Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškau gero (-os) kirpėjo (-os)/stilisto (-ės)

Gal zinot kur gerai tiesina plaukus? Bet kad kaina nebutu kosmine,nes mano plaukai gana ilgi - žemiau peciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elestra @ 2005 05 02, 12:18)
Sveikos, ar teko lankytis Akropolyje esancioje kirpykloje Salon+, ar naudotis ten parduodamomis plauku prieziuros priemonemis? Kokie ispudziai?



teko naudotis joico priemonemis, ispudziai Super thumbup.gif tik reik tinkamai pasirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE
teko naudotis joico priemonemis, ispudziai Super  tik reik tinkamai pasirinkti 

Kokie Tavo plaukai ir kokias butent priemones is joico bandei, nes ir as sitas nusiziurejau, gal dar teko ten apsikirpti?
Atsakyti
QUOTE(elestra @ 2005 05 03, 09:51)
Kokie Tavo plaukai ir kokias butent priemones is joico bandei, nes ir as sitas nusiziurejau, gal dar teko ten apsikirpti?


plaukuciai gan ploni tei reik balzamo kad padidintu plauku apimti, kiek pamenu sidabrinis buteliukas( su melynu ar tai wioletiniu), ir sampunas kazkuris is situ:hm
Atsakyti
Noriu dar sykelį perklausti..perskaičiau visus 26 temos psl.
kas man galėtų atsakyti..kirpėjas VYTAS..Jis dirba kirpykloje"SIMONA"?? ir kurioje Karoliniškių ar Pašilaičių (Laisvės pr.)??
Žiūrėjau "Simonos" tinklalapyje, yra Vytas, dirba Laisvės pr., bet nežinau kokios klasės meistras, tai ir kirpimo kaina neaiški g.gif
Susibalamutinau visai..jei kas padės rast tą Vytą, tai būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kas einat pas kirpėją Ramunę į "Vijolę"? Paskambinau prieš kelias savaites, pasirodo į dekretines išėjus. Gal kokią kitą Vijolėje rekomenduotumėt?
Atsakyti
Perskaičiau visą temą, rinkausi rinkausi iš rekomenduotų ir nuėjau pas Vytą iš "Simonos" salono (nors dar galvojau, o gal pas Jurijų nueit g.gif ). Man labai patiko jo požiūris į darbą, į klientą ir patiko tai, ką jis su mano galva padarė ax.gif Kadangi laikinai mečiau nešiot kontaktinius lęšius dėl negerumų su akimis, tai pirkausi naujus akinius, kad priprasčiau prie savęs akiniuotė.s..o su akiniais ir ankstesne šukuosena aš buvau net sau pačiai nepatraukli..Plaukų Vytas man nedažė, sakė, kad dabartinė spalva man tinka (o aš pati namie dažiausi su The Body Shop pirktu chna ir basma mišiniu thumbup.gif ), nebent po mano apsilankymo soliariume (visgi planuoju pavaikščiot, nes dabar oda kaip porcelianas blyški) galės nudažyt tamsesne šokolado spalva..dabar ta skontrastas sakė, kad būtų per ryškus..
Taigi mane apkirpo thumbup.gif Niekas taip nėra drįsęs ir nė vienu kirpėju aš dar nebuvau taip pasitikėjus biggrin.gif Plaukus patrumpino perpus ax.gif Buvo šiek tiek žemiau pečių, o dabar priekyje net nesiekia smakro, gale irgi trumpi, iškarpyti..pečių nesiekia (tik keletas sruogų taip gražiai krenta ant kaklo), kirpčius sutankino, nukirpo tarsi jie įrėmintų veidą, bet jų neiškarpė thumbup.gif Esu be galo patenkinta..kažkaip "netyčia" atjaunėjau, tapau įdomesnė (ir atrodau sveikesnė..). Mano vyrui ekstremalūs pokyčiai tai patiko wub.gif Sakė, kad labai pasikeičiau, bet jam labai patinka rolleyes.gif Man dar šiek tiek reikia apsiprasti, bet dabar jaučiuosi geriau nei anksčiau.
Kirpimas ir didesnis patikimas sau man kainavo 60 Lt.
Ačiū už rekomendacijas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2004 07 27, 10:49)
jo salonu yra ivairiu..
jei is biski brangesniu bet tikrai geru tai senamiesty zinau du:
tai PERFORMA visu sventu gatveje(netoli hales turgaus), o kitas kaip jau minejo FRANKO salonas pilies gatveje(salia prancuzu parkelio,arba 3draugai restorano ar kazko panasaus),bet cia meistre Lina man labiau patinka..na kiekvienai savo.. wink.gif


