QUOTE(saltrune @ 2005 02 12, 17:57)
Taip, jis kelias iš kart dažo- viena sėdi su dažais, kitą džiovina, bet kaip supratau, klientų ten tikrai ne marios, per dieną tik kokios 3-4. O aš kirpėją todėl ir norėjau pakeisti, nes mano visad trumpai nukirpdavo ir vis teigė, kad tik trumpi man tinka, o per kelis mėnesius su :baby kasas užsiauginau, tai smagu kažkaip. Ir ekspermentams esu atvira- atrodo ir spalvas, ir šukuosenas įvairiausias išbandžiau. Na yra buvę ir baisesnių rezultatų, bet labiausiai likau nepatenkint kainos- aptarnavimo ir galutinio vaizdo santykiu
Vargsiuke Taigi tas Romanas - tikras sarlatanas, bent jau pasiskaicius ankstesnius komentarus persasi isvada. Raizo plaukus skustuvu per 10 min., teplioja su neaiskios kilmes dazais, o paima kaip uz gera ir primygtinai kaisioja tuos sampunus pats turbut nusipirkes is tiekejo uz puse kainos. Kita syki eikit pas Astute i LaBella - vat gera kirpeja. Nei nutrumpina - visad paklausia koki ilgi palikt, ir tvarkingai pakerpa (zirklemis per valanda) ir dazo su labai geros kokybes dazais.