Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Nu jau, juk leliaus kakis tiek nesmirda biggrin.gifO kaip pervystyt lektuvo wc? juk ten tos vietos nera. Kaip pasidet?

aš mišinėliais nuo 1mėn maitinau, tad ir

visas maisto racionas ir kakutis skiriasi... patikėkit, kvapelis buvo ir ne menkas 😂

dabar kiek atsimenu tai tualete yra ta lenta, tik ji užlenkta... o gal klystu 🙄 bet aš tualete pervysčiau

Atsakyti

ir apsitriedė nuo kaklo iki kulnų - matyt spaudimas lėktuve pramušė...

Atsakyti
Jo, naujus rubus, patalyne as visada ir sau perskalbineju, nes ir tie patys siuvejai nezinia kokiom rankom liecia ir kur juos paskui iki pakavimo laiko, o dar kiek parduotuvese, transporavimo metu prisivolioja/ priciupinejami smile.gif
As gal iki kokiu metu su neutral vaikisku skalbiau. Dabar dar nesidomejau jokiais skalbikliais, bet tikrai nemazai pasirinkimo smile.gif gal ir prie to pacio grisiu smile.gif
Atsakyti

As dabar ariel baby ir savo ir vaiko skalbiu :)

Atsakyti
QUOTE(ElenaZauer @ 2018 01 05, 16:31)
<p>ir apsitriedė nuo kaklo iki kulnų - matyt spaudimas lėktuve pramušė...</p>

o kazi kaip i spaudima kylant/leidziantis reaguoja? Neverkia? Sako jei maitini, tai prie kruties glaudi kylant ir leidziantis. Arba tutuka duodi.
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2018 01 04, 23:15)

O dar apskritai yra nezinanciu lyties ar mes cia vieni tokie likom?

Yra yra, ateinanti antradieni einu i pasimatyma, labai tikiuosi, kad pasirodys, kad galeciau pamazu irgi pradet ruostis. Nors pirma reik spintos vaiko rubam, nes ner vietos visai niekam..

Kas del rubu, tai irgi perskalbiu butinai visus naujus, pastovejusius maisuose ar paveldetus. Tik va su lyginimu esu tingine, tai koki menesi gal istempiu su lyginimu, ne ilgiau 🙈
Atsakyti

Sveikos  :nestuke 

Laikas skrieja, kaip smagu jau skaityt ne dvejonių ir baimių, o rūbelių ir kelionių su leliukais temas  :) 

Dėl skalbimo, tai visus perskalbiau, naudojau 4-6mėn (nepamenu tiksliai) Balance ir Neutral visai šeimai, t.y. ir mūsų rūbus, patalus ir visą kitą skalbiau su jais, nes juk leliukas glaudžiasi prie jūsų, lovoj paguli/miega ir pan... vėliau perėjau prie a le vaikiškų arielių, persilių ir pan  :D 

Dėl lyginimo, tai lyginau tik kartą, t.y. ruošdama kraitelį, o vėliau tuo ir užsibaigė, nematau to super sterilumo esmės, nebent dėl grožio  :hmm:  :D 

Atsakyti
as su pirmu turejau kazkoki eco nusipirkus, o veliau po poros men, naudojam ringuva skysta, milteliu nemegstu
Atsakyti

Sveikinimai 4u.gifPanasu kad mergytes dominuoja smile.gif

Tikrai, atrodo, kad dabar pirkti pats metas, nes nuolaidos nemenkos. As jau papirkau pirmasias suknytes ir geletus rubelius, taip smagu pirkti mergaitei (pirmasis musu berniukas). Nuolaidos iki 70%. Dar drauge atidave maisus rubu, sterilizatoriu, vonele. Vezimuka isigyjom senai, bet reikia auto kedutes, lovytes, patalynes ir dar daug visko... Bet vaje kaip nera energijos ir noro kazka daryt..

O as tai jau +7kg, nors pries tai rasiau, kad nesuku galvos sau. Man viskas i krutis suejo biggrin.gif

Mum siandien 22savaites jau!Su lyg diena jauciu kaip judesiai stipreja ir darosi ryskesni. Jauciu ir zagsuliukus, ypac kai pavalgau smile.gif

Aš +6 kg turiu, judu link 7 kg. Būtų gerai bent kurį laiką palaikyti šį svorį :) Man irgi toks vaizdas, kad 1 kg vien ant krūtinės :D

Mano klecko judesiukai taip pat jau stiprėja, jau ir vyras, ir dukra pajautė :)

Aš vis dar sirguliuoju - užkimęs balsas, kosčiu, nosis valosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 08 sausio 2018 - 08:43

Sveikos!
Man vakar vakare tokie patys adateliu badymai atsirado.. Siandien vakare maziau, bet yra.
Pasiskaiciau apie nesciuju cholestaze ir galvoju kad dar savaitgali paziuresiu ar bus tas adateliu jausmas, jei bus tai skambinsiu pirmadieni gydytojai. Pàs mane ir bilurubino anakart kraujyje siek tiek buvo, visgi su kepenim susije. O ta nesciuju gelta tai vaisiui pavojinga, nerizikuosiu...

Man vis norisi rubeliu nupirkt, jau kiek kartu pardej ir internete vos nenusipirkau.. bet vis su vyru pakalbam, kad na palaukim kol bus aiski lytis smile.gifvezimelio jau seniai zinau kokio noriu, tai nesidairau ir neieskau smile.gif

O dar apskritai yra nezinanciu lyties ar mes cia vieni tokie likom?

Ir mes lyties nežinom, todėl eisim su vyru penktadienį privačiai į echo :) Na, aišku, ne tik dėl lyties, ir šiaip noriu, kad išsamiau apžiūrėtų. 

Mes iš naujų pirkinių lovytę turim, maudynių gultuką ir babybjorną (su dukra neturėjau).

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Meiles vaiikai, ka gydytoja sake del adateliu?
As siandien buvau pas savo seimos, eisiu ketvirtadieni dar karta, paskirs kepenu fermentu tyrima. Sake gali buti kad nesciuju cholestaze verysad.gif
Dabar belieka tiketis geru atsakymu verysad.gif

Nebeatsilaikiau- nipirkau siek tiek neutraliu rubeliu mazyliui, tokie grazus, tas dydis kaip lelytei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumanioji...: 08 sausio 2018 - 16:38
Kaip tylu pas mus ax.gif

Kaip sekasi grist i darbus po svenciu (kas dirba)? Man asmeniskai sunku.. tas tamsusis laikotarpis jau igryso, sunku keltis, sunku kazka daryt grizus is darbu, nera energijos...Svajoju apie dekreta, bet dar toli.. unsure.gif
Atsakyti