Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškau gero (-os) kirpėjo (-os)/stilisto (-ės)

QUOTE(robertaslt @ 2006 05 29, 20:24)
tai as tave padazysiu su goldwell kokios nori spalvos iur kadu poas tave atskrist?

Robke, as taves bijau. Nenoriu rizikuot, arba visas zirkles namuose reiks paslept, kad neliestum tu mano vargsu plauku. doh.gif
Nemanau, kad tu mane galesi padazyt, nes as noriu sruogu keliu atspalviu - t.y. vienas reikia sviesint ( nezinau numerio), o kitas patamsint iki mazdaug astunto tono. Nesusitempsi gi visu dazu pas mane.
QUOTE(Rasma @ 2006 05 30, 15:19)
Vilniuje, Antakalnio 26 a, "Goldwell" salonas, tel. (jei nepasikeitęs 234-93-18). Aš ten nesu dažiusi, bet esu dariusi "texturaiser'į" smile.gif Dirba su Goldwell firmos priemonėm.

Gal kas buvote naujame "Simona Lux" salone, Jogailos g., Vilniuje. Kokie ten kirpėjai dirba? Gal kas kirposi?

Rasmut, o kokios ten kainos?
O "simona lux" tai ne ta pati kur anksciau buvo didzioji simona? g.gif
Atsakyti
ta pati, tik kitri meistrai kiek as zinai jie rinko nauja grupe. pas juos pamainos ir konclageris.
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 05 30, 15:23)
Rasmut, o kokios ten kainos?
O "simona lux" tai ne ta pati kur anksciau buvo didzioji simona?  g.gif

kainos - vidutinės. Aš ten nedažiau, aš ten tik esu kirpusis ir dariusi tą teksturaizerį, pan. į augalinį "cheminį" biggrin.gif Nežinau net kaip apibūdinti..nesugarbanoja, bet padidina plaukų apimtį.. Dažė ten plaukus tik mano kolegė, jos plaukai ne visai trumpi - ties pečiais, nedaug mokėjo..labai įvairiai moka..kažkada gyrėsi, kad kainavo tik dažymas 60, kažkada minėjo 110 lt..čia matyt priklauso nuo to ką ir kaip nori padaryti su plaukais g.gif

Aš visada galvojau, kad minėta "didžioji" Simona yra Laisvės pr. O čia Jogailos gatvė, miesto centras, atseit vos ne elitinė kirpykla "grietinėlei", dirba tik aukščiausios kategorijos meistrai, užtat taip ir smalsu pasidarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 05 30, 21:06)
kainos - vidutinės. Aš ten nedažiau, aš ten tik esu kirpusis ir dariusi tą teksturaizerį, pan. į augalinį "cheminį" biggrin.gif Nežinau net kaip apibūdinti..nesugarbanoja, bet padidina plaukų apimtį.. Dažė ten plaukus tik mano kolegė, jos plaukai ne visai trumpi - ties pečiais, nedaug mokėjo..labai įvairiai moka..kažkada gyrėsi, kad kainavo tik dažymas 60, kažkada minėjo 110 lt..čia matyt priklauso nuo to ką ir kaip nori padaryti su plaukais  g.gif

Aš visada galvojau, kad minėta "didžioji" Simona yra Laisvės pr. O čia Jogailos gatvė, miesto centras, atseit vos ne elitinė kirpykla "grietinėlei", dirba tik aukščiausios kategorijos meistrai, užtat taip ir smalsu pasidarė  ax.gif

Grietinelei ? blink.gif lotuliukas.gif Pravalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 05 29, 20:11)
Robke, buk malonus, nesnekek ne i tema. Uzknisa zinok  doh.gif
Rekomenduokit salona, kur dazo goldwell dazais. Man labai patiko, bet daugiau taip ir nenuejau  g.gif Ingenas, tu sakei dazaisi goldwellu, pagelbek, buk gera  blush2.gif

