CB, na daktare jei švelnesne butu buvusi, gal nebutu taip jautėsi nes atsiprašant kai grūdo viska vidun, sako atsipalaiduok žodžiu..
Nu jo.. gaila kad kai kuriema gydytojams mes tik zmones drumsciantys diena...
CB, na daktare jei švelnesne butu buvusi, gal nebutu taip jautėsi nes atsiprašant kai grūdo viska vidun, sako atsipalaiduok žodžiu..
Man nesijaute nieko praeita karta Ka vartojai iki IUI? As baksnoju gonal'a, pirmadieni paskutinis bus. Praeita karta leidausi tik ovitreli ( jei gerai pamenu)... tikriausiai ir sikart jo reikes, nirs gydytojas per vizita neminejo.
sveikosgyvos, mano mielos planiukės!!!
CB - viskasbus gerai, labai labai d4l judviejų džiaugiuosi Tau - visi pasaulio balinėliai lai skrenda
o ką mes? nuo pirmadienio pradedam IVF. noriu, laukiu, bijau. bet gi svarbiausia - rezultatas. iš tikrųjų, kai seselė pasakė, kad pirmą injekciją reiks leistis, pirmadienį, mano reakcija buvo "jūs norit pasakyti ŠĮ pirmadienį? " tada seselė paklausė: "jei jūs nepasiruošę, galit palaukti ir mums paštu atsiųsti laišką, kada". ačiū Dievui, mano šaltų nervų vyras sutvarkė situaciją "mes pasiruošę, let's start"diagnozė - neaiškios kilmės nevaisingumas, nes jei maniau, kad prolaktinas kaltas, tai ne, jis pakritęs po antro patikrinimo buvo iki 500. kiaušidžių rezervai maži, bet ne tokie, kad neįmanoma pastoti. cilkas reguliarus, tiesa, trumpas, bet vėlgi - gydytoja sakė, pastoviai mylintis ciklo ilgis nedaro įtakos pastojimui. ovuliacija vyksta. na, trys metai bandymų yra pakankamai ilgas laiko tarpas, tad griebiam jautį už ragų. aš tiesiog prisiminiau Sunny, kuri loaukė ilgai ir nuobodžiai, o mums čia viso labo antras vizitas (pakeitus kliniką). dėl to ir nusigandau, kad taip greitai. bet gi viskas gerai - JEI pavyks - bus kalėdinis stebukliukas ir pasigirsiu jums jau nebe sapnuose:)
Oo nu va pagaliau pagriebėt jautį seniai reikėjo ir džiaugiuos, kad neteko laukti ilgai lengvų adatų ir šaltų nervų!
Oi mieloji, ačiū, kad nepamiršti. Man tai prieš porą sav. prasidėjo pykinimai...tai labai sunku...valgyti negaliu, iki pietų net vandens negaliu gerti. Miego reikia daug..viskas nervina, nes nesitikėjau, kad tas blogumas aplankys. Tai sunkus metas kol kas.
Pas gydytoją dar nebuvau, kitą penktadienį eisiu.
Bet kol kas tikrai mažai džiaugsmo tikiuosi greitai praeis tie negerumai
Pukiai pažįstamas jausmas, visiškai nedžiugino nėštumo pradžia tik po echo nuotaika pagerėdavo, bet ir tai trumpam. Gal nuo 11 savaitės šiek tiek atslūgo, bet aš pasiėmiau savaitei nedarbingumą, manau padėjo ir tai, na ir šiaip teoriškai placenta jau turėtų periminėt hormonų darbą
Laikykis
O nuo kelintos savaites prasidejo blogumai?
FoxLady, kaikuriom ju isvis nebuna, tai tu nesijaudink
sveikosgyvos, mano mielos planiukės!!!
