Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Sveikos :) Aš buvau vakar TA, svoris pasirodo tik +3 kg pagal jų svarstykles, tai dar net geriau :D Šiaip pati pasisveriau, ji net neprašė, gal mate iš išvaizdos, kad ok.

Pasiskundžiau dėl adatėlių, paėmė kraują dėl viso pikto, kaip tik buvau nevalgius, tai sakė paskambins jei bus blogai.

Po to klausėm širdutės, plakė stipriai ir greitai, labai smagu buvo :)

O šiaip nuotaika tai nulinė, dabar ieškom būsto, važinėjam apžiūrėti, pavargstam, nusivyliam, tai nieko gero. Pagrinde tik tuo ir užsiimam.. Taip norėtųsi greičiau nusipirkti ir pradėt galvot apie malonius dalykus.

Irgi sunku visur su transportu trenktis, o dar jei atsisėsti nebūna kur.. Dar reik maistą, kompą vežtis, tai ką aš žinau..

Sorry, visai nieko gero neparašiau.. Laukiu užsakytų rūbų, gal nuotaika pagerės  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 09 sausio 2018 - 12:05
Siandien buvau pasimatyme su pilvinuku savo, labai norejau lyti suzinot, bet nelabai rodesi. Gydytoja sake, kad panasiau i mergyte, bet negarantavo. Kadangi zemai placenta, tai dar paskyre pasimatyma po 10 savaiciu, tikiuosi tada pavyks pamatyt.
Atsakyti

Aš irgi ką tik iš gydytojos, pasiskundžiau kad būna kartą į dieną/dvi dusina, trūksta oro, tai iškart nusiuntė kraują tikrinti.. geležis ant ribos, tikriausiai dėl to kad mėsos nesinorisi visai, tai siūlė susirasti daržovių, kurios turi geležies. Dar šlapimas su baltymu, tai po savaitės dar kartą tirsimės. Na va tokios naujienos. Džiaugiuosi savo gydytoja, pagaliau atradau su kuria “nesikerta auros” :) 

Na o dėl daiktų - pirmi du pirkiniai vaikiškos supynės ir pientraukis. Supynes pirkau naudotas bet puikios būklės, o pientraukį naują Tommee Tippee per Ebay aukcionus. Pirkau tik dėl to kad teta davė pinigėlių vaikui ir norisi nupirkti kažką naudingo... Na ir vyro tėtis nupirko pintą lopšelį - su pirmu turėjau tai labai pravertė.

Va tokios štai naujienos iš pajūrio ;)

Atsakyti

Aš irgi ką tik iš gydytojos, pasiskundžiau kad būna kartą į dieną/dvi dusina, trūksta oro, tai iškart nusiuntė kraują tikrinti.. geležis ant ribos, tikriausiai dėl to kad mėsos nesinorisi visai, tai siūlė susirasti daržovių, kurios turi geležies. Dar šlapimas su baltymu, tai po savaitės dar kartą tirsimės. Na va tokios naujienos. Džiaugiuosi savo gydytoja, pagaliau atradau su kuria “nesikerta auros” :)

Na o dėl daiktų - pirmi du pirkiniai vaikiškos supynės ir pientraukis. Supynes pirkau naudotas bet puikios būklės, o pientraukį naują Tommee Tippee per Ebay aukcionus. Pirkau tik dėl to kad teta davė pinigėlių vaikui ir norisi nupirkti kažką naudingo... Na ir vyro tėtis nupirko pintą lopšelį - su pirmu turėjau tai labai pravertė.

O kaip atrodo pintas lopšelis ir kaip pravertė? O neišrašė geležies pagert? Aš geriau, bet dabar jau rečiau, kažkaip nelabai traukia.. O be to galiu tik naktį gert, o prieš miegą taip nesinori, nes po to į WC pastoviai ir taip vos iš tos lovos išsiritu. Per minkštas gal čiužinys nežinau. Jum nebūna sunku?

