Jau perlipau 20 savaitę, kai pagalvoji kaip greitai laikas bėga. Nusipirkus dar irgi nieko neturiu. Tiesa pažįstama atidavė maišą rūbų iki 1 m. tai reiks pirma peržiūrėt kas ten gero. Dėvėtų vežimų kainas karts nuo karto pasižiūriu. Lovytės kol kas nepirksiu, nes su dukra kol maitinau (beveik iki 2 m. ) miegojau kartu. Ir nors visi buvo prigasdenę, kad paskui bus sunku išprašyti iš lovos, neko panašaus nebuvo - nustojau maitinti, pastatėme lovytę šalia savo lovos ir sėkmingai ten perkėlėme. Tik kadangi mūsų lova nedidelė, tai tėtis beveik 2 m. buvo iškomandiruotas miegot ant sofos.
Gal truputį ne į temą, bet Sodros puslapy skaičiaus, kad tėtis 1 mėn. atostogų gali išeiti nebūtinai iškart vaiku gimus, o per 3 mėn? Gal kas domėjotės tuom?
Sveikos visos su praėjusiomis šventėmis.
Gal truputį ne į temą, bet Sodros puslapy skaičiaus, kad tėtis 1 mėn. atostogų gali išeiti nebūtinai iškart vaiku gimus, o per 3 mėn? Gal kas domėjotės tuom?
Joo dabar pasikeite sita tvarka
Labas rytas busimos mamos. Kadangi man pirmas nestumas uzsukau pasidalinti.
Esu 20 sav., mano mergina pradejo taip judeti, taip sokti pilvukyje, kad net juokinga darosi:D. Pastebejau, kad pries miega lb ir kaip atsiguliu. Geras jausmas. Bet pagalvoju, kad turesiu isdykusia ir linkusia demesio issireikalaut mergaiciuke. Kaip jums visoms?;)
Sveikos man ir kūčių išvakarėse pasivaideno pirmieji judesiai, iš pradžių nebuvau tikra, bet nuo tos dienos pastoviai jaučiu burbuliukus ir makalavimasį, kad ir dabar jau ramiai ir džiugiai laukiu skano
Sveikos, su praėjusiomis ir ateinančiomis šventėmis
Kalbėjot apie miegą, tai aš žadu pirkti lopšį, su pirmu labai pasiteisino, kad galėdavau ir į kitą kambarį nusistumti, vaikui toks mielesnis - mažesnis lizdelis jame gaunasi, o ir vietos mažiau užima miegojo tam lopšiuke tik pirmą mėnesį, kol vyras netingėjo kas 2val keltis ir paimti man jį pamaitinti vėliau nebent dienos metu snausdavo, bet visgi reikalingas daiktas, žinojo, kad ten jo ramybės zona...
Šiaip nakčiai pagrinde miegojom kartu (būdavo iki 1-2val dar lovytėj, o vėliau pas mus persikrausto, nes tingėdavau keltis paimti maitinti), tai per vidurį tai šone (uždengdavau lovos kraštą su nėštukės pagalve, lb tam pasitarnavo), vyras niekur nebuvo iškomandiruotas, net po viena kaldra visi tilpdavom
Mes šiandien pas genetikę buvom, viskas gražu, pagal laiką atitinka, auga ilgakojė mergina
Su praejusiom ir ateinanciom sventem visas!
As ketvirtadieni buvau pas akusere. Ismatavo pilva, pasvere.. Viskas atitinka pagal savaites. Svorio tie patys -4kg, nors per sventes daaaug valgiau Tik nelabai man patiko tarybinis vaiko sirdeles klausymo metodas- su ta dudele per pilva... klinika pusiau privati, negi negali tokio paprasto aparaciuko isigyti...
Lyti suzinosim (turbut) tik vasario 6-13dienomis. Zodziu dar ilgai laukti..
Negalvojom dar nei vardu, nei pirkau kazko, tik kambary remonta pasidarem, dar laukia koridoriaus remontas ir tada jau galvosiu apie pirkinius
Geriausia,kad nuo spalio 13 pgl savo kortelę nepriaugau ne kilogramo.Gydytoja sakė džiaukis nebūtina storėt nuo minties,kad laukies... Bet aš šiaip ne iš lieknųjų,tai galvoju yra atsargų matyt kažkur kitur krenta,nes pilvūzikas tai ohoho koks jau... Tyrimai geri,lelytė auga o tai svarbiausia...
Kaip pavydu neaugancio svorio! Man 19 sav, viso priaugau 3 kg, bet visi jie per paskutini menesi sukaupti. Jau matau savo gines veida, kai pasisversiu uz savaites pas ja. Visad gaudavau pylos ankstesniais nestumais, kad per daug priaugu.
Da.ma, siandien pas gine sveriausi tai per men +2,2 kg nors nusivemus sedejau sekmadieni
Nu nu, ir nebare, kad daug? Ar po svenciu galima? 😂