Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Na metginos pagaliau galiu atsipusti. Ekoskopas parode , kad vaikelis sveikas. Sveria 284 gr.,. Lb rami buvo, tik prajuokino, kad viena kojyte i virsu iskelusi, ir tarsi iremusi, o rankyte viena ant pakausio uzsimetusi.. Prajuokino.. O siaip sveika, atitinka 19,4 sav. Sako , kad mergyte bus:) 

del planavimo, dar nieko nesiziurejom. Tik vezimelius apzvelgem, koki reiktu pirkti. Bet dbr jau reikia darytis sarasa viskam po truputi pirkti..;))

As tai svorio net nezinau, reikes rezultatus pasiziuret, kazkaip nelabai maloni ekoskopuotoja papuole, tai didydis scanas buvo kazkoks nelabai malonus prisiminimas. Kitame kabinete buvome, kur as beveik nieko nemaciau, nes ekranas labai keistai nukreiptas buvo, kad viska matytu tie kurie ateje kartu, o ne tas kuri ekoskopuoja. Pas mus tai irgi panasiai, su rankyte desne mojavo :D labai juokinga buvo. 

Atsakyti
QUOTE(Aistux @ 2017 12 20, 16:56)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*bella*" data-cid="71933493" data-time="1513760052">
<div>
<p>I ta pacia tema, del vaiko kambario, as manau, kad i jos kambari kelsim tik apie 1metus, o Jus anksciau?
Del rubeliu, daikteliu, tai per boxing day (26diena) bus daug nuolaidu, tai manau tada pradesiu. Tik reikia saraso.. nu pasikartosiu, su situo nestumu kaip is medzio iskritus, nezinau ko reikia, ko nereikia, na kas be ko vezimas, auto kede, lovyte, rubeliai.
Laikas tikrai greit bega, gruodis isvis prauz begalo greit vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Jus uzsirasykit i John Lewis / nursery adviser (uztrunka 2val) - mums labai pagelbejo. Dabar turime sudeta sarasa daiktu, viskas paaiskinta (nes mums pirmas vaikas, tai truputeli nesigaudome ko reikia). Ta sarasa gali padalinti, kad draugai sudovanotu ko nori ir reikia, o ne to ka jie galvoja, kad tau gali reiket. Is tikruju, as mastau vaika i kita kambari is kart iskelt... hmm.gif gal ir net pati issikelt, labai priklauso kaip miegos. Jeigu naktim labai verks, gaila tecio bus, nes kazkam i darba juk reikes eit. Bet cia gal labiau garsus pamastymai. Drauges turejo lovytes pastatomas salia lovos, as tai bijau, kad pati lovyteje neatsidurciau, nes nelabai ramiai miegu  ax.gif</p>

As truputi prisibijau toki maza kudikeli kelt atskirai miegot del keliu dalykiu, tai staigios kudikiu mirties, ir kai vaikas salia,tai jau naturaliai nepramiegosi maitinimo. Juk visokiu kudikiu buna, kiti ir prisidare i pampi, alkani neverkia, o tokiem mazuliam reik kas 2-3val valgyt. Manau, kad gyvensim kartu kuri laika, o jei verks, tada ir mums reiks iseit kazkur, nes tetis irgi dirbt turi. Bus matyt, vienzo kambario dar neirenginesim.
Kai atsiras vaikelis, tai pasikeis miegas naturaliai, ismoksit ir viena atmerkta akim miegot smile.gif ypac jei pirmas vaikelis.

aciu uz info del John Lewis paskaitu 4u.gif

Del svorio ir man nesake, su pirmu LT sake, o cia kazkaip ne. Labiau koncentravosi i organus vaiko, nes toks ir tikslas. Svarbu neatsilieka ir i normas telpa, o svoris keicias kasdien.
Atsakyti

Oj baikit, nieko nesupirkta, neišnagrinėta :D 

Mes nuomojam 1-o kambario butą, tai jei nieko nepasikeis, teks visiems draugiškai spaustis :D

Žadu kartu miegot ilgai, esu prieraišios tėvystės šalininkė, bet žiūrėsim kaip ten bus :)

Atsakyti
Sveikos, nėštukės smile.gif man 18 sav.5 d. Šiandien darė echo, jau trečią, kadangi 11 savaitę buvo siuntusi echo darytis genetikė (man 35 metai, antras vaikiukas). Tuomet viskas buvo gerai, kokių nors chromosominių nukrypimų tikimybė pagal echo ir kraujo tyrimus buvo 1:20000. Šiandieninis echoskopas parodė, kad vaikiukas atitinka savo amžių (231g), viskas gerai, judrus. Lyg ir turėsime berniūkštį (turiu 7-etę dukrą) smile.gif smagu, labai apsidžiaugė vyras smile.gif man lytis nebuvo labai svarbi, būčiau nudžiugusi ir dėl mergytės smile.gif vienintelis dalykas, kuris neduoda ramybės. tai yra echoskopuotojos pastaba, kad truputį padidėjęs žarnyno echogeniškumas blink.gif kai paklausiau, kas tai, tik pasakė, kad tai echoskopuotojų terminas, kad tai ne diagnozė, ir kad daugiau įgimta savybė. kad viskas gerai, bet turi tai aprašyti echo atsakyme. Kai paklausiau, ar reikia kur nors kreiptis, ar kokius nors tyrimus papildomus darytis, tai tik pasakė, kad tokiu atveju dėl viso pikto siunčia pas genetikus konsultacijai, bet kadangi genetikas mus jau konsultavo ir viskas buvo gerai, tai nemato reikalo daugiau niekur siusti. Ar kam nors kokią nors pastabą echoskopijos metu yra pasakę? blink.gif nes man jau neramu...
Atsakyti

