O man neteko to patirti, nes akušerė pati vaiko galvytę prie pat krūties prikišo.
Kaip keista, o kas bendro tarp echoskopo ir kažkokios bakterijos viruso?
Sveikos. Negavau snd ekoskopo. Nes reikejo pries tai pasidaryti del bakterijos viruso testa. Turiu labai neprofesionalu seimos gydytoja, kuris neperspejo... Cia del to kad lt teko syki darytis ultragarsa..kaip liudna
Labai gaila dėl vizito, bet ir aš nesupratau kodėl reik kažką tirtis, jei prieš tai turėjai skaną, mistika.
Visoms sveikinimas suzinojus maziuku lyti
Maciau kalbejot del vardu, tai as mergaitei turiu, o vat berniukui nezinau. Turiu du, bet nera kad jie man 100proc patiktu ir buciau tokia tikra, kaip del mergaites vardo. Tai Jonas ir Vincas manau daug kam nelabai tokie vardai, bet tai kas man
Siandien buvau pas gine, neplanuotas vizitas. Ejau del tos pienliges. Tai jokiu vaistu nieko nerase, as pradejau pati tept geli multigyn tai sake juo ir tepk, kaip praeis tas niezulys sake galiu ir profilaktiskai juo tept kas antra diena. Tai ziuresim. Paziurejo dar ir echoskopu (kazkaip daznai man daro ) tai sake ilgom kojom labai vaikiukas, didesnis nei pagal menesines turetu buti. Ir bande lyti pamatyt, bet buvo sikniuka atkises arba sonu su koju prisidenges. Bet sake lygtais ir nekaba niekas. Na bet as kazkaip dar neuzsiciklinu ties tuo, nes tikrai labai nesirode
Nemoku atsakyti. Bet del to kad turejau vaginalini ultragarsa, ir apskritai cia yra gyvulines kilmes virusas, bakterija, kuri kaip jie sako plinta, daug nesiotoju yra. O gydymo istaigos vienas is objektu kuriame galima apsikresti. Tai kadangi as LT buvau 7 -oje savaiteje, jie negali manes prileisti, nes kol nepasidarysiu tyrimus, testus, jie galvos, kad galiu pernesti jiems ta virusa.. Nu zdz, tokia bala cia;) liudna del to kad dar snd nepamaciau, nes taip norejom pasidziaugti, nusiraminti..
Na man sunku komentuoti, jie ten galvoja gal, kad Lietuvoje kažkokios gyvulinės bakterijos plinta? Per tiek metų forume nesu dar tokio stebuklo skaičiusi
Kaip jums krūtys? Mano speneliai jau šiek tiek patamsėjo ir vis dar jautrūs. Jie mano vieninteliai gelbėtojai dabar kol skano nėra Visus senus liemenukus galiu jau slėpti, vienintelis kuris tinka dabar, tai tas kurį nupirkau maitinimui Net MB išsigąsta pamatęs mano pieno fabrikus Nepasakyčiau, kad man gražu
Kaip jums krūtys? Mano speneliai jau šiek tiek patamsėjo ir vis dar jautrūs. Jie mano vieninteliai gelbėtojai dabar kol skano nėra Visus senus liemenukus galiu jau slėpti, vienintelis kuris tinka dabar, tai tas kurį nupirkau maitinimui Net MB išsigąsta pamatęs mano pieno fabrikus Nepasakyčiau, kad man gražu
Man irgi negražu tie pieno fabrikai, džiaugiuosi, kad C šiaip maniškė, supratau, kad nenorėčiau didesnės šiaip padidėjus, bet dar telpu į senuosius liemenukus, užtat jau priešspienis atsirado, čia dar vienas "džiaugsmelis"