Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (Lapkritis)

Vat sitas gydytoju bruozas labiausiai erzina: pasako standartines frazes ir viskas. Suprantu kad jiems viskas yra kasdienybe, bet mums juk NE. 

Laikykis ir megaukis sokoladu kaip merginos patare 😉

tai va. nors apie ji ir neigiamu komentaru skaiciau, bet kazkodel visada jausdavausi gerai ir saugi, nes galvojau jei kas tai jis darys viska, kad issaugoti. o pasirodo esu tik statistinis vienetas su krentanciu prg :(

bet bandau ipusti sau optimizmo, glostau pilva, katinas nelabai leidzia, nes atsigula ir murkia :lol:

Cb, tikek, kad viskas bus gerai, brandink teigiamas mintis, nes dabar sauki tik tai, kas negero.. Pritariu Guzikui, kad kiekvienos valia apsispresti del papildomu tableciu gerimo, ivertinus rizikas..

Suprantu nervus, bet turi pasistengti nuraminti save! Kiek leidi sau nervintis, tik dar labiau kenki :(

Jefimija, prg niekad nesityriau, eisiu pas gine po savaites, paprasysiu sio tyrimo, kaip tik bus liuteinines fazes pabaiga. Aciu uz izvalga :4u:

viskas, meciau bliovima (tikiuosi) iki tikslios diagnozes.dabar labai labai tikiuosi, kad viskas bus gerai....

Atsakyti

nesakiau. jis net nesiule nieko gerti. tik ateiti kita savaite, tada gal jau echo matysis kur yra ir kas vyksta. vieninteli sako, galiu paguosti, kad galit naturaliai pastoti, daugiau nieko

Man prg irgi grybavo. Aš dariausi du kartus kai buvo po tikėtinos mmm dienos gal savaitė praėję ir po poros dienų. Tai pirmą kartą prg buvo 75.24 nmol/l, o antrą kartą 70.15 nmol/l. Tai atsimenu mane čia ramino temoj, kad svyruoja tas progesteronas ir neretai įneša panikos. Ir va jau įpusėjau nėštumą. Tikiu, kad neramu, dėl papildomo naudojimo nepatarsiu, nes neteko naudoti, bet dabar ko gero tiesiog reikia apsišarvuoti kantrybe ir išlaukti to laiko, kai bus galima pažiūrėti į žirniuką. 

Atsakyti

Progesteronas mazeja  :cry2:  :cry2:  :cry2:  :cry2:  :cry2:  19.5ng/mL (62.01nmol/L), o HGC 791IU/I. pirmadieni progesteronas buvo 20.6ng/mL

Nesijaudink dėl to prg, mūsų Simona02 irgi turėjo neaukštą prg, bet vartojo papildomą ir va, sėkmingai nėšioja  :4u:  Dėl gėrimo papildomai, aš tai gerčiau, bet jeigu dabar dar viskas normos ribose, o pakritimas labai nežymus, tai dar pasikartočiau tyrimą ir tada pagal rezultatus spręsčiau ką daryti  :) Northway klinika labai greit tyrimų rezultatus pateikia, bent jau aš po darbo pasidariau ir tą pati vakarą viską gavau  :)​ 

Atsakyti

Cb , nesinervuok taip. Nusiramink  ;-)

As si menesi kaip ir visus praejusius sulauksiu O savaites viduryje , o vyra paskutini kart matysiu sestadieni , tai ciklas vel nurasytas bus. O visu pastovus lindimas , tai kada pirksit sese varo i nevilti 

Atsakyti

As si menesi kaip ir visus praejusius sulauksiu O savaites viduryje , o vyra paskutini kart matysiu sestadieni , tai ciklas vel nurasytas bus. O visu pastovus lindimas , tai kada pirksit sese varo i nevilti 

Joo, tie klausimai "kada" mane irgi erzina... Ypač kai dar prideda "jau laikas"...

Gal vyrui reiktų pabandyti pasiderinti komandiruočių grafikus, kad pavyktų O pagauti  :hmm:  

Atsakyti

Blyn, pamiršau šiandien bt pasimuoti, gal jau buvo pakritusi ir neužilgo mm pasirodys  :unsure:​ 

Atsakyti

Blyn, pamiršau šiandien bt pasimuoti, gal jau buvo pakritusi ir neužilgo mm pasirodys  :unsure:​ 

Kisulita, o nt nebandei padaryt ? nu mazu ka ;)  

Kazkas maciau klause kiek normalu nesulaukt mmm po persileidimo, tai buvau skaiciusi kad 60 dienu dar skaitos normalu. 

Atsakyti
Mes kažkaip negirdim to "jau laikas". Neslepiam, kad planuojam ir kad nelabai kas iš to išeina. Mano žodžių derinys, užklausus apie vaikus būna: "tai taip, planuojam, bet kol kas nepavyksta, tokie laikai". Mūsų aplinkai to užtenka, kad nebekalbėtų apie tai, kam laikas, o kam ne smile.gif
Atsakyti

Man aplinkiniai irgi vis sako kad rekia eit i parduotuve broliuko, nes gi reikia ir t.t. Kai kuriems sakau kad netaip lengva "nupirkti", kai kam nieko nesakau. As pati niekada neklausiu apie tokius dalykus... o vat kai kurie nezinau, nesupranta ar kas su jais! 

Mes buvom pas daktarus, gydom gryba... jokiu infekciju kitu nerasta  :4u:   Daktare sako nedaryk tu ov testu, atsipalaiduokit ir dirbkit. Oi nu nezinau, bandem taip pirmus menesius ir nekas. Man tuoj prasides naujs ciklas. 

Atsakyti

Kisulita, o nt nebandei padaryt ? nu mazu ka ;)  

Kazkas maciau klause kiek normalu nesulaukt mmm po persileidimo, tai buvau skaiciusi kad 60 dienu dar skaitos normalu. 

Ne, nebandžiau, nes šansų 0, kai visą laiką tepliojo, tai veiksmo ir nevyko  :) 

Man šiandien 60 diena sukako, bet manau, kad nusitęsė mm dėl to, kad O įvyko  :)​ 

Atsakyti

Beja, Kudlota, belona, kas buvo parašyta jūsų tyrimų atsakymuose po abrazijos? 

Nes pas mane tai tik tiek, kad nėštumas buvo gimdoje ir degeneraciniai pokyčiai  :hmm:  Nesuprantu, ką reiškia tie degeneraciniai pokyčiai  :hmm:​ 

Atsakyti

Moterys, aš nesuprantu tik vieno - kaip jums apskritai laiko nervai klausyti tokių nesąmonių kaip "pirkti broliuką/sesutę". Vidury baltos dienos paaiškinčiau, iš kur vaikai atsiranda, kad kitą kartą nekiltų pagunda šitaip nusišnekėti. Vaikai jau turi žinoti, iš kur jie atsirado, o suaugusiems išvis turėtų būti gėda šitaip kalbėti. 

Dėl "tai kada" ir "jau laikas" nustojau rūpintis kitų žmonių jausmais ir atsakau, kad tai tik mano ir mano vyro reikalas, ir jų nuomonės neprašiau, taigi panašius komentarus paprašau pasilaikyti sau. Paprastai vieno pasakymo užtenka, daugiau nebeklausia ir išvis tą temą šviesmečiais apeina 👌

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 03 lapkričio 2017 - 15:58