Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškau gero (-os) kirpėjo (-os)/stilisto (-ės)

As jau daug metu kerpuosi Figaro salone Gedimino prospekte. Kainos normalios kirpimas nuo 40 iki 50. Meistrai geri. Paskutinis mano atradimas Bozena.As kas kelis metus pakeiciu kirpeja nes norisi truputi pasikeisti sukuosena, o tas pats kirpejas ne visada sugeba i tave pasiziureti kitaip.
Atsakyti
Vakar pirma karta buvau patenkinta savo sukuosena!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
rekomenduoju grozio salona Simona Karoliniskese Povilaicio 12 Tel 852460145. Mokejau uz kirpima 35 Lt clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (vija @ 2004 09 20, 07:55)
QUOTE (Iracka @ 2004 09 19, 10:20)
Vakar pirma karta buvau patenkinta savo sukuosena!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
rekomenduoju grozio salona Simona Karoliniskese Povilaicio 12 Tel 852460145. Mokejau uz kirpima 35 Lt  clap.gif  clap.gif  clap.gif

O koks meistras? Ar ten tik vienas tedirba?

Koalu sala nelabai jau Karoliniskese - Taikos g. 104

Meistras Denisas. O situ kirpeju ten daug dirba! Kaip man pasirode tai dauguma viruku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O jie tai ta darba tikrai ismano. Uz savaites ten dar dazyt plaukus uzsirasiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Bagyra @ 2004 09 18, 21:57)
Hm, o kiek pas jį kainuoja tas parinktas ir padarytas kirpimas? Kiek teko girdėti Feminoj Bonoj - kainos kosminės doh.gif

Na šiaip tai tikrai nėra labai pigu, bet įkandama.
O kaina dar priklauso, nuo kirpėjo jie ten kiekvienas turi savo įkainius (bent jau taip girdėjau), kuo geresnis, garsesnis kirpėjas tuo brangiau.
Pas jau minėtą Kęstutį dažymas, kirpimas, šukavimas apie 125 Lt., tik kirpimas ir šukavimas iki 50 Lt.
Atsakyti
Yra tokia kirpeju mokykla vilniuje. Jos destytoja Ana - tikras atradimas...kainuoja nepigiai, reikia susitarti, pasiskambinti, bet gali ateiti ir i namus jei be dazymo. Fantazijos turi moteriske, sugalvoja nauju kirpimu smile.gif bet neisdarko.. man labai patinka. Vestuvine sukuosena dare - niekas nesuprato is kur tiek plauku atsirado, kaip ir pan...wink.gif labai grazu buvo..rekomenduoju. thumbup.gif
Atsakyti
tai gal galima būtų kokių kontaktų tos Anos?Please rolleyes.gif ir kiek tas kainuoja malonumas?Bet man dažymas būtinas,nes be jo atrodyčiau tikrai nekaip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Madam Butterfly @ 2004 08 28, 14:02)
oj galiu pasiulyti toki Juriju is grozio salono GATINEAU <vilniaus g. 22, radvilu rumai> nukerpa Bravo, stiliu sukuria , bet ir kaina jo nemaza: 90lt vien kirpimas !!!

Taip pat esu labai patenkinta grozio salono SIMONA vaikinuku darbu!!! as asmeniskai einu pas toki Vyta:) tai thumbup.gif nukerpa, nudazo ... o kaina yra normali, placiau pasiskaityk www.simona.lt

kadangi ir Jurijus ir Vytas yra stilistai, tai man visad pataria kas ir kaip geriau...

nu super buvau 'simomoj' thumbup.gif pasirodo ten kerpa vaikinukai, tokie grazuciai, stilingi: dzinsiukai nusmuke, trusikeliai islinde... rolleyes.gif o jau nukirpo kai gerai ir dar grazuolis toks...ech wub.gif
Atsakyti
nu super buvau 'simomoj'  pasirodo ten kerpa vaikinukai, tokie grazuciai, stilingi: dzinsiukai nusmuke, trusikeliai islinde...  o jau nukirpo kai gerai ir dar grazuolis toks...ech 

joa, tas dalykas mane irgi suintrigavo,kad tik vieni vaikinai dirba... ir kiek zinau merginu jie nelabai isileidzia,(nors viena dirba) ...
o del vaikinu tai sutinku, visi tokie jauni, grazus, stilingi... ech... wub.gif

o pas ka kirpaisi jei galima suzinoti? biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors Eslaudoj lankosi? Man butu labai patogu, bet nezinau kaip ten kerpa cool.gif
Atsakyti
Mano drauge lankosi Eslaudoj, tai ji labai patenkinta, nors sake, kad kainos ten nera labai mazos...
As pati tai vaikstau i Pamenkalnio gatvej esancia "Vijole" pas kirpeja Ramune, kuri tikrai labai gera kirpeja, visada iseinu labai patenkinta
Atsakyti
Lankausi Eslaudoj jau tercius metus. Kerpuosi pas kirpeja Olga (sviesia), nes siaip tai ten jos dvi Olgos. Kirpimas kainuoja 60 Lt, o dazymas prikluaso nuo dazu, bet kirpimas ir dazymas apie 140 Lt.
Atsakyti
QUOTE (Žmona @ 2004 09 08, 08:55)
Na Figaro kirpykloje beveik visi meistrai kiek ten einu dar nė kart nenuvylė, Fabijoniškių ten kur IKI, kerpuosi pas Liudą thumbup.gif

Kiek ten kirpimas kainuoja?
Atsakyti