Jefimija nu tu matai.... kas temute kuria ta pastoja! Ne mitas cia uzsirezervuoju kurt temute kai Kisulita pastos
Ir aš jau buvau perdavusi estafetę Kisulitai
O man kas buvo, nuvariau nusipirkti testo, pardavėja paklausė ar reikia ankstyvo, pasakiau, kad taip, padavė, susimokėjau ir galvoju kažkaip mažai grąžos gavau, pasižiūriu į čekį - kaina 8 eur. Kažkoks baisiai ankstyvas ir baisiai brangūs, kažkaio net nejauku ant tokio šlapintis
O man kas buvo, nuvariau nusipirkti testo, pardavėja paklausė ar reikia ankstyvo, pasakiau, kad taip, padavė, susimokėjau ir galvoju kažkaip mažai grąžos gavau, pasižiūriu į čekį - kaina 8 eur. Kažkoks baisiai ankstyvas ir baisiai brangūs, kažkaio net nejauku ant tokio šlapintis
Nu toks brangus turi but teigiamas! Laukiam !
Oj, vyrui bus gera staigmena Galės draugam vėliau pasakoti, kaip žmona pati sakė, kad atideda planavimus ir po kelių savaičių atnešė teigiamą testą
Oi aš negaliu sulaukti jo reakcijos buvom parduotuvėj apsipirkti, aš nei iš šio, nei šio, pradedu juoktis / šypsotis. Erzinu, kad nenupirkau dovanos, ir tt. Jis mato, kad kažką slepiu, bet matyt galvoja, kad kažką rezgu rytojui
Oi aš negaliu sulaukti jo reakcijos buvom parduotuvėj apsipirkti, aš nei iš šio, nei šio, pradedu juoktis / šypsotis. Erzinu, kad nenupirkau dovanos, ir tt. Jis mato, kad kažką slepiu, bet matyt galvoja, kad kažką rezgu rytojui
Aš neišsivaizduoju kaip tu gali išlaukti Aš vos pamačiusi vaiduokliuką bėgau į miegamajį, žadinau vyrą, dėjau jam akinius ir kišau tą savo testą prie veido