Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Sveikos,

pas mane dar irgi dar niekas neapgalvota, nepirkta. Del miegojimo nezinau kaip bus...sunus buvo ramus, o ir vyras miega kaip uzmustas, tai miegojome visi vienam kambaryje, o kuri laika ir vienoj lovoj...

dabaar, mazasis dar miega lovyteje, kraustytis nenori, o ir nelabai yra kur,gyvenam 1,5 kambario bute (miegamasis ir bebdra zona su virtuve) ir labai tikiuosi kita ziema pavyks jau persikraustyt i namus tai dabar nesinori labai daug investuoti i buta...galvoju gal lopsi db pirkt, nes sunus tikrai lovytes neuzleis:)

Atsakyti
Sveikos.

As vakar buvau pas gyd del kaklelio, matuoja kas 4sav., del turetos konizacijos. Keista bet pailgejo per 4sav nuo 29mm iki 43mm bigsmile.gif nezinau ar imanoma taip, bet dziaugiuos, kad viskas gerai.

Idomu kaip ElenaZauer laikosi, senai negirdet forume..

Geros dienos visoms ir graziu svenciu, jei nebesusirasysim 4u.gif santa2.gif 000059.gif
Atsakyti

Ar kuriai nors buna diegimu desiniajame sone, pilvo apacioje. Man antra diena kartais sudiegia. Galvoju ar verta sunerimti..

Atsakyti

Morka:), 22 Gru 2017 - 08:32, para�ė:

Morka:), 22 Gru 2017 - 08:32, para�ė:

Sveikos,

pas mane dar irgi dar niekas neapgalvota, nepirkta. Del miegojimo nezinau kaip bus...sunus buvo ramus, o ir vyras miega kaip uzmustas, tai miegojome visi vienam kambaryje, o kuri laika ir vienoj lovoj...

dabaar, mazasis dar miega lovyteje, kraustytis nenori, o ir nelabai yra kur,gyvenam 1,5 kambario bute (miegamasis ir bebdra zona su virtuve) ir labai tikiuosi kita ziema pavyks jau persikraustyt i namus tai dabar nesinori labai daug investuoti i buta...galvoju gal lopsi db pirkt, nes sunus tikrai lovytes neuzleis:)

Mes šiuo metu gyvename panašiai - virtuvės ir svetainės zona bendra, drabužinė, vonia su wc ir viršuje yra miego zonos - dukros mini kambariukas ir mūsų "miegamas". Dabar jungsimės prie savo buvo dar vieną butą (1 k.), tai iš to naujai prijungto buto darysim vaikų kambarį (pradžioj dukrai), o mes kelsimės miegoti į apačią, į svetainę. Viršuje miego zonos tik 1,3 m, tai su kūdikiu ten neapsigyvensi, o ir laiptais naktį kabariotis...

Atsakyti

milda.viz, 22 Gru 2017 - 13:16, para�ė:

milda.viz, 22 Gru 2017 - 13:16, para�ė:

Ar kuriai nors buna diegimu desiniajame sone, pilvo apacioje. Man antra diena kartais sudiegia. Galvoju ar verta sunerimti..

Jeigu sudiegia ir atleidžia skausmą arba paskui jis visai praeina, nereikia nerimauti. Visokie laikini pamaudenimai, skausmai normalūs. Ypač jeigu praeina pailsėjus, pagulėjus nereikėtų sureikšminti. 

Atsakyti
QUOTE(milda.viz @ 2017 12 22, 16:16)

milda.viz, 22 Gru 2017 - 16:16, para�ė:

milda.viz, 22 Gru 2017 - 16:16, para�ė:

<p>Ar kuriai nors buna diegimu desiniajame sone, pilvo apacioje. Man antra diena kartais sudiegia. Galvoju ar verta sunerimti..</p>

<p>Ar kuriai nors buna diegimu desiniajame sone, pilvo apacioje. Man antra diena kartais sudiegia. Galvoju ar verta sunerimti..</p>

Man būna dešiniajame šone, tik ne visai pačioj apačioj. Kai ten sudiegia iškart kažkokios durnos mintys apie apendicitą pradeda į galvą lyst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Coconuts @ 2017 12 21, 20:56)

Coconuts, 21 Gru 2017 - 20:56, para�ė:

Coconuts, 21 Gru 2017 - 20:56, para�ė:

<p>Na va as jau po Benusienes konsultacijos. Labai faina moteris, viska aiskiai parodo, paaiskina. Tai viskas ok, tik mate kazkoki kamuoliuka sirdutej, kuris ale padidina dauno rizika 1k bet cia butu svarbu jei butu kokiu kitu veiksniu kurie rodytu dauna. O kitu jokiu nemate. Tai sake jis turetu isnykti arba nestumo metu dar arba gimus per trumpa laika smile.gif  gal dar kuriai irgi buvo taip?</p><p>Ir pasake ka turesim. Tai mergaite wub.gif​ </p>

<p>Na va as jau po Benusienes konsultacijos. Labai faina moteris, viska aiskiai parodo, paaiskina. Tai viskas ok, tik mate kazkoki kamuoliuka sirdutej, kuris ale padidina dauno rizika 1k bet cia butu svarbu jei butu kokiu kitu veiksniu kurie rodytu dauna. O kitu jokiu nemate. Tai sake jis turetu isnykti arba nestumo metu dar arba gimus per trumpa laika smile.gif  gal dar kuriai irgi buvo taip?</p><p>Ir pasake ka turesim. Tai mergaite wub.gif​ </p>

Sveikos!

