Sveikos, seniai bebuvau, ziuriu ir naujienu yra..
Sveika, seniai matyta Kaip tau sekasi? Kaip su planavimais, vis dar galvojate apie Turkiją? Ir kaip buto reikalai, berods planavotės pirkti?
sveikosgyvos, mano mielos planiukės!!!
CB - viskasbus gerai, labai labai d4l judviejų džiaugiuosi Tau - visi pasaulio balinėliai lai skrenda
o ką mes? nuo pirmadienio pradedam IVF. noriu, laukiu, bijau. bet gi svarbiausia - rezultatas. iš tikrųjų, kai seselė pasakė, kad pirmą injekciją reiks leistis, pirmadienį, mano reakcija buvo "jūs norit pasakyti ŠĮ pirmadienį? " tada seselė paklausė: "jei jūs nepasiruošę, galit palaukti ir mums paštu atsiųsti laišką, kada". ačiū Dievui, mano šaltų nervų vyras sutvarkė situaciją "mes pasiruošę, let's start"diagnozė - neaiškios kilmės nevaisingumas, nes jei maniau, kad prolaktinas kaltas, tai ne, jis pakritęs po antro patikrinimo buvo iki 500. kiaušidžių rezervai maži, bet ne tokie, kad neįmanoma pastoti. cilkas reguliarus, tiesa, trumpas, bet vėlgi - gydytoja sakė, pastoviai mylintis ciklo ilgis nedaro įtakos pastojimui. ovuliacija vyksta. na, trys metai bandymų yra pakankamai ilgas laiko tarpas, tad griebiam jautį už ragų. aš tiesiog prisiminiau Sunny, kuri loaukė ilgai ir nuobodžiai, o mums čia viso labo antras vizitas (pakeitus kliniką). dėl to ir nusigandau, kad taip greitai. bet gi viskas gerai - JEI pavyks - bus kalėdinis stebukliukas ir pasigirsiu jums jau nebe sapnuose:)
Sveikos merginos vis paskaitinėju čia, kaip sekasi jums! Labai džiaugiuosi už CB, kad tik viskas gerai butu! O man jau pozityviau viskas. Bet užtat kai pagalvoju apie gimdymą tai uoj, neįsivaizduoju kaip aš tą vaiką pagimdysiu, baimės pilnos akys Beto visai nesijaučiu nėščia, nepykina, skonis, uoslė nepastebėjaujog būtų pakitę, miego irgi nepastebėjau, kad daugiau norėčiau, į tuoleta irgi nevarinėja. Žodžiu jei ne mmm nebuvimas ir jautri krūtinė, net nežinočiau kad laukiuosi. Su nuotaika tai kartais jaučiuosi kaip neadekvati, neliūdna, bet paverkt norisi
laikykis, soweluu kaip daktarai sako, jei pykina, tai labai gerai, vadinas viskas vyksta kaip turi būt, tik tavo organizmas sunkiai pereina tai
kažkaip naiviai tikėjausi, kad šį ciklą nebespirgėsiu taip kaip pirmus, bet kur tau tik va, temp pakrito ir visa kaip apsvaigus jaučiuos. Nors ne ryte matuoju, bet 36,2, 36,4 man kužda, kad tuoj pareis mmm šiandien 25 cd ir 10 dpo. Eeech, bent testo be reikalo negadinsiu, nes jau turiu laikyt save, kad neįsigyčiau
FoxLady, geriausia sulaukt numatomu menesiniu dienos. O kartais net ir tada buna per anksti silpnesniems testams.
Deraramos, tai as jau kelis kartus sakiau, kad mano pozymiai nieko nereiskia - tiesiog organizmas pastoviai bando vaidint, kad mes nescios
Testas vakar nieko nerode, vakarop parduotuvej pro skalbimo priemones praejom - galva eme skaudet, vakare iki klaikios migrenos daejo, gulejau vonioj ant grindu ir cypiau, o kate miauksedama aplink lakste ir visur baksnojo, kad kelciaus - tai i kakta bakst bakst, tai apeina - i uzpakali Ir temperatura vakar pakrito, tai is tikro turetu tuoj kraujai pramust.
Sveikutes
CB labai laikau kumščius už tave kad butu viskas Ok, o kas liečia prg manau per kelis vnt pakritimas nesiskaito, nes sis hormonas yra taip pat sokinejantis kaip ir kiti jei nuo 70 liktų kokie 40, va tada ir pergyvent reiktų.. viskas bus ok, pamatysi
Ceroc, tu kaip visada “mano mielos planiukes”
Sveikinu su ivf startu ir linkiu dideliausios sėkmės jums lai viskas su D ir daktaru pagalba juda link pacio geriausio rezultato
O aš jau is po IUI, vakar vakare atliko procedūra nepatiko, šiek tiek skausminga.. bet iskentesiu viska, kad tik butu ko taip laukiam.. visgi jau 4 metai prabėgo
Dabar beliko laukti, 15 diena liepė testą daryt
latina, kad tik jums pavyktų, bet tai kaip nerealu būtų - CB jau nėščia, tu pastosi po IUI, aš po IVF. nu super būtų! trys senbuvės "ant smūgio" iš temutės skrenda.
Sveikos,
Anadien tiek rasiau, o viskas dingo. uzpykau ir isjuniau
Sveikos, seniai bebuvau, ziuriu ir naujienu yra..
CrazyBee, tyliai bandau dziaugtis, pabandyk bent kazkiek aprimt ir galvot pozityviai.
gi jau koks pasisekimas kad pastojai, aisku isnesioti iki galo yra svarbiau. kadangi pastojai natur prg turi pradet gamintis pats, gal pradzioj leciau, bet turetu kilt.
nusitaikiau esu laiinga kaip milijona radus
sveikosgyvos, mano mielos planiukės!!!
CB - viskasbus gerai, labai labai d4l judviejų džiaugiuosi Tau - visi pasaulio balinėliai lai skrenda
o ką mes? nuo pirmadienio pradedam IVF. noriu, laukiu, bijau. bet gi svarbiausia - rezultatas.
Labas labas, kokios geros zinios! gero starto ir dar saunesnio finiso!
Sveikutes
CB labai laikau kumščius už tave kad butu viskas Ok, o kas liečia prg manau per kelis vnt pakritimas nesiskaito, nes sis hormonas yra taip pat sokinejantis kaip ir kiti jei nuo 70 liktų kokie 40, va tada ir pergyvent reiktų.. viskas bus ok, pamatysi
Ceroc, tu kaip visada “mano mielos planiukes”
Sveikinu su ivf startu ir linkiu dideliausios sėkmės jums lai viskas su D ir daktaru pagalba juda link pacio geriausio rezultato
O aš jau is po IUI, vakar vakare atliko procedūra nepatiko, šiek tiek skausminga.. bet iskentesiu viska, kad tik butu ko taip laukiam.. visgi jau 4 metai prabėgo
Dabar beliko laukti, 15 diena liepė testą daryt
Aciu! del prg nusiraminau. kol neteplioja tol ramu. nugaros irgi neskauda. tik pilba kartais paspasmuoja, bet mgnio isgeriu ir ramu.
o kas skausmingo?
latina, kad tik jums pavyktų, bet tai kaip nerealu būtų - CB jau nėščia, tu pastosi po IUI, aš po IVF. nu super būtų! trys senbuvės "ant smūgio" iš temutės skrenda.
oi kaip saunu butu! ir galu gale vieta uzleisumem naujokems... nes per ilgai isisaknijom cia...