Eina sau, Jefimija, čia tavo? Eina sau, koks teigimas Čia šiandien pasidarei? Aš galvojau, kad jau nebebandote pastoti
Aha, čia rytinis. Vėluoja jau 1 diena.
Aš visiškam šoke. O buvo cd11, o meilę plėšėm 7cd gal. Gi nebeplanuojam!!!
bet kaip nerealiai!!
radau tavo žinutę šią:
"Skaičiuot gi moku, tame bėda 😂 man O būna 11-13 cd, tai nori-nenori žinau. O ir simptomus atpažįstu. Žodžiu, be šansų 🤣 "
štai tau ir be šansų ir skaičiuot mokėt nereikia pasitvirtino, kad vaikai ateina, kai mažiausiai to tikiesi!!
labiausiai nuostabu, kad pastoja ilgai planavusios, labai labai džiaugiuosi už jas Jefimija, kokios mintys galvelėje? kaip vyras reaguoja?
Vyrui dar nesakiau. Rytoj jo gimtadienis, supakuosiu testą prie dovanos šiandien džiaugiuosi viena
Mintys tokios, kad aš negaliu patikėti. Toks tarpas tarp paskutinių santykių ir O. Nežinau, ko vyras užgėrė, kad plaukikai šitaip ilgai išlaukė
Pasidariau dar vieną testą, tai iškart ryškėja, nėra jokių abejonių. Akis svilina ryškuolis.
Dvejoju tik dėl darbo. Pradėsiu dirbti jau 12 savaičių, gal jau matysis. Reikės pasakyti praktiškai iškart pradėjus darbą. Motinystės atostogų gausiu absoliutų minimumą, nes išėjau iš savo seno darbo, tai nutrūko darbo stažas, neišdirbsiu kiek reikia. Tai vėl dvejonės. Na, turbūt kaip ir visos dvejoja, panikuoja.
Rytoj pakalbėsim su vyru
Vyrui dar nesakiau. Rytoj jo gimtadienis, supakuosiu testą prie dovanos šiandien džiaugiuosi viena Mintys tokios, kad aš negaliu patikėti. Toks tarpas tarp paskutinių santykių ir O. Nežinau, ko vyras užgėrė, kad plaukikai šitaip ilgai išlaukė Pasidariau dar vieną testą, tai iškart ryškėja, nėra jokių abejonių. Akis svilina ryškuolis. Dvejoju tik dėl darbo. Pradėsiu dirbti jau 12 savaičių, gal jau matysis. Reikės pasakyti praktiškai iškart pradėjus darbą. Motinystės atostogų gausiu absoliutų minimumą, nes išėjau iš savo seno darbo, tai nutrūko darbo stažas, neišdirbsiu kiek reikia. Tai vėl dvejonės. Na, turbūt kaip ir visos dvejoja, panikuoja. Rytoj pakalbėsim su vyruJefimija, juk reik 12 men per 24 menesius motinystes stazui. Tai negi nebus tiek?