Sveikutės, norėjau paklausti gal kas kerpasi Grigiškėse pas kirpėją Oksaną? draugė labai rekomendavo ir visaip išgyrė tai užsirašiau pas ją, tik va norėtūsi išgirsti daugiau nuomonių ar nebusiu padariusi klaidos
QUOTE(Brunetike @ 2006 05 04, 20:18)
Sveikutės, norėjau paklausti gal kas kerpasi Grigiškėse pas kirpėją Oksaną? draugė labai rekomendavo ir visaip išgyrė tai užsirašiau pas ją, tik va norėtūsi išgirsti daugiau nuomonių ar nebusiu padariusi klaidos
Kiek zinau tai Grigiskese yra keleta kirpyklu, jei kalbi apie ta kuri yra salia foto atelje tai girdejau geru atsiliepimu
Kiek man pasakojo ir kiek aš supratau tai kirpykla prie iki parduotuvės, o ar yra ten fofoatelje tai net nežinau
QUOTE(Brunetike @ 2006 05 04, 20:51)
Kiek man pasakojo ir kiek aš supratau tai kirpykla prie iki parduotuvės, o ar yra ten fofoatelje tai net nežinau
Ne, ne apie ta kalbam, kai apsilankysi parasyk atsiliepimus
QUOTE(ciburaska @ 2006 04 28, 10:19)
Na susigundziau... prisiskaiciusi jusu atsiliepimu... Eisiu pas Natalija i Femina Bona...
Po gimdymo tokia aptriususi jauciuosi, be to, po super exstravagantisko kirpimo... plaukai jau beveik metus nekirpti... Tikiuosi susitvarkyti
Po gimdymo tokia aptriususi jauciuosi, be to, po super exstravagantisko kirpimo... plaukai jau beveik metus nekirpti... Tikiuosi susitvarkyti
Laukiam atsiliepimų Ar patenkinta rezultatu?
QUOTE(lauriux77 @ 2006 05 05, 06:04)
Laukiam atsiliepimų Ar patenkinta rezultatu?
Nu ka tik is kirpyklos.
Esu labai patenkinta
Kirpausi, daziausi. Labai pataike ir gerai sutvarke plaukus.
Taip gera kad po kirpyklos nereikia raudori prie veidrodzio
Aciu Jums uz rekomendacija.
paskutini karta kirpausi pas Kesta Rimdziu is figaro tai super kirpo gana trumpai bet isejau labai patenkinta,o tai buna retai nes as labai isranki mokejau 60lt,bet girdejau kad nuo geguzes 1 pakilo kainos o taip norejau pas ji dazytis dar kai kirpaus pazadejo padaryt 'brangia'smelio spalva ech....
QUOTE(Padange @ 2006 04 27, 22:21)
gal kuri kerpates pas Romaną, kur jis dabar dirba, kokios pas jį kainos, ir gal pradėjo gerbti savo klientus...?
Jo, mane irgi labai domina Romanas, bet nerandu šioje temoje jo dabartinių kontaktų Gal kuri nors ką žinote ir turite "šviežių" atsiliepimų?
QUOTE(ciburaska @ 2006 04 28, 10:19)
Na susigundziau... prisiskaiciusi jusu atsiliepimu... Eisiu pas Natalija i Femina Bona...
Pas ja pries menesi netyciukais uzbridau, nes reikejo gelbeti plaukus, diena pries tai man klaidingai isdaze plaukus kita kirpeja - norejo pasviesinti, rezultate mano tamsiu plauku saknys buvo visciuko spalvos per visa galva, o like plaukai - demeti. Natalija man parinko kelias spalvikes, sumaise, padare mazytes sruogeles ir rezultate gavosi tai, ko deniai norejau, bet niekaip negaudavau
QUOTE(ZaZ @ 2006 05 10, 11:24)
Pas ja pries menesi netyciukais uzbridau, nes reikejo gelbeti plaukus, diena pries tai man klaidingai isdaze plaukus kita kirpeja - norejo pasviesinti, rezultate mano tamsiu plauku saknys buvo visciuko spalvos per visa galva, o like plaukai - demeti. Natalija man parinko kelias spalvikes, sumaise, padare mazytes sruogeles ir rezultate gavosi tai, ko deniai norejau, bet niekaip negaudavau
O kiek mokejai uz dazyma?
Reikia patarimo , visai netikėtai pakvietė šešt į gimtadienį, reikia atrodyti įspūdingai , o plaukai tragiški , kiek skambinau savo pažįstamiem kirpėjam, anksčiau šeštadienio niekas negali... , gal kas žino gerą stilistą kirpėją, kur didelių eilių nėra?, kiek skaičiau apie Femina Bona, ten jaučiu nešviečia šiom dienom papulti pas auksarankę Natalija...