Skaiciau skaiciau , ir ziuriu kad tik tas P.. karalius daugiausiai minimas Romanas, ir Vytas, kuris beje , viena karta man padare gerai, o kita deja nusigrybavo tiesiai pries man isvykstant i US. Tuo metu man ypac nereikejo jokiu extreemu ant galvos ,nes nezinojau kada sekanti karta teks lankytis pas stilista. Taigi , kita diena mane isgelbejo vienas nerealus bicas, apie kuri kaip bebutu keista cia negirdejau . Tai GVIDAS , dirbes Franko salone, ir jau metus dirbantis REVAL viesbutyje VISUNITOJE. Nu visiskas auksas, jau pusantru metu kerpuos pas ji, tai niekada gyvenime neturejau tokiu ilgu ir sveiku plauku. Tikslios kainos jau ir nebezinau, nes visuomet padaro nuolaidele kaip niekada jo neisduosianciai klientei. Dirba taip shirai kad dar niekur taip neteko matyt, o ir pats bicas tooks gerulis kad norisi ji griebt cia ir dabar
Panos , pamirskit visus romanus , nuvarykit pas Gvida , pamatysit kad nenusivilsit. Reklamos jam nedarau nes ir taip uzmusta pas ji , dauguma pastovus klientai, is gatves beveik neateina. Tik noriu pasidalint su jumis siuo geriu, ypac su tomis kurios siuo metu yra aktyviose stilisto paieskose