Dabar reikia Guziko sulaukti, kad pamatytų geras naujienas
Na tos vaistininkes tai pykdo kartais, kaip verslininkes, nei paklausia ar tinka ar pirksit, buna ko paprasai, pagriebia brangiausia papilda/krema ir lekia prie kasos.. Arba imusa tiesiog. Primokintos, pateptos jos manau kaip ir daktarai..
Na Jefimija tavo ir kantrybe bet ir as taip gal padarysiu, jei pastosiu si men jei tik iskenteciau beveik savaite.. Maniskis nesigaudo mano ciklo datose
Taip noriu tau i kompanija!! Rugpjuti numatoma data tau?
Dabar reikia Guziko sulaukti, kad pamatytų geras naujienas
As cia priciom? Gi ne as jai testa nuspalvojau
Tai kaaaa, Jefimija, prisiplanavai, ania? Organizatore didzioji Bus tau - planuojam, neplanuojam Tai ka, sveikinu
Taip pamasciau, gal ir is musu prazuveliu neplanuotoju yra taip prisiplanavusiu?.. Smagu butu. Kaikurios merginos jau taip ilgai laukia juk.
Bet tai eiktusau Jefimija, kazkaip nujauciau, kad bus tau prisi-neplanavimo
Jefimija- sveikinimai!!!!! kokios geros zinios!
Beje, as irgi nesuprantu kaip cia mums taip gavosi, nes O turejo but ant savaitgalio( isvaziavom tai nieko nesigavo), myliukai buvo labai labai pries ir labai po, bet arba O pakeite data arba isgyveno.
Berods Ceros turetu atnesti kazkokiu ziniu irgi?
Na Jefimija tavo ir kantrybe bet ir as taip gal padarysiu, jei pastosiu si men jei tik iskenteciau beveik savaite.. Maniskis nesigaudo mano ciklo datose
Taip noriu tau i kompanija!! Rugpjuti numatoma data tau?
Mano kantrybė senka vakarui artėjant jaučiu gimtadienį švęsim po vakarienės, nes jau nebegaliu laikyti
Taip, rugpjūčio 14 pagal skaičiuoklę
Guzike, aha, prisiplanavau kažkada esu sakiusi, kad mums tik netyčiukas gali gautis, tyčia niekaip tai va taip ir gavosi
Dar netikiu. Nežinau, kada patikėsiu. Šiandien jau tris testus iš viso apsysiojau, visi nepalieka jokių abejonių
Nuostabu, labai nekantrauju del vyro reakcijos
As cia priciom? Gi ne as jai testa nuspalvojau
Nu tu dar nebuvai mačiusi naujienų, tai laukiau kol ateisi pasidžiaugti
Na tos vaistininkes tai pykdo kartais, kaip verslininkes, nei paklausia ar tinka ar pirksit, buna ko paprasai, pagriebia brangiausia papilda/krema ir lekia prie kasos.. Arba imusa tiesiog. Primokintos, pateptos jos manau kaip ir daktarai..
Joo, iš tiesų tai taip ir daro... Neklausė tinka netinka kaina, paėmė ir išmušė iš kart, o aš skubėjau, tai ir griebiau.
Uz tokia kaina, geriau tas nestumo testas ir apvaisintu jau...
Haha, Jefimija tai pokštininkė pats linksmiausias pastojimo būdas lauksim vyro reakcijos dėl darbo situacijos gaila, bet bala nematė to darbo, laimė pagaliau aplankė Sveikinu ir laikyk stipriai!
Guzikas, o kaip tavo assessmentas praėjo? Gal praleidau? O į VK ne vakar reikėjo?