QUOTE(saltrune @ 2005 02 11, 23:51)
nu ir nuėjau pas tą romaną ir šššš... esu baisia pikta , nelaiminga
blin plėšikas tikras nes suplojau už dažymą tiek , kad net baisu garsiai pasakyt, o kažkokio stebuklo nematau
ir dar tie šampūnai po 50 lt - primygtinai bandė įkišt, vos išsisukau
ir prasėdėjau ten virš 3 val, sušalau- o pats arbatą pliupina, pasiūlyt negali, o dantys tai man tiesiog kalena
vnž dura buvau kad patikėjau
tikriausiai tu pati pas jį dirbi ir reklamą čia varai
nu indomiai, jei prasot gero stilisto tei ir pasiuliau, man jokio intereso nera cia reklamuot nes ten nedirbu ir jis man nei brolis nei tevas!!!! brangus dazai??? nu tu indomi o kaip jis tave daze kartais ne suplikom rankom??? nepagalvoji kad tas brangumas yra tavo plauku labui nes ten ne tie dazai kur nusiperki ssss... ish parduotuves ir reikia apsimaskavus dazit....!!!! cia vienas dalikas..... aaaa o sampunai
jei nenori pas ji pirkt yra tokie pat akropoli berots uz 45 lt, tu ji ishbandik ir pasakysi ar yra skirtumas nuo tavo perkamu sampunu kuriuos pastoviai naudoji!!!! nepasiule arbatos??? arbata kiek maciau kievienam beveik klientui siulo ir laukianciam netgi taip kad.... siuo atveju nzn kodel negavai:)
beje ash ishsedejau 6 valandas ir man to laiko negaila kai pamaciau rezultata..... Tiesiog mano rasinelis sitas nera jo nei girimas nei peikimas tiesiog man kelis kartus pas ji pabuvus vien tik geros emocijos kila, beje jau ir ne viena drauge pas ji eina ir ampunus perka net zviegdamos ir neniurzga kaip tamsta cia:P taciau kiekvieno nuomone yra sava jei tau nepatiko tai neik daugiau pas ji, asd tiesiog norejau draugishkai mamytem rekomenduoti taciau matau snipstas isejo
zodziu gal viena kita nuejus pas ji ishejs laiminga o tada ir man bus fiska kad kazkam patiko:)
beje o ko pas ji tikejaisi eidama? jis kiek zinau plastiniu operaciju nedaro ir nepriaugina plikai galvai plauku:) beje butu visai indomu pamatyti tamstos galvele gyvai kaip padare jei yra galimybe indek foto kaip atrodai rezultate!!!!!!!
O kai man teks su savo berniuku per baznicios slenksti zengti tai sukuosena bus daryta tik pas si stilista
www.nati.ca