Tai butent kad skirtumas tikrai yra juk judesiai pradzioj buna taip zemai aj nu turbut uzpavydejo gyd
Su tuo uzpavydejo taip nuosirdziai prajuokinai
Mes lekiam i Alytu, gal reiks i eglutes iziebima nueit vakar neradom laiko Vilniaus egles iziebimo paziuret..bet jau traukinuku siemet butinai reiks prasinest
Mane rytoj turetu isleisti namo is ligonines. Kaip laukiu... taip pasiilgau dukros! Garantuoju,kad apsiverksiu. Mane siandien palatoje aplanke boruzele - atskrido is nezinia kur ir nutupe ant peties 😁
12.06 - Morka:) (gine)
12.11 - Aurora007 (echo)
12.14 - Ryžiukė (perinatologo konsultacija)
12.14 - Janima (genetikės echo)
12.14 - milda.viz ( echoskopija)
12.15 - Vėja_ (genetiko echo)
12.19 - Morka:) (echo)
12.20 - Coconuts (genetikes echo)
12.22 - Aurora007 (ginė)
12.28 - Ryžiukė (genetikės echo
01.02 - MeilesVaikai (didysis skanas)
01.08 - MeilesVaikai (TA)
02.06 - MeilesVaikai (TA)
Aurora007 tau dar spazmuoja?
Aš gerklę persišaldžiau čia belakstydama, nes labai šilta buvo, bet klastinga ta šiluma, vėjas užgriebė kažkur
Gavau ir aš bodžiukų perleistų šian tam laikui kai gims, mažuliukų tokių žodžiu, atvažiavau su pustuščiu lagaminu, o atgal jau reiks sėst, kad uždaryt
Šiaip labai super laiką praleidau, taip džiaugiuosi dėl savo sprendimo ir šilumos gavau ir daug gerų emocijų, galiu dabar ramiai ryt grįžt žiemos miegui ir perėjimui
Dubliuojas kažkodėl
Man spazmai labai sumazeje,bet dar kartais pajauciu. O kaip ten viduje yra,nezinau. Buna,kad tonusuoja,bet nesijaucia. Nuteike gydytoja,kad jie gali visa nestuma buti,svarbu nebutu labai didelio skausmo.
Sveikos.
Aciu uz naujus namucius
Man vis dar kazkaip ner noro bendrauti.. Nezinau, ar cia del oro ar del ko, tokia apatiska viskam.. kazkokia nekokia nuotaika buvau pas gine 11.28 del tyrimu atsakymu, tai visi tyrimai idealus sake, tai nudziugino. Paziurejo echoskopu ar juda kruta maziukas, tai irgi viskas ok. Gavau pirma nuotraukyte dar
Visko tikrai neperskaiciau, ka priplepejot, bet tikiuos, kad visos laikotes gerai
Ar kuriai nors is jusu kartais paniesti pilva? atsigulus i lova kartais atsiranda niezejimas man. tik tiek kad jis nera stiprus...
Ar kuriai nors is jusu kartais paniesti pilva? atsigulus i lova kartais atsiranda niezejimas man. tik tiek kad jis nera stiprus...
Butinai pasakyk ginei apie nieztejima ;)
Ne, man kol kas neniežti pilvo, būna pasikasau, bet taip kaip ir bet kur kartais. Čia turbūt oda tempias? Žiūrint koks dar tas niežėjimas
Sveikos.
Aciu uz naujus namucius
Man vis dar kazkaip ner noro bendrauti.. Nezinau, ar cia del oro ar del ko, tokia apatiska viskam.. kazkokia nekokia nuotaika buvau pas gine 11.28 del tyrimu atsakymu, tai visi tyrimai idealus sake, tai nudziugino. Paziurejo echoskopu ar juda kruta maziukas, tai irgi viskas ok. Gavau pirma nuotraukyte dar
Visko tikrai neperskaiciau, ka priplepejot, bet tikiuos, kad visos laikotes gerai
man lygiai tas pats, anksčiau galėdavau neužsičiaupdama tauškėti pliurpti, dabar visiškai jokio noro. telefone yra 3 sms ir dar 4 fb žinutės, net neskaitau, neįdomu :/ gal čia mes jau kaip kokios meškos žiemai įsitaisėm ir nebejudint mūsų