Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (Lapkritis)

turiu crinone 3vn ir duphaston 10tableciu... gal Duphaton pagerti? jei dar imanoma ka padaryti? 

Gydytojui sakei kad turi dufo? As pagerciau 🤔

Atsakyti

Gydytojui sakei kad turi dufo? As pagerciau 🤔

nesakiau. jis net nesiule nieko gerti. tik ateiti kita savaite, tada gal jau echo matysis kur yra ir kas vyksta. vieninteli sako, galiu paguosti, kad galit naturaliai pastoti, daugiau nieko

Atsakyti

CB, o tau dabar ne menamu mmm dienos ? Per jas kiek skaiciau, daznai prg pakrenta merginoms  :hmm:​ 

Atsakyti

CB, o tau dabar ne menamu mmm dienos ? Per jas kiek skaiciau, daznai prg pakrenta merginoms  :hmm:​ 

taip, dabar teoriskai turetu buti 2-3 mmm diena...

Atsakyti

taip, dabar teoriskai turetu buti 2-3 mmm diena...

Tai va, turbut todel kazkiek ir pakrito. Viskas bus gerai, tik nesinervink ir nestresuok  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Tai va, turbut todel kazkiek ir pakrito. Viskas bus gerai, tik nesinervink ir nestresuok  :4u:  :4u:  :4u:​ 

ane? oi, panika mane apemus... baisu. bet kodel tada gydytojas nieko nesake apie tai? isvis skaitau, kad vienom gydytojai sako, kad prg jei per diena kelis kart tirsies kaskart atsakymai bus kiti, kitos su dar mazesniu prg isnesiojo mazylius... ech... baime dabar mane valdo.... du pakelius nosiniu suverkiau...

Atsakyti

ane? oi, panika mane apemus... baisu. bet kodel tada gydytojas nieko nesake apie tai? isvis skaitau, kad vienom gydytojai sako, kad prg jei per diena kelis kart tirsies kaskart atsakymai bus kiti, kitos su dar mazesniu prg isnesiojo mazylius... ech... baime dabar mane valdo.... du pakelius nosiniu suverkiau...

Niu tas stresas ir asaros tikrai nepades... zinau kaip sunku, suprantu, pati juk persileidima patyriau, irgi kiek asaru isverkta, bet tas tikrai nepades. Visai nesenai tevu darzelyje skaiciau, kad per menamas mmm prg pakrenta. Taip kad salin nosines, suvalgyk koki sokolada, susisuk i silta pleda ir augink savo zirniuka  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Niu tas stresas ir asaros tikrai nepades... zinau kaip sunku, suprantu, pati juk persileidima patyriau, irgi kiek asaru isverkta, bet tas tikrai nepades. Visai nesenai tevu darzelyje skaiciau, kad per menamas mmm prg pakrenta. Taip kad salin nosines, suvalgyk koki sokolada, susisuk i silta pleda ir augink savo zirniuka  :wub:  :wub:  :wub:​ 

bandau... dabar galvoju, kiek po duphaston gerti  :hmm: isgeriau viena tablete. gal po daugiau reiktu? bet ar nebus per daug? 

viskas, nusiraminau kol kas... einu valgyti sokolado  :ax:​ 

Atsakyti

Ryta.

CB, nesijaudink taip. Nors lengva man kalbet. As negerciau nieko - o jei is tikro per tas menamas pakrenta, o po to jeigu gersi - organizmas nustos pats gamint ar dar ka nors... Bet kiekvienos apsisprendimas pasverus rizikas. As puikiai suprantu ta ejima is proto. Bet gerai tau sako - eik pailsek, kaldron susisuk.

Atsikeliau kaip pervaziuota - visi sonai nuguleti, galva lempiskai sen bei ten vis paskauda keistose vietose, kru neskauda paprastai. Gimdoj kazkaip sunku ir kieta. Sapnuoju daug, ryskiai ir nesamones... Kaip kaukstels jauciu tuoj dziaugsmai - bus velniop visi mano planai savaitgalio :D Einu kosytes valgyt, lyg ir baigia maniskis isvirt. Ech, neblogas dalykas tos avizos - neriek galvot, ka valgyt daryt ryte :D Tik kad kartais juodai nelenda, prisiverst tenka.

Atsakyti

Nu kad cia mergaitem daug kam krito tas prg ir viskas ok... gal tikrai su mm susije dar. Teisingai eik sokolado pavalgyk :)

Atsakyti

nesakiau. jis net nesiule nieko gerti. tik ateiti kita savaite, tada gal jau echo matysis kur yra ir kas vyksta. vieninteli sako, galiu paguosti, kad galit naturaliai pastoti, daugiau nieko

Vat sitas gydytoju bruozas labiausiai erzina: pasako standartines frazes ir viskas. Suprantu kad jiems viskas yra kasdienybe, bet mums juk NE. 

Laikykis ir megaukis sokoladu kaip merginos patare 😉

Atsakyti

Cb, tikek, kad viskas bus gerai, brandink teigiamas mintis, nes dabar sauki tik tai, kas negero.. Pritariu Guzikui, kad kiekvienos valia apsispresti del papildomu tableciu gerimo, ivertinus rizikas..

Suprantu nervus, bet turi pasistengti nuraminti save! Kiek leidi sau nervintis, tik dar labiau kenki :(

Jefimija, prg niekad nesityriau, eisiu pas gine po savaites, paprasysiu sio tyrimo, kaip tik bus liuteinines fazes pabaiga. Aciu uz izvalga :4u:

Atsakyti