Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškau gero (-os) kirpėjo (-os)/stilisto (-ės)

QUOTE(robertaslt @ 2006 05 13, 23:03)
kainos visur kainos, nejaugi nera zmoniu atsidavusiu savo darbui, nerjaugi geros idejos mirsta visada? aisku visiems svarbu pinigai bet man svarbu ir tai kad nors kazkiek zmogu padaryti laimingesniu.

bet tai apsikirpus ir sumokejus belekiek,nesinori po to namie palangiu is bado grauzt... schmoll.gif
Atsakyti
Robke, man atrodo ne apie tave kalba eina
Atsakyti
as kalbu apie bendra situacija, nes kirpejai nera vertinami pas mus isvis...
Atsakyti
QUOTE(Padange @ 2006 05 13, 21:58)
o kaip kainos pas Romaną..?  g.gif

na kainos ko gero kaip buwo taip liko... mokejau 220lt, i suma iejo sampunas, balzamas ir dazai, o kiek man pats dazymas kainawo net nezinau, bet mazdaug pagalwojus l.norm kaina nes mano plaukai jau gana ilgi ir dazu reikejo ne menkai g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
buvau siandien Bond salone, buvau suzaveta vienos darbuotojos darbu. Plaukai jos rankose kaip plastelinas, vien paziurejus kaip ji galva plove klientei atsidavusi, nu vien zo super. O galutinis rezultatas nustebino visus ten buvusius thumbup.gif
Sedziu ir galvoju kaip noreciau pas ja apsikirpti.

Nu o man tai nepasiseke, nezinau ar verkt ar juoktis, bet kirpejas (is to paties salono) manes nesuprato. Nieko neklausinejo, del ilgio perspejau, o visa kita sakau spresti jums ax.gif Paprašiau, kad šukuosena tvarkinga būtų, o padarė tokią mėmę su bakembardais, nu net žodžių trūksta.............. Nu aišku pati kalta, reikėjo išsiklausinėti ką ketina daryti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Rytoj ketinu eiti taisyti kirpimą, sumokejau 100 Lt, o gavosi snipstas visiskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(natie @ 2006 05 15, 08:59)
na kainos ko gero kaip buwo taip liko... mokejau 220lt, i suma iejo sampunas, balzamas ir dazai, o kiek man pats dazymas kainawo net nezinau, bet mazdaug pagalwojus l.norm kaina nes mano plaukai jau gana ilgi ir dazu reikejo ne menkai  g.gif

šampūną su balzamu pirkai iš reklamuojamų/naudojamų sau, t.y. namus...? ar teisingai supratau? gal žinai kiap dabar vadinasi jo grožio salonas..?
mirksiukas.gif
Atsakyti
as patarciau neskubet su taisymais, man daznai taip buna, kad nukerpa ir lieku nepatenkinta, o po keliu plovimu, plaukai teisingai sugula ir kuo toliau tuo labiau myliu savo plaukuosena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo body: 15 gegužės 2006 - 11:58
QUOTE(Padange @ 2006 05 15, 11:55)
šampūną su balzamu pirkai iš reklamuojamų/naudojamų  sau, t.y. namus...? ar teisingai supratau? gal žinai kiap dabar vadinasi jo grožio salonas..?
mirksiukas.gif

aga sau juose ismase mano plauku spalwos dazu, db jis dirbane sawo salone gostauto3, ursana ar kazkas pan, o wasara atsidarys sawo didziojoj gatwej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austute @ 2006 05 15, 11:27)
Sveikutės,
buvau siandien Bond salone, buvau suzaveta vienos darbuotojos darbu. Plaukai jos rankose kaip plastelinas, vien paziurejus kaip ji galva plove klientei atsidavusi, nu vien zo super. O galutinis rezultatas nustebino visus ten buvusius thumbup.gif
Sedziu ir galvoju kaip noreciau pas ja apsikirpti.

Nu o man tai nepasiseke, nezinau ar verkt ar juoktis, bet kirpejas (is to paties salono) manes nesuprato. Nieko neklausinejo, del ilgio perspejau, o visa kita sakau spresti jums ax.gif Paprašiau, kad šukuosena tvarkinga būtų, o padarė tokią mėmę su bakembardais, nu net žodžių trūksta.............. Nu aišku pati kalta, reikėjo išsiklausinėti ką ketina daryti verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Rytoj ketinu eiti taisyti kirpimą, sumokejau 100 Lt, o gavosi snipstas visiskas verysad.gif

O kur tas Bond randasi? blink.gif Dar tokio negirdejau, zinau tik Bomond. Ar nezinai tos moteriskes vardo?
Atsakyti
o kaip pas Nataliją užsirašyti?? į kokį salona Feminos Bonos skambinti??
Tiesa, gal nelabai skaičiau įdėmiai, bet kiek maždaug kainuotų dažymas+kirpimas (plaukai iki pečių). g.gif
ačiū iš anksto už atsakymą, šią savaitę reikia žūt būt susitvarkyti plaukus.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linute26 @ 2006 05 15, 16:22)
o kaip pas Nataliją užsirašyti?? į kokį salona Feminos Bonos skambinti??
Tiesa, gal nelabai skaičiau įdėmiai, bet kiek maždaug kainuotų dažymas+kirpimas (plaukai iki pečių). g.gif
ačiū iš anksto už atsakymą, šią savaitę reikia žūt būt susitvarkyti plaukus.... mirksiukas.gif

Natalija porinėmis dienomis dirba salone Jasinskio g., o neporinėmis Vytenio g. http://www.feminabon...ng=1&menu_id=10
Man kirtpimas ir dažymas kainavo 120 Lt, bet man dažė kelis kartus: visą galvą, dar balino sruogeles po to jas dažė raudonai.
Sėkmės 4u.gif
Pranešk kaip seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriux77 @ 2006 05 16, 08:38)
Natalija porinėmis dienomis dirba salone Jasinskio g., o neporinėmis Vytenio g. http://www.feminabon...ng=1&menu_id=10
Man kirtpimas ir dažymas kainavo 120 Lt, bet man dažė kelis kartus: visą galvą, dar balino sruogeles po to jas dažė raudonai.
Sėkmės  4u.gif
Pranešk kaip seksis  smile.gif

ačiū Lauriux77 4u.gif , užsirašysiu ir būtinai parašysiu apie rezultatus... drinks_cheers.gif
Atsakyti