Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Vat aš panašiai kaip punkis, jei ant šono apsiverčiu, tai jučiu kaip patoginas, nes matyt užgriūna krūvis ant jos :D ypač kairėj pusėj, nes ten tūpi įsitaisius, nors aišku būna visur jaučiu, o vat kad matytus kaip kilnojas ir atskirt kur galva, tai matyt dar teks keletą savaičių palaukti :)

O koks tau deginimo jausmas Janima ir kur? Man nesvarbu ar gulint ar sėdint. Šiandien mažiau, bet nežinau kodėl.. Dirbau iš namų, negeriau kavos. Gal dėl to? Nors aš ją ir taip silpną geriu ir ryte, o deginimai bet kada užeina.. Pažiūrėsiu kaip ryt..

Ką galvojat dėl kursų? Ar eisit į nėštukių baseino užsiėmimus?

Atsakyti

Vat aš panašiai kaip punkis, jei ant šono apsiverčiu, tai jučiu kaip patoginas, nes matyt užgriūna krūvis ant jos :D ypač kairėj pusėj, nes ten tūpi įsitaisius, nors aišku būna visur jaučiu, o vat kad matytus kaip kilnojas ir atskirt kur galva, tai matyt dar teks keletą savaičių palaukti :)

O koks tau deginimo jausmas Janima ir kur? Man nesvarbu ar gulint ar sėdint. Šiandien mažiau, bet nežinau kodėl.. Dirbau iš namų, negeriau kavos. Gal dėl to? Nors aš ją ir taip silpną geriu ir ryte, o deginimai bet kada užeina.. Pažiūrėsiu kaip ryt..

Degina kur krutine auksciau kiek. Buna ir sedint, as net matau kokia gerkle raudona isdeginta.

Atsakyti

Bet man jokios gerklės nedegina niekas, nieko nesuprantu kas daros.

Toliau niežti visą kūną einasau, naktį net pabudau kaip viskas niežėjo

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 01 15, 13:26)
<p>Bet man jokios gerklės nedegina niekas, nieko nesuprantu kas daros.</p><p>Toliau niežti visą kūną einasau, naktį net pabudau kaip viskas niežėjo</p>

O negali buti kad oda sauseja? Gal jautresne pasidare ir reaguoja i skalbikli ar pan? O turit gyvunu kokiu gal (suni/kate)?

Man pvz labai jautri oda pasidare, kaip ir minejau net ir vestuvinis ziedas alergizuoja biggrin.gif

Atsakyti

Sveikos, seniai buvau beuzsukus  :4u:  noretusi bendrauti intensyviau, bet nesigauna man kazkaip. Tikiuos visos laikotes gerai. Bet paskaityt visad stengiuos ka priraset. 

Mes laikomes gerai visai, nors buna visokiu pakaudenimu ir pan. Kuria diena po krutine desinej pusej taip skaudejo kad net ikvept sunku buvo. Bet ant kitos dienos viskas gerai. O dabar dar pastebejau kad vis labiau lenda ...-rojus  :unsure: nors nei skauda kolkas, nei jauciu ka, bet matau kad vis daugiau. Siandien buvau vaistinej, tai sake nieko negali duot, reik eit pas daktara. Tai klausimas ar eit pas gine ar iskart pas proktologa koki reiktu?  :hmm: 

As vis mastau ar eit lankyt koki baseina ar mankstas kai iseisiu i dekreta ar ne. Bet neapsisprendziu. O i kursus kai buna nestukem, apie maitinima ir pan tai planuoju nueit  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 01 15, 13:26)
<p>Bet man jokios gerklės nedegina niekas, nieko nesuprantu kas daros.</p><p>Toliau niežti visą kūną einasau, naktį net pabudau kaip viskas niežėjo</p>

O atsakymu dar nera? O tau niezti visada ar kazkuriuo paros metu?
Man tai niezti, bet nakti niekada nuo to nepabundu, bet jei keliuosi i wc tai nejauciu kad nieztetu ir uzmiegu be problemu. Tai nustaciau kad niezejimo laikas yra nuo kazkur 17-18val iki 1-2 nakties. Nes diena lyg niekur nieko-nieko neniezti ir net minciu nera apie tai smile.gif ryt kraujo ir kiti tyrimai, poryt pagaliau suzinosiu ar viskas tvarkoj, bet neramu kazkiek..

Del kursu- neplanuoju jokiu lankyti, mankstu irgi smile.gif judu ir taip daug tai man uztenka smile.gif o kursus lankiau pries pirmojo gimima, manau kad tikrai susitvarkysiu su gimusiu kudikiu ir zindyti tikrai mokesiu (su pirmuoju pradzioj labai daug pastangu ir ziniu reikejo kad sekmingai zindyti, bet paskui viskas kaip per sviesta) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumanioji...: 15 sausio 2018 - 13:53

Tai gali but tiesiog alergija kokia suaktyvejo. Pas mus rugpjutinukuose turi alergiju tai neatumo metu siaubas gaila zmogaus buvo :( priesalerginiu nesiule ?

Del rojaus tai man gine pasiule paciai pasiskaityt vajstineje kurie nestukems galimi kurie ne  :lol:  bet jis man suaktyveja per numatomas mmm dienas. 

Atsakyti

Aj ir dar kam niezti strijos nelenda kokios? 

Atsakyti

Aj ir dar kam niezti strijos nelenda kokios? 

Man krutine labai nieztejo, tai atsirado strijos jau.. Nes ir kasiau labai :oh: pilva irgi paniezti, bet stengiuos nekasyti. O jei labai jau niezti tai patepu aliejuku. Tai tfu tfu tfu kolkas ner ant pilvo. Bet labai bijau kad bus. Nes as siaip ant kuno nuo brendimo laikotarpio turiu striju ir ant tos pacios krutines ir ant uzpakalio, ir ant slaunu :unsure:​ 

Atsakyti
Alergija iskart atmetem, nes as tai niekam nealergiska, daryti tyrimai anksciau. O striju turiu nuo pirmo nestumo nemazai, bet esme tame kad cia toks labiau ne niezulys, o adateliu badymas, ant viso kuno, tai striju visur negali buti.. siaip su pirmu kai strijos atsiradinejo tai niezejo, bet tas jausmas kitoks visai, jauciasi kad oda tempiasi, o dabar visai kitaip...
Na, greit issiaiskinsiu. Skaiciau kad nuo hormonu pokyciu gali buti tokie pojuciai, jei nieko neras tai jiems teks nurasyt biggrin.gif
Atsakyti

Labukas  :4u: 

Aš buvau echoskopijoje praeitą ketvirtadienį, laukiuosi berniuko, turėsim porytę  :wub: Atitiko idealiai 22 sav., svoris 508 g.

Man tai niekaip nesibaigia valytis nosis ir gerklos, tai geriu Gelomyrtol, sakyčiau, visai geras dalykas. Po pietų jėgų jau dažnai nebeturiu, jaučiuosi pavargusi, čia nėštumo toks ypatumas :)

Atsakyti

Aurore, sveikinu su poryte  :wub:​ 

Atsakyti