Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Jei teisingai suprantu tai cia del viduriu gal bedu turit? Jei taip as irgi kankinuos su tuo.. Parasykit ka isigysit ir ar pades mirksiukas.gif

Joo islindo hemarojus, nenoriu kazkaip apleist, nors nera jis toks baisus dar, bet... tai ziuresiu vaistineje vienas pasiule panaudosiu.

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2018 01 04, 18:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*bella*" data-cid="71947280" data-time="1515067650"><div><p>Jei teisingai suprantu tai cia del viduriu gal bedu turit? Jei taip as irgi kankinuos su tuo.. Parasykit ka isigysit ir ar pades vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Joo islindo hemarojus, nenoriu kazkaip apleist, nors nera jis toks baisus dar, bet... tai ziuresiu vaistineje vienas pasiule panaudosiu.</p>

ka pasiule tepaliuka? o ne kraujuoja?
Atsakyti

ka pasiule tepaliuka? o ne kraujuoja?

"Posterisan" nekalciausias is turimu buvo. Zvakutes.  Kazkiek buna, bet paziurejau paumeja per numatomas mm dienas... pora dienu dar tik naudoju. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janima: 04 sausio 2018 - 18:01
QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 01 03, 19:45)
Man oda labai niežti visur  nors tepu kremais ir panašiai, bet lyg adatėlėm, tai ten tai ten, nervuoja smile.gif

Sveikos!
Man vakar vakare tokie patys adateliu badymai atsirado.. Siandien vakare maziau, bet yra.
Pasiskaiciau apie nesciuju cholestaze ir galvoju kad dar savaitgali paziuresiu ar bus tas adateliu jausmas, jei bus tai skambinsiu pirmadieni gydytojai. Pàs mane ir bilurubino anakart kraujyje siek tiek buvo, visgi su kepenim susije. O ta nesciuju gelta tai vaisiui pavojinga, nerizikuosiu...

Man vis norisi rubeliu nupirkt, jau kiek kartu pardej ir internete vos nenusipirkau.. bet vis su vyru pakalbam, kad na palaukim kol bus aiski lytis smile.gif vezimelio jau seniai zinau kokio noriu, tai nesidairau ir neieskau smile.gif

O dar apskritai yra nezinanciu lyties ar mes cia vieni tokie likom?
Atsakyti

Jūs čia taip kilogramais susirūpinusios visos, o aš jaudinuosi kad TIK 2kg priaugau per visą nėštumą.... kažkaip net keista kad nieko nenoriu, neturiu jokių spec nėštukės norų... na neskaitant kad galiu vištieną valgyti užsikąsdama tortų :))

Nors dar tik pusiaukelė, bet aš jau savo pirmo vaiko daiktus parsivežiau iš tetos, kur jie saugiai kelis metus “tūnojo”. Galvojau atskirsiu kur mergaitei tiks, nes pirmas berniukas. 4 didžiausi (šiukšlių maišų dydžio) maišai rūbų iki 1 metų, kai kurie dar su etiketėm!! Atskyrus manau liks 2 maišai ir užteks, tai labai džiaugiuosi kad tereiks kelis daiktus pirkti, vežimą susidėjau, tvarkingas baisiai nemurzinas, užteks šlapia servetėle pavalyti, tai šiandien puikiai jaučiuosi dėl visų daiktų, tik tingiu pradėti skalbti, bet gal dar prisiversiu, dar bišky laiko yra :) 

Atsakyti

As hm.uk truputi nusiaubiau  :bigsmile:  labai patinka tie bodziai kur su knopkem uzsisega ir per galva maziukui nereikia mauti, man pradzioj buvo patogiau tokie  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nu va prigasdinot jūs mane merginos, man gi dar deginimo jausmas po plaučiais, o ten gi kaip tik kepenys, gal neprateka ten kas.. Nors man dažnai niežėdavo ir nebūnant nėščiai, tai maniau gal kad žiema ir oda sausoka, tempias.. Ir pėdų ar delnų visai ne niežti, pagrinde kojas ir nugarą hmm.. Na pirmadienį vizitas, žinoma užklausiu :)

O sau nieko nepirkot? Aš esu priversta pirktis, nes jau mažai ką begaliu nešiot, papirkau ir vasarai suknių kad žindyt galėčiau.. Kiek dar visko reikia einasau, man lyg ir lovytę žadėjo duot, o šiaip nežinau nedaug ko gausiu nemokamai, nes pavėlavau į bangą, visos pažįstamos išdalino jau viską :D

Atsakyti
Meiles vaikai,
Gali ir del odos sausumo buti, gali del hormonu smile.gif bet atsarga gedos nedaro smile.gif as sianakt ramiai ismiegojau, tai net nezinau ar cia baigsis tos adateles ar dar bus.

As tai visdar su tais paciais -4kg.
Valgosi man irgi neperdaug, bet atsispirti negaliu mandarinam, dazniausiai suryjyu bent po kilograma per diena biggrin.gif siaip vaisius dabar ziauriai megstu, o pries nestuma atvirksciai-labai patiko darzoves smile.gif

As sau i ateiti tai nieko dar nepirkau,neaisku kokios ten figuros bus po gimdymo, kiek ten tu kilu liks smile.gif o siaip planuoju mazdaug po dvieju menesiu po gimdymo abu vaikus krikstyt, tai bus galvos skausmas kaip issirinkti suknele, kad padoriai atrodyti ir pasleptu visus nukarusius pilvus..
Atsakyti
Merginos, o del rubeliu skalbimo su kuo skalbsit(priemonem)? Ar naujus perskalbsit? As irgi gavau rubu is drauges, tai tuos butiniausiai perskalbt reiks. Pirmojo skalbiau su skalbimo riesutais is eko pardes. O dabr galvoju gal uzteks non bio (be enzimu) skalbiklio ir pralygint paskui?

