o kaip ta Natalija atrodo, gal galetu kas apibudinti? Ar cia ta pati, kuri buvo dekretinese? Tokia neauksta?
Please, parasykit, nes greitai eisu pas kazkokia Natalija, bet nezinau ar pas ta...
QUOTE(upeta @ 2006 05 09, 21:47)
Jo, mane irgi labai domina Romanas, bet nerandu šioje temoje jo dabartinių kontaktų Gal kuri nors ką žinote ir turite "šviežių" atsiliepimų?
as wiska zinau dabar jo naujas salonas gostauto 3 ryt warau pas ji uh kaip jega
Papildyta:
beje wa dar pagirsiu wiena vyruka ale tik wardo nzn dirba salone eliza naujame impuls+, pas ji kirposi mano waikinas nu unreal wiska padare, jau toooooks krapstukas kruopstukas, toks grazuoliukas is jo isejo tikiuos po ilgu ieskojimu ir mano berniukas jau tures pastowu kirpeja ir kaina juokinga uz toki darba paeme tik 30lt
QUOTE(natie @ 2006 05 10, 19:01)
as wiska zinau dabar jo naujas salonas gostauto 3 ryt warau pas ji uh kaip jega
Papildyta:
beje wa dar pagirsiu wiena vyruka ale tik wardo nzn dirba salone eliza naujame impuls+, pas ji kirposi mano waikinas nu unreal wiska padare, jau toooooks krapstukas kruopstukas, toks grazuoliukas is jo isejo tikiuos po ilgu ieskojimu ir mano berniukas jau tures pastowu kirpeja ir kaina juokinga uz toki darba paeme tik 30lt
Papildyta:
tai laukiam tsiliepimų gal ir telefoniuką jo žinai? ir kaip salonas vadinasi? beje, ir prieš kiek laiko reikia pas jį užsirašyt?
Papildyta:
O as šeštadienį užsirašiau pas Nataliją iš Bolero Pirmą kartą einu pas ją, gal turit kokių atsiliepimų?
QUOTE(upeta @ 2006 05 10, 19:20)
O as šeštadienį užsirašiau pas Nataliją iš Bolero Pirmą kartą einu pas ją, gal turit kokių atsiliepimų?
Man Natalija kirpausi pas ja spalio menesi iki dabar plaukai graziai atrodo, eisiu pas ja per savo gimtadieni liepos menesi
QUOTE(Lala @ 2006 05 10, 19:57)
Man Natalija kirpausi pas ja spalio menesi iki dabar plaukai graziai atrodo, eisiu pas ja per savo gimtadieni liepos menesi
Visos tik kerpasi pas ja, o negali apibudinti kaip atrodo?
QUOTE(Kita @ 2006 05 10, 22:19)
Visos tik kerpasi pas ja, o negali apibudinti kaip atrodo?
Natalija is Bolero, buvau salone kuris yra netolese Lukiskiu aikstes, ji yra ilgais tamsiais plaukais, nedidelio ugio, turi maza vaika
Gal kas lanketes pas Jurate is Labella?
na wa pasigrazinau pas romana, is brunetes patapau blondine pati netikiu tai wa kazkas kazkada rase kad jis megejas plaukus trumpint, tai wa pasakysiu kad ne welnio jei plaukai grazus, ilgi ir pan....net ranka jam nepakilo ju paliest anksciau wis swarsciau gal man reik naujo kirpejo-stilisto ieskot, bet wakar wel isitikinau kad geresnio bent jau sau nerasiu
QUOTE(natie @ 2006 05 12, 11:25)
na wa pasigrazinau pas romana, is brunetes patapau blondine pati netikiu tai wa kazkas kazkada rase kad jis megejas plaukus trumpint, tai wa pasakysiu kad ne welnio jei plaukai grazus, ilgi ir pan....net ranka jam nepakilo ju paliest anksciau wis swarsciau gal man reik naujo kirpejo-stilisto ieskot, bet wakar wel isitikinau kad geresnio bent jau sau nerasiu
Gal pasakysi kokie dabar jo kontaktai?
QUOTE(upeta @ 2006 05 12, 11:41)
Gal pasakysi kokie dabar jo kontaktai?
tel 863553482. dirba db gostauto3, bet ten ne jo salonas o kol kas tiesiog wieta nuomuojas ar kaip o jo salonas atsidarys wasaros widury didziojoj gatwej
QUOTE(natie @ 2006 05 12, 13:27)
tel 863553482. dirba db gostauto3, bet ten ne jo salonas o kol kas tiesiog wieta nuomuojas ar kaip o jo salonas atsidarys wasaros widury didziojoj gatwej
o kaip kainos pas Romaną..?