CB - viskasbus gerai, labai labai d4l judviejų džiaugiuosi Tau - visi pasaulio balinėliai lai skrenda
o ką mes? nuo pirmadienio pradedam IVF. noriu, laukiu, bijau. bet gi svarbiausia - rezultatas. iš tikrųjų, kai seselė pasakė, kad pirmą injekciją reiks leistis, pirmadienį, mano reakcija buvo "jūs norit pasakyti ŠĮ pirmadienį? " tada seselė paklausė: "jei jūs nepasiruošę, galit palaukti ir mums paštu atsiųsti laišką, kada". ačiū Dievui, mano šaltų nervų vyras sutvarkė situaciją "mes pasiruošę, let's start"diagnozė - neaiškios kilmės nevaisingumas, nes jei maniau, kad prolaktinas kaltas, tai ne, jis pakritęs po antro patikrinimo buvo iki 500. kiaušidžių rezervai maži, bet ne tokie, kad neįmanoma pastoti. cilkas reguliarus, tiesa, trumpas, bet vėlgi - gydytoja sakė, pastoviai mylintis ciklo ilgis nedaro įtakos pastojimui. ovuliacija vyksta. na, trys metai bandymų yra pakankamai ilgas laiko tarpas, tad griebiam jautį už ragų. aš tiesiog prisiminiau Sunny, kuri loaukė ilgai ir nuobodžiai, o mums čia viso labo antras vizitas (pakeitus kliniką). dėl to ir nusigandau, kad taip greitai. bet gi viskas gerai - JEI pavyks - bus kalėdinis stebukliukas ir pasigirsiu jums jau nebe sapnuose:)
Ceroc!!!!! kokios puikios naujienos!!! Jau ilgą laiką nesekiau temutės, bet šiandien visai netikėtai užbėgau ir štai ką pamačiau vis pagalvodavau apie Tave, apie tas "senesnes" mergaites, kaip jums. Viskas bus gerai! Didelis žingsnis į priekį. Laikau suspaudus kumštukus ir linkiu taip ilgai laukto kalėdinio stebuklo Tikrai pavyks! Visas blogas mintis į šalį! Jetus, tikrai nuoširdžiai džiaugiuos
Deja taip, ir kai laukiam jau šitiek laiko, jiems nesuvokiama, kad dėl kiekvieno sh pergyvenam.. nieko nepadarysi, visokiu žmonių pilna
Man gal butu irgi nesijaute.. aš geriau closta 3-7 cd, po to nuo 10 cd estrofemas, 12 cd ovitrelis, 13 cd IUI, nuo 14 cd pradėjau utrogestana i vidų po dvi vakarais.. estrofemas irgi paliktas man matomai organizmas i closta gerai reaguoja, nes du foliai užaugo dominuojantys ir vienas dar plius mažiukas.. tik va kad gleivine plona bet gal estrofemas spėjo savo darbą padaryt matysim kaip cia kas bus.. o beje dėl savijautos po IUI, aš dar ir siandien visa diena jaučiu pamaudenimus, nelabai noriu daug judėti..
O nuo kelintos savaites prasidejo blogumai?
kažkur nuo 6tos savaitės
Man tik vakar buvo O, o as jau kokia savaite jauciuosi nescia reiktu nieko neskaityti ir nezinoti, nes labai viska sau prisiimu, ypac kai turiu nerimo sutrikima
FoxLady, primink, ar seniai planuojat? turi dar vaikų? Nes ir aš pirmą, antrą mėnesį visus nėštumo požymius sau pritaikiau, kiek skaitydavau, tiek tikdavo Ir "jutau" juos labai anksti, praktiškai po myliuko jau nėščia
bet iš tikrųjų gerai, kad stebim savo kūno pokyčius, geriau jį pažįstam man labai patinka dabar svetainė countdowntopregnancy.com (gal nepalaikys reklama). Ten galima sekti savo ciklą, smulkiai registruoti pojūčius, tiek fizinius, tiek emocinius, visomis ciklo dienomis tik kad rodytų grafiką, reikia ir temp matuotis, ko aš nedarau normaliai
pilna visokių skaičiuoklių, statistikų, labai patinka