As irgi tuose pačiose salonose lankausi smile.gif Performoj - pas Raselę (pas ją tik sunkoka patekti - daug klientų), Franko - pas Vilmą (pas ją pigiau truputėlį ir lengviau užsiregistruoti). Abi kirpėjos profesionalės, bet vistik pirmąja labiau pasitikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriss: 17 gegužės 2005 - 09:23
Performoj kirpimas/dažymas pusilgių plaukų apie 150 Lt. (čia jeigu pas Raselę - pas kitus meistrus pigiau);
Franko, pas Vilmą - iki 120.
Merginos, gal kuri kirpotės "Visunitoj" ("Reval" viešbutyje). Man būtų labai patogi lokacija g.gif Gal rekomenduosit, pas kurią kirpėją registruotis?
Atsakyti
QUOTE(Ange @ 2005 01 08, 14:23)
Merginos, kai uzsirasote dazymui, butinai ziurekite SU KUO jus dazo, kokios firmos dazais. Ir paskui stebekite rezultata, kaip nusiplauna, ar blizga plaukai, ar spalva ilgai islieka nenublukusi. Vistiek daugumoje kirpyklu mokate ta pacia kaina uz dazyma, o kirpejai naudoja ivairius dazus - vieni prastesniu firmu, kiti geresniu...Tai gal geriau moketi ta pacia kaina, bet buti nudazytai su geresniais dazais? Kai man nusibodo buti tepliojamai su Wella arba Goldwellu - vienas ir tas pats rezultatas, nuejau i kirpykla kur dirba su REVLONU ir esu istikima jo gerbeja, nes plaukai nudazyti juo blizga, spalva issilaiko ilgai ir svyti. Drauge dazesi tos pacios firmos rugstiniais dazais - tai jie taip naturaliai nusiplauna! Nesimato sakysim ataugusiu saknu. Be to daugelis dazu gamintoju nera istobuline savo dazu taip gerai kaip REVLON. Kiti sakysim neturi plauka tausojanciu emulsiju su priedais, pvz. goldwellas rugstiniams dazams turi 1 emulsija, o REVLON 2 - ultra svelnia ir svelnia. Zodziu daug man ta kirpeja pripasakojo, bet trumpai tiek. biggrin.gif



nu va paskaitinejau biskuty.....man pvz ne;abai tie revlon ir pasirinkimo nelabai as va goldwell studijoj dazaus ir man super ir blizga plaukai ir spalva nesiplauna. 3 menesius atvaiksciojau (nes plaukai l. letai auga) nudazyta tais, anot kai kuriu "sudinais" dazais ir ne velnio jie nesiplove, pazistama senai matyta mane sutikus pasake kad labai graziai nusidazius esu, nors tipo turejo baisiai jau ta spalva atrodyt. galva plaunu kasdien. ir kerpuosi pas puikia kirpeja nina ir savo drauges ten siunciu, ji kazkaip labai gerai atitaiko tiek spalvas tiek kirpima (siaip pakankamai priekabi esu). + dar rekomenduoja tinkamas priemones plaukams tip top parenka kas butu geriau. ir jei kazkas ne taip tai daznai buna pacio kirpejo kalte dazo bet kaip ir bet kuo "intensyviai svieziai spalvai". nesvarbu kad plaukai pazeisti todel greit nusiplauna. rugstiniai golvelo dazai irgi turi kelias emulsijas stipresniam ir svelniam rezultatui ir plauku nepazeidzia ir blizgesi duoda ir spalva paryskina ir atgaivina. as po dazymo net putu nenaudoju ir jokiu kitu priemoniu plaukai krenta taip, kaip reikia. gal ir subjektyvi nuomone atrodo ali mano draugikiu ratas tvirtina ta pati.
Atsakyti
O kur ta Nina dirba, kiek jos paslaugos kainuoja?
Atsakyti
vel paveluotai smile.gif

seip dirba goldwell studijoj konstitucijos pr nu as ten vaikstau ir dar kazkur savanoriu pr. tixlei nepamenu. kirpimas apie 45 litus kazkur, dazymas priklauso koks bet padorumo ribose smile.gif rezultatai nerealus ciotkai. tel 2754567 studijos paskambini ir uzsirasai. galima ir i konsultacija. nemokamai.
Atsakyti