Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (Lapkritis)

pritariu Jefimijai labai labai!! pas mus darbe net yra "slaptas" totalizatorius, kuri pirma pastos, nes nemažai jaunų bevaikių.. Tai kolegos dar dar, o baba mano tai kaskart aplankius ją ragina mus "nelaukti"  :rolleyes:

šiandien 9 dpo, knieti rankos ir kojos eiti pirkti testo, nors prisižadėjau sau šį mėnesį be laiko nesisioti  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 03 lapkričio 2017 - 18:01

Daktare sako nedaryk tu ov testu, atsipalaiduokit ir dirbkit. Oi nu nezinau, bandem taip pirmus menesius ir nekas. Man tuoj prasides naujs ciklas. 

Kai kuriems tai tikrai padeda, bet ne visiems  :)  Man tai tikrai geriau darytis OT ir matuotis BT, nes man patinka tas konkretumo jausmas, kai žinau kada kas įvyko ir kada laukti mm, o nereikia spėlioti ar šį ciklą bus 26 cd ar 31  :)  Bet kai kurioms tas O sekimas, laukimas vargina ir sukelia papildomo streso  :unsure:​ 

Atsakyti

Beja, [b]Kudlota, belona, [/b]kas buvo parašyta jūsų tyrimų atsakymuose po abrazijos?  Nes pas mane tai tik tiek, kad nėštumas buvo gimdoje ir degeneraciniai pokyčiai  :hmm:  Nesuprantu, ką reiškia tie degeneraciniai pokyčiai  :hmm:​ 
Pas mane buvo parasyta kad rasta nedaug audiniu, sudetimi panasiu i choriona, rasti audiniai nekrotizave. Bet man matai abrazija dare po 18 dienu nuo persileidimo, man viskas savaime namie iskrito. Degeneraciniai manau irgi kazkas panasaus i yrancius man atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 03 lapkričio 2017 - 18:28

Kai kuriems tai tikrai padeda, bet ne visiems  :)  Man tai tikrai geriau darytis OT ir matuotis BT, nes man patinka tas konkretumo jausmas, kai žinau kada kas įvyko ir kada laukti mm, o nereikia spėlioti ar šį ciklą bus 26 cd ar 31  :)  Bet kai kurioms tas O sekimas, laukimas vargina ir sukelia papildomo streso  :unsure:​ 

Va butent, pereita cikla man ov nusikele 4 dienom, tai ir mmm tiek pat. O jau buciau marianinusis kad 4 dienas veluoja  :lol:​ 

Atsakyti

Pas mane buvo parasyta kad rasta nedaug audiniu, sudetimi panasiu i choriona, rasti audiniai nekrotizave. Bet man matai abrazija dare po 18 dienu nuo persileidimo, man viskas savaime namie iskrito. Degeneraciniai manau irgi kazkas panasaus i yrancius man atrodo.

Nu jo, pas tave gerokai daugiau info pateikta, pas mane tai vos keli žodžiai ir jokio paaiškinimo kodėl taip nutiko  :unsure:​ 

Atsakyti

Va butent, pereita cikla man ov nusikele 4 dienom, tai ir mmm tiek pat. O jau buciau marianinusis kad 4 dienas veluoja  :lol:​ 

Aham, o dar patogumas - nukrenta BT, vsio, kitą dieną mm ir jokių nemalonių staigmenų  :D​ 

Atsakyti

Beja, [b]Kudlota, belona, [/b]kas buvo parašyta jūsų tyrimų atsakymuose po abrazijos?  Nes pas mane tai tik tiek, kad nėštumas buvo gimdoje ir degeneraciniai pokyčiai  :hmm:  Nesuprantu, ką reiškia tie degeneraciniai pokyčiai  :hmm: 
Zinok neatsimenu ka rase, perverciau nesciosios kortele, bet joje tik "abrazija" paskutinis irasas yra. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kudlota: 03 lapkričio 2017 - 18:58

Ale ta abrazija brangus dalykas! Buvau ilindus per valdzios vartus i sveikatos sriti. Tai virs 200 eur ligoniu kasos sumokejo ligoninei! 

Atsakyti

Sveikos, seniai bebuvau, ziuriu ir naujienu yra..

CrazyBee, tyliai bandau dziaugtis, pabandyk bent kazkiek aprimt ir galvot pozityviai. 

gi jau koks pasisekimas kad pastojai, aisku isnesioti iki galo yra svarbiau. kadangi pastojai natur prg turi pradet gamintis pats, gal pradzioj leciau, bet turetu kilt. 

Atsakyti

11.07 - Guzikas ziures, kaip bus
11.07 - Jefimija nelaukia mmm
11.10 - deraramos nesulauks mmm
11.11 - Malvinija nelaukia mmm
11.21 - Ispaikyta nebelaukia mmm
11.23 - Kudlota nelaukia mmm

11.30 - Beladona nesulauks mmm

As vel apacioj  :unsure:  Guzikai, Jefimija, jusu eile marianintis  :yahoo: 

Atsakyti

labai įdomu, kaip Guzikui sekasi testuotis :) apie požymius jau keliskart rašė  :bigsmile:​ 

Atsakyti

nežinau, ar dar apsilanko, bet kaip jautiesi, Survagiki? jau gal pozityvesnės mintys lanko?

Ir soweluu įdomu, kaip sekasi, kaip pati nėštumo pradžia?  :mastau:​ 

Atsakyti