Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškau gero (-os) kirpėjo (-os)/stilisto (-ės)

g.gif g.gif ... o tai gal kas gali pasiulyt gera speca ilgiems plaukams sutvarkyti ax.gif ax.gif ... Geda blush2.gif prisipazinti, bet pas kirpeja nebuvau nuo lapkricio menesio, plaukai ilgi ataugo, nukirpt kol kas nenoriu, bet ... ai, nezinau ko noriu, tai nezinau ir ka daryt... Reiktu ir patarimo "nuo dusios", ne tik kirpimo-dazymo pagal uzsakyma cry.gif
Atsakyti
smile.gif mamytes labai nepikit nenorejau taip grieztai blush2.gif tikrai liudna kad mano siulitas stilistas nepatiko cry.gif a ash dziaugiuosi kad po ilgu paiesku susiradau stilista pas kuri nebaisu man grazintis kad sugadins negraziai padarys ar ish manes mano berniukas poto saipysis wub.gif tiesiog maniau kad tikrai padesiu pasiulidama toki stilista:) na ir ishtikro reikia atsirasti kiekvienai savo....
Tiesiog man vienas dalikas keista kad zmones klausia patarimo o poto mazdau kaltina kad cia per mane negraziai gavosi dauk nupleshe ir panasiai. Beto ash visas kainas minejau kuriu galima tiketis einant pas mano siulomo stilista ir taip kad nemanau kad reikia ir del to kelti veja..... O jei del sampuno kuris sake kainuoja net 50lt, tai katik grizau ish akropolio ir ten norejau nusipirkti taciau ten dar brangesnis berots 10 lt.
Beje ir mano berniukas po nusikirpimo kirposi pas kita nebloga stiliste, kuria as jam ir rekomendavau, taciau sumokejo ne pigiau nei pas ji o ishejes ish jos mane keike ir sake eis kaip ir as tik pas ji:)
Nebent jus mielosios galit pasiuliti kur gerai vyrukus kerpa:) bet kad ir vel manes neprakeiktu doh.gif bo ash nenoriu kad mes kartu pas viena stilista lankytumemis bo paskuj galim ir suvienodeti blink.gif
Atsakyti
ojojoj, po tokiu pykciu baisu ir ka nors pasakot blush2.gif o as atradau savo kirpeja thumbup.gif Vaida is Rutos studijos Radvilaites g. Vilniuj. dariausi pas ja vestuvine sukuosena, o dabar pridaviau gana ilgus plaukus kad smarkiai patrumpintu. tai dabar naturaliai juodi plaukai vos siekia pecius, o priekyje plaukai elipses forma nudazyti keliais atspalviais nuo geltonos iki vysnines ax.gif ta prasme ne tai kad visi, bet tokia juosta ax.gif aisku, kad neaiskiai parasiau tongue.gif bet ir as pati labai patenkinta, ir draugai giria blush2.gif ir kol kas vilniuj as vienintele tokia, nes cia paskutines mados is Lonodono 4u.gif tai va, prisigyriau, kokia grazuole patapau tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva-Pieva: 12 vasario 2005 - 20:30
tei wat galiu pasakyt kad man iswis praejo noras ka rasyt, iseina wos ne taip kad tas kuris sawo stilista pasiule turi jaustis kaltas ir wos ne prisiimti atsakomybe uztai ka stilistas padare kitan, wien zo keisti zmones..... g.gif
Atsakyti
Ieva-Pieva, gal gali parašyt, kokios ten kainos, nes aš dabar darausi „Laisvalaikio“ kortelę ir mačiau, kad „Rūtos studija“ dalyvauja toje akcijoje? ax.gif
Atsakyti
as uz kirpima, t.y. rimta kirpima, o ne galiuku patrumpinima ir dazyma- dazyti priekiniai plaukai keliom splavom, mokejau 90 Lt. mano drauge uz nezymu pakirpima ir visos galvos dazyma viena spalva (plaukai vos zemiau peciu) mokejo 140 Lt . jai dar kauke uzdejo.
Atsakyti
Tai kirpimas ir visų plaukų dažymas išeis daugiau nei 150 Lt? Labai jau čia brangiai verysad.gif
Atsakyti
cia jau su kauke 140, tai jei plaukai trumpesni ar ne visus plaukus dazant maziau gautusi. o kiek nuolaida su laisvalaikio kortele?
Atsakyti
QUOTE(saltrune @ 2005 02 13, 18:54)
4u.gif na ko tu pyksti natie, mane pribloškė ne tai , kad prastai nudažė (čia iš tikro laimės dalykas), bet tai, kad kainos ir aptarnavimas žymiai skyrėsi nuo tavo aprašytų schmoll.gif

nepykstu, mane iswis sunku laabai supykdyt smile.gif tiesiog gal inpulsyvi esu doh.gif ir tikrai man keista kad wiskas atwirksciai negu man sad.gif
Atsakyti
QUOTE(natie @ 2005 02 13, 21:13)
nepykstu, mane iswis sunku laabai supykdyt  smile.gif tiesiog gal inpulsyvi esu doh.gif ir tikrai man keista kad wiskas atwirksciai negu man sad.gif
natie,tu minejai,kad romano studijoj mokaisi makiazo paslapciu,juk moki ten pinigiukus uz tai,kad tave ishmokytu sito meno gal ir poziuris i tave visai kitas- tu jau ten kaip ir "sava" ax.gif Man irgi yra teke nusvilt su kirpejais cry.gif Is mano ilgu kasu kazkokia guzta ant galvos paliko(irgi labai "gera" meistre"),tai pamenu po apsilankymo pas ta meistre iskenciau tik diena namie (i lauka kazkaip geda eit buvo+namiskiu lazdavojimai),ant rydienos moviau pas drauges rekomenduota kirpeja taisyt broko ant galvos,pastaroji buvo pakraupus ir patare paciai su zirklem neekspermentuot cry.gif (bet juk kirpausi ne pati biggrin.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Merginos gal kuri "Beža family" sporto g. Vilniuje lanketes.Jei taip,būtų įdomu sužinoti įspūdžius,nes kaip tik ruošiuosi ten užsiregistruoti.
Atsakyti
QUOTE(asilisa @ 2005 02 13, 22:53)
natie,tu minejai,kad romano studijoj mokaisi makiazo paslapciu,juk moki ten pinigiukus uz tai,kad tave ishmokytu sito meno gal ir poziuris i tave visai kitas- tu jau ten kaip ir "sava" ax.gif Man irgi yra teke nusvilt su kirpejais cry.gif Is mano ilgu kasu kazkokia guzta ant galvos paliko(irgi labai "gera" meistre"),tai pamenu  po apsilankymo pas ta meistre iskenciau tik diena namie (i lauka kazkaip geda eit buvo+namiskiu lazdavojimai),ant rydienos moviau pas drauges rekomenduota kirpeja taisyt broko ant galvos,pastaroji buvo pakraupus ir patare paciai su zirklem neekspermentuot cry.gif (bet juk kirpausi ne pati biggrin.gif  biggrin.gif )

nas gal, bet ir drauges eina kurios jam yra niekas ir nieko nemoka ir super g.gif ir siaip tenka matyt kaip parastom panom ar moterim tiesiog is gatwes padaro nerealias sukuosenas tirkai laaabai stebiuos, kad taip nutiko nes kiek teko matyt kaip dirba tai tikrai super ax.gif
Atsakyti