na, rankos auksines, tik as jis palikau, nes paskutiniu metu buvau nepatenkinta tuo, kaip jis aptarnaudavo
paskutinis lasas buvo, kai atejau 12 valanda, o isejau 15,30...manysite, kad jis ten mane kirpo ir daze ir tt....nieko panasaus...
as norejau tik apsikirpti
ir kirpo jis mane visas 3,5 valandos...(gerai, kad niekur neskubejau...)
iseina pasivaikscioti, isgeria kavos, paplepa su uzsukusiu draugeliu, kuris praso paskolinti jo pinigu...po to pasiulo nauja sukuosena parodyti zurnale ir iseina jo ieskot...pusvalandziui taip jis elgesi ir su mano teta ir su pussesere ir turbut kitomis seniai pas ji besilankanciomos klientemis.
tai ir buvo paskutinis kartas kai pas ji buvau, tiesa sukuosena buvo labai stilinga, tik labai nutrumpino jis man mano garziuosius plaukus, trai as keleta menesiu juos auginau....
bet kerpa jis fantastiskai turiu pasakyti
matyt savo verte pajaute ir susirgo zvaigzdziu liga:) nors ir tada jis toks KRUTAS buvao:))
tikrai taip...susirgo...kazkaip norisi, kda jei jau atejai valandai ir uz tai moki, tai bent jau nelakstytu kas 10 min parukyti, o jau atidirbtu saziningai, nes vyrukas net nepagalvojo pasidometi, ar as skubu ar ne aisku, gerai, kad neskubejau.
ir dar, jei pakliusi ta diena, kai jis nelabai uzsiemes, siukstu, saugokis, sugalvos toki mena ant galvos padaryti .......
norejo mane, siaip naturaliai satene visiskai baltai ir juodai (kontrastingai) nudazyti....nepasidaviau
ir dar, jei pakliusi ta diena, kai jis nelabai uzsiemes, siukstu, saugokis, sugalvos toki mena ant galvos padaryti .......
norejo mane, siaip naturaliai satene visiskai baltai ir juodai (kontrastingai) nudazyti....nepasidaviau
QUOTE (LauraB @ 2004 12 01, 11:04) |
tikrai taip...susirgo...kazkaip norisi, kda jei jau atejai valandai ir uz tai moki, tai bent jau nelakstytu kas 10 min parukyti, o jau atidirbtu saziningai, nes vyrukas net nepagalvojo pasidometi, ar as skubu ar ne aisku, gerai, kad neskubejau. ir dar, jei pakliusi ta diena, kai jis nelabai uzsiemes, siukstu, saugokis, sugalvos toki mena ant galvos padaryti ....... norejo mane, siaip naturaliai satene visiskai baltai ir juodai (kontrastingai) nudazyti....nepasidaviau |
saunuole:))) na man tik galva su saltu vandeniu yra isploves...irgi ne kas:)
o as siulau labai gera stilista Maxa (siandien myli-nemyli kartojima maciau )
QUOTE (AŠA @ 2004 12 01, 13:26) |
o as siulau labai gera stilista Maxa (siandien myli-nemyli kartojima maciau ) |
xa xa xa....nu nerizikuociau pas ji eiti:))))))) prajuokinai:)
QUOTE (xenzy @ 2004 12 01, 12:50) | ||
saunuole:))) na man tik galva su saltu vandeniu yra isploves...irgi ne kas:) |
tai tau pasiseke, nes man tai su karstu.
[quote=LauraB,2004 12 01, 13:32]
saunuole:))) na man tik galva su saltu vandeniu yra isploves...irgi ne kas:) [/quote]
tai tau pasiseke, nes man tai su karstu. [/quote]
nu man atrodo, kad mes cia antireklama pavarem jau:))) paskui issigas ir niekas neeis pas ji:)
saunuole:))) na man tik galva su saltu vandeniu yra isploves...irgi ne kas:) [/quote]
tai tau pasiseke, nes man tai su karstu. [/quote]
nu man atrodo, kad mes cia antireklama pavarem jau:))) paskui issigas ir niekas neeis pas ji:)
ne, stilistas tai tikrai geras...auksines rankytes turi, ir kerpa fantastiskai, po to labai lengva susitvarkyti plaukus ir siaip gerai krenta...
aisku, mane siek tiek pirma karta isgasdino, nes kai pradejo svaistytis tuo savo skustuvu apie ausis
kerpa jis koki 10-15 min ir zirkliu i rankas beveik neima, todel kai pries pusmeti pradejau vaiskcioti pas kita kirpeja, tai kankyne pasirode issedeti beveik valanda kedeje, kai tave ten vos ne juvelyriskai dailina...
QUOTE (AŠA @ 2004 12 01, 13:26) |
o as siulau labai gera stilista Maxa (siandien myli-nemyli kartojima maciau ) |
Vo, vo, as kai perskaiciau temos pavadinima, tai irgi iskart apie naujaji Linutes mylimaji pagalvojau
QUOTE (LauraB @ 2004 12 01, 15:21) |
ne, stilistas tai tikrai geras...auksines rankytes turi, ir kerpa fantastiskai, po to labai lengva susitvarkyti plaukus ir siaip gerai krenta... aisku, mane siek tiek pirma karta isgasdino, nes kai pradejo svaistytis tuo savo skustuvu apie ausis kerpa jis koki 10-15 min ir zirkliu i rankas beveik neima, todel kai pries pusmeti pradejau vaiskcioti pas kita kirpeja, tai kankyne pasirode issedeti beveik valanda kedeje, kai tave ten vos ne juvelyriskai dailina... |
vat kiek as isbandziau kirpeju, tai Romanas vienintelis kirpo skustuvu:)))) bet tada taip lygiai ir taip gerai plaukai krenta:)
taip taip, pritariu
kiek beeinu pas kitas kirpejas, tai niekad tokio kirpimo profesionalaus nebuna, kartais net pagalvoju, kad noreciau pas ji sugrizti, bet jis vis mano plaukus nutrumpina, as suprantu, kad man taip tinka, taciau as noriu ilgesniu..tad vis pabegu
kiek beeinu pas kitas kirpejas, tai niekad tokio kirpimo profesionalaus nebuna, kartais net pagalvoju, kad noreciau pas ji sugrizti, bet jis vis mano plaukus nutrumpina, as suprantu, kad man taip tinka, taciau as noriu ilgesniu..tad vis pabegu