Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškau gero (-os) kirpėjo (-os)/stilisto (-ės)

mad.gif

parekomendavau stilista, o ne kirpeja..........

Romanas gali sukurti Jums visa ivaizdi,,,, tongue.gif

ir beje, aisku, kad kartais buni nepatenkinta trumpa sukuosena, jei tikejaisi ilgu plauku sukuosenos...bet juk ne visada norai ir lukesciai sutampa su stilisto darbo rezultatu ir nors turi pripazinti, kad atrodai tikrai gerai, bet tenka kuri laika priprasdineti prie savo naujos isvaizdos, kartais zmogus, kuris nelinkes keistis, taip ir nepripranta, turbut matei per mineta laida What not to wear, kaip sugrizta pre savo senos aprangos arba sugadina nauja puikia sukuosena doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LauraB: 13 gruodžio 2004 - 09:37
Manau renkantis stilistą, kirpėją laaabai svarbu ne tik jo profesionalumas (jeigu pas Romaną iš vis toks yra g.gif ), o ir koks jis žmogus, kokias priemones naudoja, kaip bendrauja su klientu ir t.t. Pas Romaną ir už dyką neičiau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . Teko su juo susidurti darbo reikalais, tai siaubas, o ne Romanas blink.gif . Apgavikas, apsimetėlis ir diiiiidelis aktorius. Už pinigus, kuriuos jam mokat, tikrai galit susirast žmogų, dėl kurio neabejosite, ar verta pas jį eiti. Nenoriu nieko įžeist, bet išsakiau ir kitą nuomonę wink.gif.
Atsakyti
darbo reikalais tai tikrai manau geriau nesusidurti g.gif

organizuotumas jo kaip reta prastas,

bet kirpimas jo puikus, jis tikras porfesionalas.
Atsakyti
Sveikos moterys! Visu pirma su sventemis Jus visas.
Gal tema siek tiek kartosis, bet kadangi neradau atsakymu anose, tai...

Esu nelabai grazi, svelniai tariant blink.gif O kadangi plaukai - viena svarbiausiu isvaizdos detaliu noreciau juos susitvarkyti. Aisku, jei tureciau daug pinigu eiciau i superini grozio salona ir pasidaryciau sukuosena uz 500 Lt. Bet mano finansai tiek nesiekia.

Prasau Jusu padeti, jei turite kirpeja, kuri galetu parinkti sukuosena ir plauku spalva - butent tai, kas tinka MAN - busiu be galo laiminga, dekinga ir t.t. Beje, as Vilniete.
ACIU
Atsakyti
Stilistas Romanas kirpykla Romano stilius Vilniuje, Sv Stepono gatveje.

Kirpimas jo puikus, nesinaudoja beveik zirklemis, uztai kaip po to krenta plaukai puikiai thumbup.gif thumbup.gif

tik viena beda, baisiai nepunktualus ir megsta nutrumpinti plaukus, aisku rezultatas po to puikus, bet as vis norejau ilgesniu, nors man trumpi labiau tinka, bet iki universiteto turejau ilgus plaukus, kuriu Romano deka ir netekau...
kirpimas pas ji 50lt, su dazymu iki 250...dar priklauso nuo to, kaip dazys, ar naudos serumus visokius ir pan.

is jo as ir ismokau pati nusidazyti beziuredama...

uztai pabegau pas kita kirpeja dabar, Asta, dirba kirpykloje salia Skalvijos kino teatro, priesais operhauza. Ji niekada nenutrumpina, parekomenduoja kas tinka, arba gali visiskai atsiduoti jos rankoms, visai gerai dirba..

kaina 40lt uz kirpima, dazymas nezinau kiek...reiktu klausti..

bet Romanas vis tiek geresnis meistras, jo pati technika kirpimo geresne.
Atsakyti
QUOTE(Jurmala @ 2004 12 28, 16:36)
[Labai aciu LauraB. Na keistis as tikrai nebijau. Su Romanu labai sugundei, bet esu tikra, kad mano plaukus reikia dazyti ir stipriai wink_3.gif tai sumele jau ir susidaro, be to mano plaukai ilgoki, kai nuzarins - bus baisu.
Bet jauciu - rizikuosiu, nes kazka vistiek reik daryti.

Dar karta aciu uz patarima. Geru artejanciu metu. newyear.gif



tikiuosi patiks, tik perspeju, neleiskite visiskai reikstis jo fantazijai, nes kaip kiekvienas menininkas...jis gali daug padaryti, bet rezultatas nors jam ir atrodys puikus, gali nelabai patikti blink.gif

tad klauskite, ka darys, kaip darys ... wink_3.gif
Atsakyti
neatsimenu, ar kas minejo toki JURIJU ish GOTINEAU grozhio salono. jis randasi vilniaus gatveje, vilniuje, prieshais pashta.
moketi tex daugiau nei kur kitur, bet patikekit, jo rankos daro stebuklus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksva @ 2005 01 06, 10:18)
Mamytės, gal kuri lankėtes salone Bolero Vivulskio gatvėje. Turiu tam salone didelę nuolaidą, bet nieko apie jį nežinau. Gal kas informuosit ape šį saloną?


As lankiausi pas kirpeja Virginija ir kosmetologe Andzelika. Abi thumbup.gif Is kirpeju dar patiko Renata, kazkas buvo rekomendaves Ana, bet pas ja nebuvau. Tik kainos kandziojosi tai dabar kitur kerpuosi.
Atsakyti
QUOTE(Viksva @ 2005 01 06, 13:07)
Vasara,
o kiek ten kainuoja kirpimas? dažymas?
Ar kirpėjos turi kokių idėjų ar viską reikia pačiai sakyti?


Bent jau Virginija tai turi ideju. Kirpimas pas ja 80, dazymas irgi panasiai (jei sruogelem, mano plaukai iki peciu).
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2005 01 06, 12:33)
As lankiausi pas kirpeja Virginija ir kosmetologe Andzelika. Abi  thumbup.gif  Is kirpeju dar patiko Renata, kazkas buvo rekomendaves Ana, bet pas ja nebuvau. Tik kainos kandziojosi tai dabar kitur kerpuosi.

mano mama buvo pas Renata, nukirpo gerai, bet kad plauku dazai labai greit isbluko sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva-Pieva: 06 sausio 2005 - 15:13
Na, jau pas Romana gali eiti tik ta kuri nebijo radikaliai pasikeisti. Kad trumpai nukirps tai FAKTAS, ir siaip jis nieko neklauso, ka jam sakai, jei ir nori ilgesniu, nukerpa ir tiek taip, kaip pats nori. Bet rizikuoji buti LABAI trumpai nukirpta rba taip, kad paskui nezinosi kaip susitvarkyti.
Atsakyti
Ir dar. tas Romanas labai jau bjauriai kerpa - nekerpa, bet nupesa plaukus. Cia tiko krutai, bet is tiesu tai labai gadinha plauka.
Atsakyti