip pat antra menesi gyvename jau savo namuose. Smagu, bet fiziskai sunku, gerai, kad vyras padeda ir daro tikrai daug. Linkiu nepersistengti 4u.gif

Bamba mano jau pora savaiciu issokus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *bella*: 19 sausio 2018 - 10:50

Labai idomu kokie visu pilvukai, gal yra norinciu pametyti foto?;) 

Atsakyti
QUOTE(milda.viz @ 2018 01 19, 15:44)
<p>Labai idomu kokie visu pilvukai, gal yra norinciu pametyti foto?;) </p>

Mano ziauriai didelis nestuke.gif kitos su tokiu jauciu buna gimdyt vaziuoja. Nu tikrai su sunum nebuvo toks
Atsakyti

Sveikos. Oj ir man jau sunku su pilvu  :oh:  labai jau jis greitai auga  :D 

Smagu del nauju pirkiniu ir kad i naujus bustus keliates :) mes tai antra auksta pagaliau pradedam remontuot, nes pirmam sunkiai tilpsim :D

Atsakyti