Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (Lapkritis)

Jefimija  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :4u:  :4u:  :4u:  :nestuke  :nestuke  :nestuke  nu tu matai.... kas temute kuria ta pastoja! Ne mitas cia  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  uzsirezervuoju kurt temute kai Kisulita pastos  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Ir aš jau buvau perdavusi estafetę Kisulitai :D

Atsakyti
Jefimija, kokios puikios naujienos, sveikinimai didžiausi wub.gif . Tikrai įkvepia nutikimas tau, vaikutis sumąstė pamokyti griežtą planuotoją wub.gif

Atėjo noras ir man temas kurti bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malvinija: 02 gruodžio 2017 - 13:10

Aš ne Lietuvoje, tai man kitaip. Reikia 8 mėnesių prieš išeinant į dekretą, man net 6 nesigaus :D

Geras! O as kazkodel buvau isitikinusi kad Jefimija vaikstineja po Vilniu! 

Atsakyti

Ir aš jau buvau perdavusi estafetę Kisulitai :D

Bet pastojai ir toki grazu nt atnesei dar i savo kurta temute  :wub:​ 

Atsakyti

Vyrui dar nesakiau. Rytoj jo gimtadienis, supakuosiu testą prie dovanos :D  šiandien džiaugiuosi viena :wub:

Oj, vyrui bus gera staigmena  :D  Galės draugam vėliau pasakoti, kaip žmona pati sakė, kad atideda planavimus ir po kelių savaičių atnešė teigiamą testą  :lol:​ 

Atsakyti

O man kas buvo, nuvariau nusipirkti testo, pardavėja paklausė ar reikia ankstyvo, pasakiau, kad taip, padavė, susimokėjau ir galvoju kažkaip mažai grąžos gavau, pasižiūriu į čekį - kaina 8 eur.  :ohmy:   :bijau:  Kažkoks baisiai ankstyvas ir baisiai brangūs, kažkaio net nejauku ant tokio šlapintis  :lol:​ 

Atsakyti

O man kas buvo, nuvariau nusipirkti testo, pardavėja paklausė ar reikia ankstyvo, pasakiau, kad taip, padavė, susimokėjau ir galvoju kažkaip mažai grąžos gavau, pasižiūriu į čekį - kaina 8 eur.  :ohmy:   :bijau:  Kažkoks baisiai ankstyvas ir baisiai brangūs, kažkaio net nejauku ant tokio šlapintis  :lol:​ 

Nu toks brangus turi but teigiamas! Laukiam !

Atsakyti

Nu toks brangus turi but teigiamas! Laukiam !

Bud baisiai gaila, jeigu bus neigiamas  :blink:  Tal jį galima pernaudoti?  :hmm:  :D​ 

Atsakyti
As kaip visad ateinu kaip nujausdama biggrin.gif

Jefimija, labai dziaugiuosi wub.gif wub.gif Sveikinu!

Lucci, nu va ir tu pasirodei, o dar galvojau kaip tik kaip jums sekasi smile.gif Viskas bus ok, nepergyvenk, hormonai moka pazaisti.

Kiek daug dziugu naujienu metu galui! Labai del visu dziaugiuosi merginos 4u.gif
Atsakyti

Oj, vyrui bus gera staigmena  :D  Galės draugam vėliau pasakoti, kaip žmona pati sakė, kad atideda planavimus ir po kelių savaičių atnešė teigiamą testą  :lol:​ 

Oi aš negaliu sulaukti jo reakcijos :D buvom parduotuvėj apsipirkti, aš nei iš šio, nei šio, pradedu juoktis / šypsotis. Erzinu, kad nenupirkau dovanos, ir tt. Jis mato, kad kažką slepiu, bet matyt galvoja, kad kažką rezgu rytojui :D

Atsakyti

As kaip visad ateinu kaip nujausdama biggrin.gif

Labas  :)  Kaip tu laikaisi?  :)​  Kada operacija numatyta?

Atsakyti

Oi aš negaliu sulaukti jo reakcijos :D buvom parduotuvėj apsipirkti, aš nei iš šio, nei šio, pradedu juoktis / šypsotis. Erzinu, kad nenupirkau dovanos, ir tt. Jis mato, kad kažką slepiu, bet matyt galvoja, kad kažką rezgu rytojui :D

Aš neišsivaizduoju kaip tu gali išlaukti  :D  Aš vos pamačiusi vaiduokliuką bėgau į miegamajį, žadinau vyrą, dėjau jam akinius ir kišau tą savo testą prie veido  :lol:​ 

Atsakyti