Dar klausimas, gal labiau skirtas ne pirma kartems ir toms, kurios keliavusios su maziukais. Suku galva ar geriau skrist su visai maziuku (iki 6men) ar su truputi ugtelejusiu? Na mes kadangi ne LT gyvenam ir yra seneliai, kurie musu aplankyt atskrist negali, tai noresis anukele parodyt. Gal anksti suku galva..

Del rubu sau, tai pasipirkau is ASOS megztuku, bliuzoniuku nestukems, kurie paskui lengvai pritaikomi maitinanciai, nes su skirtukais krutim. Ir kaip tik siandien pirma kart uzsidejau nestukinius dzinsus, kuriuos isigijau po kaledu, tai superiniai, patogus labai. Man didziausia beda liemeneles, nes jau dabar DD ir didesniu reikia. Nors pati nesu didele, nu bet krutys auga labai. Na su pirmu irgi taip buvo, kai maitinau tai ir F dydzio pirkau.. doh.gif
Atsakyti

Viska perskalbinejau, net naujus pirktus. Skambiau su vaikisku skalbikliu, Bobas atrodo, pradzioj gal visai be jo menesiuka skalbiau, nepamenu :D

Atsakyti

Merginos, o del rubeliu skalbimo su kuo skalbsit(priemonem)? Ar naujus perskalbsit? As irgi gavau rubu is drauges, tai tuos butiniausiai perskalbt reiks. Pirmojo skalbiau su skalbimo riesutais is eko pardes. O dabr galvoju gal uzteks non bio (be enzimu) skalbiklio ir pralygint paskui?

Dar klausimas, gal labiau skirtas ne pirma kartems ir toms, kurios keliavusios su maziukais. Suku galva ar geriau skrist su visai maziuku (iki 6men) ar su truputi ugtelejusiu? Na mes kadangi ne LT gyvenam ir yra seneliai, kurie musu aplankyt atskrist negali, tai noresis anukele parodyt. Gal anksti suku galva..

Skalbti reikia net ir naujai pirktus. Aš Airijoj parduotuvėj dirbau (vaikiškų rūbelių skyriuje), patikėkit manim, tie rūbeliai ne tik dėžėse pabūvojo, ir patys klientai mėto ir spardo tuos pačius vaikiškus grožius... Taip kad manau visur tas pats, neaišku kaip atkeliavo rūbelis iki jūsų.

Aš keliavau su 2mėn leliuku iš Airijos - geriausia kelionė nes jis visa laika miegojo ir valgė. Po to kai didesnis jau reikia veiksmo, tada ir prasideda sunkumai. Kartą keliavau jau su didesniu gal buvo kokie 6-8mėn, tai taip apsitriedė kad maniau įvyks lėktuvo evakuacija 😂 lėktuvo tualete perrenginėjau ir pusę rūbų išmečiau tiesiai į lėktuvo šiukšlinę, nors ir maišiuke siuvyniojau išmesdama, bet manau sekantiems keleiviams ėjusiems naudotis wc nelabai pasisekė....

Atsakyti
QUOTE(ElenaZauer @ 2018 01 05, 13:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*bella*" data-cid="71948479" data-time="1515142807"><div><p>Merginos, o del rubeliu skalbimo su kuo skalbsit(priemonem)? Ar naujus perskalbsit? As irgi gavau rubu is drauges, tai tuos butiniausiai perskalbt reiks. Pirmojo skalbiau su skalbimo riesutais is eko pardes. O dabr galvoju gal uzteks non bio (be enzimu) skalbiklio ir pralygint paskui?

</p></div></blockquote><p>Skalbti reikia net ir naujai pirktus. Aš Airijoj parduotuvėj dirbau (vaikiškų rūbelių skyriuje), patikėkit manim, tie rūbeliai ne tik dėžėse pabūvojo, ir patys klientai mėto ir spardo tuos pačius vaikiškus grožius... Taip kad manau visur tas pats, neaišku kaip atkeliavo rūbelis iki jūsų.</p><p></p><p>Aš keliavau su 2mėn leliuku iš Airijos - geriausia kelionė nes jis visa laika miegojo ir valgė. Po to kai didesnis jau reikia veiksmo, tada ir prasideda sunkumai. Kartą keliavau jau su didesniu gal buvo kokie 6-8mėn, tai taip apsitriedė kad maniau įvyks lėktuvo evakuacija 😂 lėktuvo tualete perrenginėjau ir pusę rūbų išmečiau tiesiai į lėktuvo šiukšlinę, nors ir maišiuke siuvyniojau išmesdama, bet manau sekantiems keleiviams ėjusiems naudotis wc nelabai pasisekė....</p>

Nu jau, juk leliaus kakis tiek nesmirda biggrin.gif O kaip pervystyt lektuvo wc? juk ten tos vietos nera. Kaip pasidet?
Atsakyti