Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Labas visoms 4u.gif

Kaip smagu Aurore, sveikinimai.

Pastebejau toki miela maza dalyka, kai paglostau pilveli arba kai paglosto vyras mazoji atsiliepia smile.gif Taip smagu nestuke.gif
Atsakyti

Manoji kaip tik uztyla kai prisilieciu :D

Atsakyti

O jus sakykit, jum kaip daznai spardos vaikiukas? Nu man tikrai labai daznai. Ir kai pradeda tai koki 15-20min ir bumpsi pilvas istisai. O tarpai tarp tokio bumpsejimo buna kad kokia valanda ar ciut daugiau ramu ir viskas. Ir dabar susimasciau ar toks daznas vaikucio judejimas normalu? Mum dabar 22sav. :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Coconuts @ 2018 01 17, 12:24)
<p>O jus sakykit, jum kaip daznai spardos vaikiukas? Nu man tikrai labai daznai. Ir kai pradeda tai koki 15-20min ir bumpsi pilvas istisai. O tarpai tarp tokio bumpsejimo buna kad kokia valanda ar ciut daugiau ramu ir viskas. Ir dabar susimasciau ar toks daznas vaikucio judejimas normalu? Mum dabar 22sav. unsure.gif​ </p>

Mum ryt 24sav. ir juda taip pat daznai. Sakyciau yra net ir ritmas toks atsirades, pradeda visad paryciais, paskui diena laikas nuo laiko, sakyciau kas 1-2val tikrai, ilgesnio tarpo nebuna.

Skaiciau, kad ir miegodami vaikuciai juda, sakyciau reiktu sunerimt jei mazai juda. Taip pat buna gi reaguoja i maista, kuri suvalgome, jei daugiau cukraus/angliavandeniu turincio maisto, tai ir ziurek pradeda spurdet smile.gif
Atsakyti

Man 23 savaite, taip pat lb daznai jauciu dunksejimus, spyrius. Pora savaiciu nuo 19 sav., jusdavau tik pavienius spyriukus, dbr jau nespeju uzdet rankos ant vienos vietos jau ji kitur atsiranda:) 

Atsakyti
O zagsuliukus jauciat?
Atsakyti

Daznai :D labai daznai net :D bet as po pirmos tokiu bajeriu jau pripratau :)

Jau savaite kaip zagsuliukus jauciu.

Atsakyti

Nu tada nuraminot  :4u: kazkaip kai nepatyrus tai ir nezinau. Zagsuliuku dar kolkas neatskyriu man rodos. Nors kada buvo kad panasu buvo i zagsejima  :wub: 

Man tai dabar uzejo noras pirkti rubelius. Bet laikaus  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Coconuts @ 2018 01 17, 13:46)
<p>Nu tada nuraminot  4u.gif kazkaip kai nepatyrus tai ir nezinau. Zagsuliuku dar kolkas neatskyriu man rodos. Nors kada buvo kad panasu buvo i zagsejima  wub.gif </p><p>Man tai dabar uzejo noras pirkti rubelius. Bet laikaus  biggrin.gif​ </p>

Kuo toliau tuo labiau jausit skirtuma tarp zagsuliuku ir judesiuku. Mano pirmasis istisai zagsedavo, gale isvis ryskiai jausdavosi, kartais net ikyredavo tie traukuliukai viduj.

O as tai jau rusiuojuos rubelius po truputi, o ir esu kai ka nusipirkus.

Tik su savo baby brain nezinau kiek kokiu reikes, nepamenu kaip su pirmuoju buvo.. Gal kuri jau galvojat, o gal ir sarasus turit ko kiek reikes? Pvz bodziukai ilgom/trumpom rankovem, sliauztinukai ir pan
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As jau nesusilaikiau ir pripirkau pradziai rubeliu ganetinai sociai smile.gif o dar kiek pasiimsiu kur skolinau.. sakyciau jau reik sustot su pirkiniais, nes paskui nesutalpinsiu namie biggrin.gif

As siandien po gydytojos, kepenu visi tyrimai geri, taip palengvejo del to smile.gif sake gerti daugiau vandens (o as jo tikrai per mazai geriu, niekaip nelenda..). Blogi kasos tyrimai, labai del to nusiminiau, nes po operacijos galvojau jau nebegris visos sitos nesamones.. o jos grizo ir dar tokiu netinkamu laiku...
Zemas hemoglobinas, bet sake ne gelezi gert, o folio rugsti, nes ji ten eritrocitus reguliuoja. Tai vel uzsipirkau, kazkodel man ji skani biggrin.gif

Pilvas mano banguoja daznai, bet sunus tikrai gerokai aktyvesnis buvo. Bet jis ir dabar labai labai judrus, todel tyliai tikiuosi kad antras vaikas bus ramesnis, jei pilve ramiau elgiasi biggrin.gif
Mums 24,5sav., bet zagsiuku tai nejauciu dar arba nezagsi smile.gif

Meiles vaikai, kaip tavo tyrimai?
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2018 01 17, 15:02)
Sveikos smile.gif
As jau nesusilaikiau ir pripirkau pradziai rubeliu ganetinai sociai smile.gif o dar kiek pasiimsiu kur skolinau.. sakyciau jau reik sustot su pirkiniais, nes paskui nesutalpinsiu namie biggrin.gif

As siandien po gydytojos, kepenu visi tyrimai geri, taip palengvejo del to smile.gif sake gerti daugiau vandens (o as jo tikrai per mazai geriu, niekaip nelenda..). Blogi kasos tyrimai, labai del to nusiminiau, nes po operacijos galvojau jau nebegris visos sitos nesamones.. o jos grizo ir dar tokiu netinkamu laiku...
Zemas hemoglobinas, bet sake ne gelezi gert, o folio rugsti, nes ji ten eritrocitus reguliuoja. Tai vel uzsipirkau, kazkodel man ji skani  biggrin.gif

Pilvas mano banguoja daznai, bet sunus tikrai gerokai aktyvesnis buvo. Bet jis ir dabar labai labai judrus, todel tyliai tikiuosi kad antras vaikas bus ramesnis, jei pilve ramiau elgiasi biggrin.gif
Mums 24,5sav., bet zagsiuku tai nejauciu dar arba nezagsi smile.gif

Meiles vaikai, kaip tavo tyrimai?

Pasidalinkit ka prisipirkot ax.gif

As skirtuma taip pat jauciu, sunaus spyriai budavo stipresni, o dabar tokie subtilesni smile.gif
Atsakyti
Sliauztinuku ilgomis rankovemis, kostiumeliu, kelnyciu, kojinyciu, vokeli i autokedute/vezimeli. Dar keleta siaustinuku ar kaip jie vadinasi ax.gif Tik drabuzeliu smile.gif
Atsakyti