Dažiausi Godwell anksčiau, bet manau, kad ten ir sugrįšiu. Man labai patiko salone Franko, Pilies g. , kirpausi pas Loretą. Tik nežinau, ar ji ten tebedirba, nes vaikutį buvo pasigimdžiusi ax.gif Užtai aš ir iškeičiau tą saloną, kai jinai į dekretą išėjo unsure.gif Kadangi man Franko tolokai, buvau perėjusi į Salon+ Akropolyje. Na bet kai ten nudažė Joico dažais ir po 2 sav. nusiplovė doh.gif , tai ką aš žinau. Grįšiu manau vėl į tą Franko.
Dar Goldwell dažais dažo Laima Lux , ar kažkaip panašiai vadinasi, netoli VCUP, Konstitucijos pr. berods.
Kas man patiko dažant Goldwell dažais, tai plauko nei kiek nepakenkė, labai gražiai blizgėjo plaukučiai. Na ir laikėsi dažai gana normaliai. Dar ten yra ir augalinių dažų serija thumbup.gif , jeigu nori labiau plaukučius patausoti, aš jais dažiausi, kai laukiausi.
Tos Loretos dėka jai parekomendavus buvau atradusi man labai tinkančią spalvą thumbup.gif , na ir kirpo jinai grynai pagal mano skonį, ir šiaip labai maloni mergina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2006 05 31, 16:16)
Dažiausi Godwell anksčiau, bet manau, kad ten ir sugrįšiu. Man labai patiko salone Franko, Pilies g. , kirpausi pas Loretą. Tik nežinau, ar ji ten tebedirba, nes vaikutį buvo pasigimdžiusi ax.gif Užtai aš ir iškeičiau tą saloną, kai jinai į dekretą išėjo unsure.gif Kadangi man Franko tolokai, buvau perėjusi į Salon+ Akropolyje. Na bet kai ten  nudažė Joico dažais ir po 2 sav. nusiplovė doh.gif , tai ką aš žinau. Grįšiu manau vėl  į tą Franko.
Dar Goldwell dažais dažo Laima Lux , ar kažkaip panašiai vadinasi, netoli VCUP, Konstitucijos pr. berods.
Kas man patiko dažant Goldwell dažais, tai plauko nei kiek nepakenkė, labai gražiai blizgėjo plaukučiai. Na ir laikėsi dažai gana normaliai. Dar ten yra ir augalinių dažų serija thumbup.gif , jeigu nori labiau plaukučius patausoti, aš jais dažiausi, kai laukiausi.
Tos Loretos dėka jai parekomendavus buvau atradusi man labai tinkančią spalvą thumbup.gif , na ir kirpo jinai grynai pagal mano skonį, ir šiaip labai maloni mergina thumbup.gif

Dekui uz issamia informacija mirksiukas.gif
O kaip ten su kainom? Man viskas idomu, nes taupo studentai siais laikais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 05 29, 20:11)
Robke, buk malonus, nesnekek ne i tema. Uzknisa zinok  doh.gif
Rekomenduokit salona, kur dazo goldwell dazais. Man labai patiko, bet daugiau taip ir nenuejau  g.gif Ingenas, tu sakei dazaisi goldwellu, pagelbek, buk gera  blush2.gif

pritariu tau del robkes komentaru doh.gif jau atsibodo kad ne i tema raso, ir iswis jau toooojs zinowas jau tooooks meistras, tik wa pas supermamytes sedi lotuliukas.gif manau geras profas tikrai neturetu laiko cia tokiom nesamonem uzsiiminet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 05 31, 16:26)
Dekui uz issamia informacija  mirksiukas.gif
O kaip ten su kainom? Man viskas idomu, nes taupo studentai siais laikais  blush2.gif

Aš jau tikrai senokai ten lankiausi, bet gal labai ir nepaikeitė g.gif Už kirpimą 50 Lt. Už kirpimą su dažymu viena spalva plaukų , nesiekiančių pečių, apie 120 Lt mokėdavau mirksiukas.gif
Atsakyti
nu myliu as jus, tokios grynai bobiskos ir mano klientes, tik pora zmoniu perauklejau. bet as del to nenusiminu . siaip as visada visais rupinosi. tiesiog visada turiu poreiki kazkam padeti. nes maloniau duoti nei imti . nepykit merginos, as jus tikrai myliu. Aisjku kam man to reikia? man tiesiog liudna
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 05 31, 18:08)
nu myliu as jus, tokios grynai bobiskos ir mano klientes, tik pora zmoniu perauklejau. bet as del to nenusiminu . siaip as visada visais rupinosi. tiesiog visada turiu poreiki kazkam padeti. nes maloniau duoti nei imti . nepykit merginos, as jus tikrai myliu. Aisjku kam man to reikia? man tiesiog liudna
nu saunuoli parodyk sawo darbo pavyzdzius maz susigundysiu sawo plaukus i tawo bloznas rankeles atiduot smile.gif uztenka is tuscio kiauran pilstyt rodyk SAWO darbu pavyzdzius jei taip mus wisas myli , o literaturines snekos ir is palinkos uztenka lotuliukas.gif
Atsakyti
Antradieni buvau pas Natalija is Femina Bona, uz kipyma sumokejau 45lt
Kirpymu nelikau suzaveta, nors visiems patinka, gal cia as jau per daug kabinejusi g.gif Kai plove man plaukus tai su savo naguciais man taip draske galvos oda, kad vos iskenciau, kai mane kirpo tai buvo su paprastais dzinsais ir su trumpa maikute, visa laika man demonstravo savo nuoga ir apaugusi lasinukais pilvuka, kai kitos kirpejos buvo su darbo apranga, nezinau, kita karta pas ja neeisiu. Cia foto po kirpymo ax.gif
user posted image
Atsakyti
Lala

tai, kad to kirpimo nelabai matosi unsure.gif o kaip priekis unsure.gif

tau reikia nusifotkinti lauke, gal prie lango

nes dabar matau tik tamsius gražius sveikus plaukus thumbup.gif
Atsakyti