O niekam neliepe gerti hormono ? Man nuo jo zymiai geriau, baigesi visi tempimai, skausmai ir kietejimai
As nezinau ar man padidejes tonusas ar koks biesas, bet vakar atsikeliau su kietu pilvuku, pagulejau minute ant nugaros atleido, tada jutau judesius. Ir taip uzeidavo visa diena-suima, tada atleidzia ir pats pilvas sunkesnis. Bet poto iskart mazyle juda. Vakare isgeriau magnio, po dienos darbe ant uzpakalio,namie daugiau stovejau,judejau, veliau gulejau. Siandien jau geriau zymiai. Skaiciau kokios priezastys lemia kietejima gimdos, viena is minimu buvo uzkieteja viduriai, kadangi ta problema man labai gerai pazistama, gal man nuo to..? Nes vakare taip sakant reikalas pavyko, tai gal del to ir atleido.
Neskambinau akuserei savo kolkas, jei kartosis tuomet kreipsiuos.
Neskambinau akuserei savo kolkas, jei kartosis tuomet kreipsiuos.
Siaip gi buna tie paruosiamieji
Anksti :hm siand 23sav. Kolkas nepanikuoju, nes panika tik dar labiau kietina, o atsipalaidavimas ir kvepavimas atleidzia.
Zinot dar toks keistas dalykas atsirado si nestuma, tai alergija vestuviniam ziedui... pradeda niezet toj vietoj, paskui nurausta, ir issauseja labai..Persidejus ant kito pirsto (kitos rankos) tas pats. Ir siaip slaunis beria, kartais spuogeliai ir ant pilvo atsiranda. Na sis nestumas labai skiriasi nuo pirmo.
Zinot dar toks keistas dalykas atsirado si nestuma, tai alergija vestuviniam ziedui... pradeda niezet toj vietoj, paskui nurausta, ir issauseja labai..Persidejus ant kito pirsto (kitos rankos) tas pats. Ir siaip slaunis beria, kartais spuogeliai ir ant pilvo atsiranda. Na sis nestumas labai skiriasi nuo pirmo.
Aš irgi leisgyvė, sunki žiema. Bella, o tai tu pasitikrink irgi dėl cholestazės. Aš vis dar laukiu savo atsakymų.
Cuddle, o kas tas hormonas?
Sveikos
As siandien vel buvau pas savo seimos gyd, tai kraujo tyrimus paskyre, visus kepenu fermentus, kasos fermentus (nes pasakiau apie buvusi kasos uzdegima), paskyre kardiograma, zodziu antradieni issitirsiu viska, o treciadieni zinosiu ar viskas gerai
Mano beibis sukietejus gimdai, tiksliau jau gal kai atsileidineja-visada smarkiai juda. Matyt gal jiems tas jausmas irgi nera malonus. Siandien ilgai ir daug vaiksciojau, tai vakarop jau jauciau kaip vis sukieteja, tik grizus iskart geriau diasporali ir paskui pagerejo
Papildyta:
Cuddle, cia gal apie dupastona kalbi?
As tai visai nenoreciau jo gert jei gresmes prieslaikiniam nera
As siandien vel buvau pas savo seimos gyd, tai kraujo tyrimus paskyre, visus kepenu fermentus, kasos fermentus (nes pasakiau apie buvusi kasos uzdegima), paskyre kardiograma, zodziu antradieni issitirsiu viska, o treciadieni zinosiu ar viskas gerai
Mano beibis sukietejus gimdai, tiksliau jau gal kai atsileidineja-visada smarkiai juda. Matyt gal jiems tas jausmas irgi nera malonus. Siandien ilgai ir daug vaiksciojau, tai vakarop jau jauciau kaip vis sukieteja, tik grizus iskart geriau diasporali ir paskui pagerejo
Papildyta:
Cuddle, cia gal apie dupastona kalbi?
As tai visai nenoreciau jo gert jei gresmes prieslaikiniam nera
O jau jaučiat kur vaikšto, aš tik dar tokius kaip bumsiukus, tik jaučiu, bet nelabai jaučiu ką būtent ten darytų beje, kartą ir MB pavyko pajaust bumsiuką, tai apsidžiaugė kaip vaikas, taip miela
Skambino dėl tyrimų, sakė viskas ok. Reiks skambinti poliklinikai dėl deginimo jausmo krūtinės ląstoje, akušerė nelabai suprato kas čia galėtų būti.
QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 01 12, 15:29)
<p>O jau jaučiat kur vaikšto, . </p>
tokio kaip vaikšiojimo nelabai, bet būna kad vieną kartą bumsi kažkur palei šonkaulius, kitą kartą visai apačioje. Ypač naktį kai labiau ant pilvo pavirstu, jaučiu kaip duoda apačioj.
Man degina jei pavalgius atsigulu, tai itariu uzspaudziu ka ir rugstys kyla.
Jei normaliai bumsi, tai ir jauciasi kur ir matosi kaip iskyla. Karta buvo labai galvyte iremes beibis, taip aiskiai uzciuopiau kad ne koja ar uzpakalis, o galva, tokie jausmai uzpludo iskart kojos nuo rakos dar tikrai neatskiriu, labai gerai matosi kai nugara i mano pilva atsukes buna ir verciasi