Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškau gero (-os) kirpėjo (-os)/stilisto (-ės)

QUOTE(Lala @ 2006 06 04, 18:11)
As irgi daugiau i Simona neeisiu.
Kazkaip jau apsipratau su savo nauju kirpymu, kaip ir patinka, plaukai jau gula geraiu, kita savaite jei noresit ir bus pas mane laiko idesiu nuotrauku  ax.gif

Tai aisku, tavo plaukai grazus, bet koks kirpimas gerai atrodys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atech @ 2006 06 04, 19:19)
Tai aisku, tavo plaukai grazus, bet koks kirpimas gerai atrodys  mirksiukas.gif

Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Geras, jus turbut orientacija pakeitet ar jums depresija. Nu keista visos kas kirposi simonoi gaudavo toki malonuma o dabar nepatenkintos... keista...
Atsakyti
hmz..visai subelamutinot mane doh.gif jau buvau pas Vyta nsuprendus eit.....net nebezinau ka ir bedaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuerla @ 2006 06 05, 17:28)
hmz..visai subelamutinot mane doh.gif jau buvau pas Vyta nsuprendus eit.....net nebezinau ka ir bedaryt g.gif

Gali nueiti, gal tau patiks mirksiukas.gif Cia tik musu nuomones, visi esam skirtingi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuerla @ 2006 06 05, 16:28)

šiaip mano pastebėjimai dėl vyto panašūs: kai turėjau iki pečių plaukus, "nužarino" man juos, bet kerpa jis nerealiai. Be to, kai atėjau su ilgesniais, jau pats nebelabai norėjo juos trumpinti, tad...............net nežinau nuo ko tai priklauso blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 06 birželio 2006 - 10:03
QUOTE(robertaslt @ 2006 05 21, 18:43)
tai praeita men sedejau, si men nesedziu, o begioju... smile.gif  tai visur sedejimas, 2-5 per diena gera diena smile.gif na visur dabar taip nes kozna kirpewja turi savo kirpykla smile.gif gal ir man jau laikas...  as net alaus jau negeriu. sad.gif

o tu kaune ar vilniuj?
Atsakyti
Vilniuje
Atsakyti

šiaip mano pastebėjimai dėl vyto panašūs: kai turėjau iki pečių plaukus, "nužarino" man juos, bet kerpa jis nerealiai. Be to, kai atėjau su ilgesniais, jau pats nebelabai norėjo juos trumpinti, tad...............net nežinau nuo ko tai priklauso blush2.gif

na tai mano plaukai kadangoi lb ilgi(iki liemens) tai tikekimes "nenuzarins" lb jau daug ax.gif jei ka, sakiau, i teisma reik duot uz moraline zala biggrin.gif

o beje tad RObertas kirpejas?ar cia as kazkaip netaip supratau? :unsure
Atsakyti
ir beke gal kanors galit papasakoti apie RUSLAna ir SIGUTI is SImonos,nes VYTAs ima 80 ly blink.gif
tai akip ir apsigalvojau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
siaip visa laika kerpuosi savo gimtajame Alytuje, bet ten toks ir kirpimas, galus patrumpinti...Kazkaip paskutiniu metu plaukai visai nutriuso. Tad noriu kirptis. Kadangi plaukai ilgi, nesinori bet kam patiketi. O pasiskaicius jusu komentaru, visai susipainiojau. Gal galit parekomenduoti kirpeja, kuris nenukirptu plikai, bet is esmes pakeistu ivaizdi...
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 06 02, 10:27)
Antradieni buvau pas Natalija is Femina Bona, uz kipyma sumokejau 45lt
Kirpymu nelikau suzaveta, nors visiems patinka, gal cia as jau per daug kabinejusi  g.gif  Kai plove man plaukus tai su savo naguciais man taip draske galvos oda, kad vos iskenciau, kai mane kirpo tai buvo su paprastais dzinsais ir su trumpa maikute, visa laika man demonstravo savo nuoga ir apaugusi lasinukais pilvuka, kai kitos kirpejos buvo su darbo apranga, nezinau, kita karta pas ja neeisiu. Cia foto po kirpymo  ax.gif
user posted image

Katik grizau is Femina Bonos, irgi kirpo Natalija biggrin.gif Ale tai sutapimas biggrin.gif bigsmile.gif : tik grizusi atsidariau si puslapi apie kirpejus . Lala, tikrai Natalija ir man draske naguciais galva, nail.gif , o ir sukuosenos musu visai panasios, tik as dar esu su kirpciais brunette.gif O kirpimas man jos visai patiko ax.gif
Atsakyti