Papildyta:
O drauge daresi tam salone chemini susukavima, pas moteri kazkokia. Pati meistre labai demesinga, bet plaukams nezinau ar patiko ....nes vaizdelis tai ne itin buvo

Nu nezinau. Antra karta buvau pas Natalija ir vel likau labai patenkinta, si karta net labiau
. O tai buna tikrai retai, dazniausiai isejusi is kirpyklos panikuoju, kad negrazu
O lasinukais apauges pilvukas kirpti netrukdo
oi, sia sav daug darbo turejau , tarpkitko viena kluiente po 2 butelio nudaziau raudonai su zaliais gabalais, nerealei atrodo. o taippat tokia kaip jus buvo kol neisauklejau. Na pas mane biski optimizmo daugiau. Gal po biski pripratinsiu keistis. Jei ka rasykit man. Sory kad nerasineju nes biski darbo turejau , odar tas karstis. As taip nepernesu karscio kad man dirbt vasara yra kazkokia bausme. Sekmes.
Papildyta:
oi, sia sav daug darbo turejau , tarpkitko viena kluiente po 2 butelio nudaziau raudonai su zaliais gabalais, nerealei atrodo. o taippat tokia kaip jus buvo kol neisauklejau. Na pas mane biski optimizmo daugiau. Gal po biski pripratinsiu keistis. Jei ka rasykit man. Sory kad nerasineju nes biski darbo turejau , odar tas karstis. As taip nepernesu karscio kad man dirbt vasara yra kazkokia bausme. Sekmes.
gal gali biski papasakot, kiek kainavo, kaip apkirpo ir t.t.