Kalbi apie golfo kamuoliuka?
Jei taip, drauges berniukas turejo ji. Na, ispejo gydytojai kad gali tekti net sirdeles operacija daryti, jei nestumo metu nepranyks tas kamuoliukas. Kamuoliukas nepranyko, drauge pagimde, medikai apziurejo mazyli ir tik liepe apsilankyti kas kazkiek laiko ziureti sirdeles. Na ir tam vyrukui jau ketveri- begioja sveikas, viskas gerai smile.gif Dauguma tu "kamuoliuku" pranyksta savaime iki gimdymo arba kudikysteje smile.gif

O as apturejau kasos uzdegima gruodzio paciam vidury.. Prasivoliojau su skausmais keturias dienas ir temperatura jau karta teko must.. Vis kabejau ant tokios ribos-kviest greitaja ar ne.. Bet nelabai buvo sunaus kam palikti-viena mociute uzsienyje gyvena, kita kitame mieste, vyras kaip tycia para dirbo.. Labai sunkios dienos buvo. Na bet gerai, kas baigiasi gerai smile.gif
Atsakyti

Oj kaip nesmagu Sumanioji.., bet tikrai gerai, kad gerai baigėsi :)

Papasakokit tos, kurios kartu miegat nuo pradžių, kaip miegat, ką turit papildomai ar šalia lovos? 

Atsakyti
</p><p>Papasakokit tos, kurios kartu miegat nuo pradžių, kaip miegat, ką turit papildomai ar šalia lovos? </p>
[/quote]

As su abiem vaikais miegojau kartu gan ilgai, tai tik pradzioj patiesdavau kazka papildomo po galvyte, nes atpildavo kartais ar kokio prieno prisitaskydavo miegant. Dar nesunkiai pasiekiama vandens stikline neblogai, nes maitinant noredavosi gerti. O siaip nieko daugiau nereikejo. Na tik vyras jau po atskira kaldra iskomandiruitas buvo del patogumo 😊
Atsakyti

MeilesVaikai, 22 Gru 2017 - 16:18, para�ė:

MeilesVaikai, 22 Gru 2017 - 16:18, para�ė:

Oj kaip nesmagu Sumanioji.., bet tikrai gerai, kad gerai baigėsi :)

Papasakokit tos, kurios kartu miegat nuo pradžių, kaip miegat, ką turit papildomai ar šalia lovos? 

O kur miegodavo vaikas? Iš krašto ar per vidurį? Kaip dėl saugumo, kad neiškristų ar neužkristų kas?

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 12 24, 01:50)

MeilesVaikai, 24 Gru 2017 - 01:50, para�ė:

MeilesVaikai, 24 Gru 2017 - 01:50, para�ė:

O kur miegodavo vaikas? Iš krašto ar per vidurį? Kaip dėl saugumo, kad neiškristų ar neužkristų kas?

<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71935964" data-time="1513959521"><div><p>Oj kaip nesmagu <strong>Sumanioji</strong>.., bet tikrai gerai, kad gerai baigėsi smile.gif</p><p>Papasakokit tos, kurios kartu miegat nuo pradžių, kaip miegat, ką turit papildomai ar šalia lovos? </p></div></blockquote><p>O kur miegodavo vaikas? Iš krašto ar per vidurį? Kaip dėl saugumo, kad neiškristų ar neužkristų kas?</p>

Musu lova prie sienos, tai jis arba prie sienos arba per viduri, priklausomai nuo to, is kurios puses laikas valgyt.
Atsakyti

*bella*, 22 Gru 2017 - 08:45, para�ė:

*bella*, 22 Gru 2017 - 08:45, para�ė:

Sveikos.

As vakar buvau pas gyd del kaklelio, matuoja kas 4sav., del turetos konizacijos. Keista bet pailgejo per 4sav nuo 29mm iki 43mm bigsmile.gifnezinau ar imanoma taip, bet dziaugiuos, kad viskas gerai.

Idomu kaip ElenaZauer laikosi, senai negirdet forume..

Geros dienos visoms ir graziu svenciu, jei nebesusirasysim 4u.gifsanta2.gif000059.gif

labukas, viskas man gerai. paskaitau jūsų pasirašinėjimus ir nesugalvoju ką parašyti. guliu visą laiką ir tiek... nuobodžiauju. visų aplinkui dėmesys vargina ir pastovus klausimas “kaip jauties”... 

su šventėm visas!!!! :) 

Atsakyti