Kaip gali gydytojas kritikuot priaugta svori, jei jis nevirsyja normu zinoma. Juk cia kraujas, vandenys, placenta, vaikas.. 3kg pusei nestumo tai cia labai nedaug, zinoma nezinau Jusu KMI, bet panikuot ne matau ko...
Nepanikuokit moterys, atsipalaiduokit ir dziaukites savo ir vaiko sveikata. Kam toks susikoncentravimas ties svoriu..
Nu nu, ir nebare, kad daug? Ar po svenciu galima? 😂
Nei zodzio, kad daug
Sveikutės
Aš ir vakar turėjau didįjį skaną
Turėsim sveiką, linksmą mergičką. Parodė mum 👍, praeitą kartą liežuvį Žodžiu, jaučiu humoro jausmo nestokos dabar didžiausias galvos skausmas - vardas
Pilvas užaugo, svoris dar laikos +4 kg.. Galvoju, kad nieko blogo čia, dar turiu 11 kg iki normos, ne? ) dabar apetitas kaip toks susitvarkęs, lyg prieš nėštumą, tai džiaugiuos
Kaip šiaip jaučiatės? Man oda labai niežti visur nors tepu kremais ir panašiai, bet lyg adatėlėm, tai ten tai ten, nervuoja
Dabar išpardavimų metas, gal perkat ką?
Gal norit papildyt?
01.08 - MeilesVaikai (TA)
01.10 - Morka:) (TA)
01.12 - Aurore_ (privatus echo)
02.06 - MeilesVaikai (TA)
Aj nepasigyriau, 19os savaičių pradėjau jausti judesius 😍
Aš galvoju gal vežimą pažiūrėt...bet kad jų tiek daug net nesuprantu kuo skirias reik skaityt o tingis gilintis. Pradžiai miegot pirksiu lopšiuką.Su pirmu turėjau buvo lb gerai mažesnis nei standartinė lovelė taip atrodė vaikui patogiau ir jaukiau... paskui nuo pusės metų perkėlėm į lovytę. O kai jau išlipt panoro nuėmėm vieną šoną ir prisitraukiau prie savo lovos.Gavos kaip kartu ir kaip ne Su rūbais neskubu. Dar tikrai pirksiu babyborn gultuką,nes su pirmu buvo nepamainomas dalykas. Ir tiek tų pirkinių...
As apsisprendziau pirkti Tutis vezimeli. Zippy classic.
Sveikinimai Panasu kad mergytes dominuoja
Tikrai, atrodo, kad dabar pirkti pats metas, nes nuolaidos nemenkos. As jau papirkau pirmasias suknytes ir geletus rubelius, taip smagu pirkti mergaitei (pirmasis musu berniukas). Nuolaidos iki 70%. Dar drauge atidave maisus rubu, sterilizatoriu, vonele. Vezimuka isigyjom senai, bet reikia auto kedutes, lovytes, patalynes ir dar daug visko... Bet vaje kaip nera energijos ir noro kazka daryt..
O as tai jau +7kg, nors pries tai rasiau, kad nesuku galvos sau. Man viskas i krutis suejo
Mum siandien 22savaites jau!Su lyg diena jauciu kaip judesiai stipreja ir darosi ryskesni. Jauciu ir zagsuliukus, ypac kai pavalgau
Meiles vaikai ar sakei del niezejimo gyd? Pasisakyk butinai ;)
As ziuriu kad iki puses metu turesiu naminiu rubeliu nuo pirmosios, tai reiks geru sale palaukt ir groziu nupirkt
Su vezimu nezinau ka daryt
Aj ir antrad buvau pas gine, paprasiau rekomendaciju nuo kito galo bedu (rojaus) tai jinai man sako "Oj, vaistineje pilna nueikit pasiskaitykit lapeli ir issirinkit"
Jei teisingai suprantu tai cia del viduriu gal bedu turit? Jei taip as irgi kankinuos su tuo.. Parasykit ka isigysit ir ar pades