Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Man irgi negražu tie pieno fabrikai, džiaugiuosi, kad C šiaip maniškė, supratau, kad nenorėčiau didesnės  :hmm:  :D  šiaip padidėjus, bet dar telpu į senuosius liemenukus, užtat jau priešspienis atsirado, čia dar vienas "džiaugsmelis"  :oh: 

O labai daug būna? Aš labai laukiu priešpienio 😍

Atsakyti

Su pirmu man jo nebuvo iki pat gimdymo, t..y. paspaudus gal kas ir būdavo, bet neliečiant nieko, o va db jau nuo 18sav. pastebėjau ant liemenėlės ir naktinukų, kad dėmelės  :hmm: nebūna jo daug, lašiukai  :)​ 

Atsakyti

Su pirmaja nebuvo jo :)

Atsakyti

As jau visko sapnavau- ir kad mergaite gimsta,ir kad berniukas. Pranasingumo cia nera mano atveju 😁

Krutys tai mano tikrai padidejusios,vis dar neiprantu prie vaizdo 😊siaip vienintelis gal pliusas tame svorio augime,nes visa kita jau man darosi negrazu (auga man i sonus,i slaunis svoris...). 

As laukiu treciadienio,prasysiuosi echoskopo savo gines,vesiuosi del visa ko ir vyra su dukra. Vyras, kai dukros laukiausi,taip ir nemates echo vaizdo...

Atsakyti

Sveikos :) galvojau ilgai nebuvau pasijungus, rasiu daug paskaityt :D

Vėja_ penktadienį turėjo eiti į echo, įdomu kaip sekės? 

Man viskas didėja ir pasidarė jau sunku kartais kvėpuot, net panika apima :( 

12.19 - Morka:) (echo)

12.20 - Coconuts (genetikes echo)

12.22 - Aurora007 (ginė)

12.28 - Ryžiukė (genetikės echo

01.02 - MeilesVaikai (didysis skanas)

01.08 - MeilesVaikai (TA)

02.06 - MeilesVaikai (TA)

Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Siandien vakare man didysis scanas. Tad laukiu labai, ne tik del lyties, bet ir isitikinti, kad vaikeliui viskas gerai.

Del krutu,tai be padidejimo bend 2 dydziais, savaitgali dar speneliu skausmas atsirado ir tokie kaip guziukai... Pasiskaitynejau, tai gali but montgomerio liauku padidejimas. Is kart grizo jausmas, kai maitinau ir kai krutys budavo pilnos ir skausmingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *bella*: 18 gruodžio 2017 - 11:52
bella, sekmes ir grazaus susitikimo smile.gif As irgi kaip laukiu vel scano, dabar jau jauciu su vaiku eisim, bet tik sausio pabaigoj, tai ilgai ir nuobodziai laukt
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2017 12 18, 16:07)
bella, sekmes ir grazaus susitikimo smile.gif As irgi kaip laukiu vel scano, dabar jau jauciu su vaiku eisim, bet tik sausio pabaigoj, tai ilgai ir nuobodziai laukt

Aciu. Mes irgi su vaiku einam, jis dieneles skaiciavo smile.gif labai nori suzinot kas gi, brolis ar sesuo smile.gif

As jauciu, kad brolis, tetis kad bus sese, uz keliu valandeliu suzinosim (jei tik pasirodys) ax.gif
Atsakyti

Bella, kaip sekesi? :)

Atsakyti

Na va suintrigavo ir paliko kančioms :D

Atsakyti
Labas rytas, guliu lovoj ir pagaliau jauciu ir as judesiukus naujo gyventojo, tai ta proga nusprendziau ir as prie jusu pokalbiu prisijungti. Man 18 savaite eina, laukiuosi trecio vaikelio 😊
Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 12 18, 22:18)
<p>Bella, kaip sekesi? smile.gif</p>

Turesim sese! bigsmile.gif wub.gif

Esam labai laimingi, na brolis tik nesugebejo nuslept nusivylimo, nes mes su juo buvom isitikine, kad bus berniukas, bet tetis aisku labai laimingas ir sako, kad jo nuojauta pasitvirtino biggrin.gif As tai nei nuojautos, nei atminties nieko nebeturiu biggrin.gif

Zinoma ne maziau svarbu buvo ir patvirtinimas, kad sirdute, inkstukai ir kt organiukai veikia kaip ir reikia, tad esam tikrai labai laimingi.

Svorio nezinau, tik kauliuku ismatavimai buvo atlikti, bet kazi ar tai Jums aktualu. Beje matem veideli is labai arti, akytes, riesta nosyte, burnyte wub.gif
Atsakyti