Urte, man keista kad sako jog nera tikslo siusti nes jau ziurejo, bet ziurejo kaip suprantu 12 sav. O dar genetikai ziuri gi ir 20 sav, kaip tik tuo metu kaip vidaus organai vystosi...  na bet jei sako kad viskas ok, tai tik jums sprest ar pasitiket ar papildomai pas genetikus nueiti.

Smagu poryte bus :)

Atsakyti

Sveikos :4u:  smagiom matau nuotaikom gyvenat, vis daugiau zinanciu lyti atsiranda. Mes eisim siandien pas genetike. Turejom vakar, bet sukeite laika. Tai tikimes irgi suzinoti siandien lyti ir isgirsti, kad viskas gerai  :wub: 

Del daiktu, tai as prie tu kur visiskai nieko neturiu dar :D galvoju, kad pradesiu pirkt kai iseisiu i dekreta. Bus daug laisvo laiko ir pan. Nors sarasiuka tai jau esu pradejus daryti, ko reiks. Didziausias issukis man bus vezima issirinkti. Tamsus miskas man ten :blink:​ 

Atsakyti
Siandien diena mums jau pusiaukele, 20sav. Svoris auga kaip ant mieliu, krutys skauda, miegot darosi vis sunkiau,ech..

Urte nepergyvenkit 4u.gif gal pasikonsultuokit su gydytoju, patarciau negooglint, nes galit tik prisinervint bereikalo.

Atsakyti

Man miegoti irgi darosi sunkiau.. O sakykit ta nestumo pagalve miegui-geras daiktas? Verta isigyti?

Atsakyti
QUOTE(Coconuts @ 2017 12 21, 14:00)
<p>Man miegoti irgi darosi sunkiau.. O sakykit ta nestumo pagalve miegui-geras daiktas? Verta isigyti?</p>

Geras klausimas, kas turejo butu gerai kad pasidalintu patirtim. Ja paskui galima naudot maitinimui.
Atsakyti
Man ta pagalve labai padejo, jau ant galo kai pilvas didelis budavo visada su ja miegodavau. Maitinimui nelabai naudodavau, bet apgaubdavau su ja leliuka, kad nenukristu arba kai miegodavom kartu, kad neuzgautumem.
Atsakyti

Na va as jau po Benusienes konsultacijos. Labai faina moteris, viska aiskiai parodo, paaiskina. Tai viskas ok, tik mate kazkoki kamuoliuka sirdutej, kuris ale padidina dauno rizika 1k bet cia butu svarbu jei butu kokiu kitu veiksniu kurie rodytu dauna. O kitu jokiu nemate. Tai sake jis turetu isnykti arba nestumo metu dar arba gimus per trumpa laika :)  gal dar kuriai irgi buvo taip?

Ir pasake ka turesim. Tai mergaite :wub:​ 

Atsakyti

Jus uzsirasykit i John Lewis / nursery adviser (uztrunka 2val) - mums labai pagelbejo. Dabar turime sudeta sarasa daiktu, viskas paaiskinta (nes mums pirmas vaikas, tai truputeli nesigaudome ko reikia). Ta sarasa gali padalinti, kad draugai sudovanotu ko nori ir reikia, o ne to ka jie galvoja, kad tau gali reiket. Is tikruju, as mastau vaika i kita kambari is kart iskelt... :hmm: gal ir net pati issikelt, labai priklauso kaip miegos. Jeigu naktim labai verks, gaila tecio bus, nes kazkam i darba juk reikes eit. Bet cia gal labiau garsus pamastymai. Drauges turejo lovytes pastatomas salia lovos, as tai bijau, kad pati lovyteje neatsidurciau, nes nelabai ramiai miegu  :ax:

Mane taip pat aplanko tokios mintys - kaip ten bus, kai bus mažas vaikelis, kaip reikės miegoti mums visiems. Dukra šiaip miega savo lovoje, bet nori pas mus prieš miegą pasibūti lovoje, o būna kad pas mus ir užmiega... Įrenginėjam atskirą kambarį, ten bus jos kambarys, o mes miegosim už sienos svetainėje su atidarytom durim kaip įsivaizduoju. Jeigu labai mažas triukšmaus, vyrui sakysiu, kad eitų į dukros kambarį miegoti :)

Atsakyti