Atsakyti

Gaila, kad nepasirodė, o nelabai judėjo kai žiūrėjot? Mum ir šiaip negarantavo, bet ir nelabai stengėsi žiūrėti, o aš stengiaus, tai man ir rodės mergaitė, bet tik tegu pabando gimt berniukas, aš jau persilaužiau, susigyvenau su mintim ir jau bus šokas, jei gims berniukas :D

Atsakyti

As tai pientraukio net negalvoju pirkt :) ir gerai kad su pirmaja pasiskolinau :) nes nei laselio su juo neistraukdavau :D

Oj man tai taip tarpukoji skauda kad vos irgi islipu is lovos  :huh2:  kazkaip anksti viskas  :hmm:  

Atsakyti

O kaip atrodo pintas lopšelis ir kaip pravertė? O neišrašė geležies pagert? Aš geriau, bet dabar jau rečiau, kažkaip nelabai traukia.. O be to galiu tik naktį gert, o prieš miegą taip nesinori, nes po to į WC pastoviai ir taip vos iš tos lovos išsiritu. Per minkštas gal čiužinys nežinau. Jum nebūna sunku?

jeigu pavyks įkelsiu skolintą nuotrauką lopšio. Man patiko nes kur kas mažesnis dalykas už lovytę, rodos vaikas geriau jaučiasi nes mažiau vietos - kaip pilve. Vystomas kūdikis yra todėl kad nesiblaško, nes kai pradeda mosikuoti rankytėm tai kūdikis pats savęs išsigąsta, nes pripratęs būna suspaustai “gyventi”, todėl man atrodo kad ir lopšyje geriau, “suspausčiau”. Na bet juk ne kiekvienai mamai taip atrodo :) man patiko-tiko todėl norėjosi ir šį kartą turėti, ir gavom naują už labai gerą kainą :) 

Atsakyti

https://m.skelbiu.lt...s-31927025.html

nemoku įkelti nuotraukos tai skelbiu.lt radau kažką panašaus

Atsakyti

Oki, aš mąstau apie lopšį irgi, nes lovytę ir taip gausim, bet dar nenusprendžiau :)

Tiesa, dėl Baby Björn nešyklių. Aš neturiu didelio supratimo, bet esu fb grupėj kur jau sėdi žinovės šitų dalykų ir mačiau, kad BB kritikavo kaip ne ergonomiškas. 

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 01 10, 10:40)
<p>Oki, aš mąstau apie lopšį irgi, nes lovytę ir taip gausim, bet dar nenusprendžiau smile.gif</p><p></p><p>Tiesa, dėl Baby Björn nešyklių. Aš neturiu didelio supratimo, bet esu fb grupėj kur jau sėdi žinovės šitų dalykų ir mačiau, kad BB kritikavo kaip ne ergonomiškas. </p>

O ka raso? Kodel neergonomiskos?
As turejau paprasta, gal chicco ar kokia ten nesiokle, tai puikus daiktas. Tikrai noresiu ir siam vaikui, tik mano turetoje galima buvo nesioti kai jau laike galvyte, o sikart svarstau kad gal reiktu su tuo isimamu deklu kur naujagymiam.. BB viena is firmu siulanti su tais ideklais. Idomu kodel nepasiteisna kitom?

Beja, lopsys tikrai fainas! Tik as sikart nestatysiu nei lovytes, nei krepsio pirksiu (nors lovyte beveik nauja turim nuo pirmojo), kai jau gims vaikas ir matysiu kiek kartu per nakti reikia keltis, tada spresiu ka daryti. Pirmojo atveju tai maitinau kas valanda praktiskai, nebesinorejo tu nesiojimu i lovyte, nes tik padedi ir vel lipt paimt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumanioji...: 10 sausio 2018 - 11:33
Laba visom 4u.gif

Atsikeliau siandien su kietu pilvu ir taip maudzia kaip per mmm, judesius jauciu, bet kazkaip nemalonu. Nesuprantu kas vyksta? Sunerimt..?

Kalbejot apie lovytes/krepsius,kaip tik siuo metu mastom ka daryt siuo klausimu, nes vistiek pradzioj su mumis miegos, o musu miegamajam nera daug vietos dar lovytei pastatyt. Tai galvoju tokia nusipirkt
https://www.motherca...mp;utm_content=

Gaunas kad miegi kartu, bet ir nekartu.
Atsakyti
QUOTE(*bella* @ 2018 01 10, 12:36)
Laba visom  4u.gif

Atsikeliau siandien su kietu pilvu ir taip maudzia kaip per mmm, judesius jauciu, bet kazkaip nemalonu. Nesuprantu kas vyksta? Sunerimt..?

Kalbejot apie lovytes/krepsius,kaip tik siuo metu mastom ka daryt siuo klausimu, nes vistiek pradzioj su mumis miegos, o musu miegamajam nera daug vietos dar lovytei pastatyt. Tai galvoju tokia nusipirkt
https://www.motherca...mp;utm_content=

Gaunas kad miegi kartu, bet ir nekartu.

Magnio isgerk butinai smile.gif gal vakar pavargai, pailsek. Man irgi taip buna, bet nieko baisaus jei ne nuolat smile.gif
Atsakyti