Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (Lapkritis)

Sveikos,

Po nesekmingo IUI atsirado polipas, kuri reikia operuoti  :huh2: Zo, kai nesiseka tai nesiseka

O jo tikrai nebuvo pries iui? 

Atsakyti

Nu se tau boba devintines! Bet lyg ir lengvute operacija, kiek zinau, gal paguos :4u:

Aha, trumpute, ta pacia diena namo isleis. Bet nu uzkniso, kas dar? Itariu man nuo stimuliaciniu vaistu, nes pries juos ciklo pradzioj nieko nebuvo, pries IUI jau mate seseli, o po mmm visu grazumu pasimate.

Atsakyti

Labas vakaras!  :4u: 

Kaip miela, kad prisimenat! Uzsuku paskaityti cia retokai...geda, tikrai. Bet tai tikrai nereiskia, kad apie Jus nepagalvoju  :wub:  Pas mus siam fronte nieko naujo... nelabai ir stengiames, gal net sakyciau kazkiek prisisaugom. Ir del darbo, ir del mano ne kokios sveikatos - niekaip neislipu is persalimu maratono, pusleline kamuoja dazniau nei bet kada gyvenime. Dar galvojam po Naujuju pradeti dairytis busto pirkimui...streso ir taip pakanka, kazkaip nesijaucia, kad butu tinkamas metas dabar. Dar teko ir onkologiam apsilankyt pirmadieni - nuo vasaros vidurio pazastyse vis guzai atsiranda, kaire krutis padidejus, nuolat skauda...o rado guziuku desinej, kur visai nieko blogo nesijaucia. Penktadieni einu ultragarsui ir mamogramai, tai jei tikrai patvirtins guziukus, teks imti biopsija. Siaip esu nusiteikus optimistiskai, nulis blogu minciu ir baimiu. Atsiprasau, kad su negatyvais as cia taip... 

Atsakyti

Lucci! Pasiilgom labai. Na, gal nieko blogo nebus, gal kokie hormoniniai tvariniai. O del negatyvo tu nepergyvenk, mes cia kaip santuokoj - ir dziaugsme, ir varge :friends:

Malonu, kad merginos ir atidejusios planavimus, ar del kitu priezasciu atitolusios, kartais uzbega pasilabint. Vistiek mintys gi sukasi, kas kaip. vat jau kaip del Tendres idomu... Taip senai girdeta matyta...

Atsakyti

As irgi taip manau, kad gal kokie hormoniniai, ar kokios ciklines cistukes...manau ir persileidimai galejo tureti itakos  :unsure: Esu tikrai pozityviai nusiteikus  :) Ir be proto patenkinta medikais kolkas - praejo tik dvi savaites nuo to, kai apsilankiau pas seimos gydytoja ir patekau pas specialistus  :) 

Kaip tu? Ziauriai daug cia skaityt - niekaip nesugebesiu  :D Gal man kas koki summary gali sumesti?  :D 

Atsakyti

Summary toks, kad penktadieni i VK aptart mano krauju ir maniskio... dalyku :D Ziuresim, spresim, kas toliau vyks.

Atsakyti

Na stai temp pakilo kaip priklauso likus apie 10 dienu iki sekanciu mmm - 36.7-8.

Ir krutine netelpa i liemenuka, o slaunys i dzinsus :D

Standartiskai, bet vel jauciuos nescia :D 

Atsakyti

Na stai temp pakilo kaip priklauso likus apie 10 dienu iki sekanciu mmm - 36.7-8.

Ir krutine netelpa i liemenuka, o slaunys i dzinsus :D

Standartiskai, bet vel jauciuos nescia :D

Deraramos, jei 10 dienu iki mmm, tai pas tave antra faze kaip ir trumpoka gaunas. Zirnis jei kimba nespeja isitvirtinti, reik ilginti. 

Atsakyti

Faze manau normalaus ilgio, tik ryskus fiziniai pokyciai/pojuciai labiausiai matomi/jauciami likus apie 10 d :) ir ryskeja kol pareina mmm..

Atsakyti
deraramos laikom spygas 4u.gif
Atsakyti

Kisulita, kaip tu ? Kada planuoji koki testuka apsysiot ? Ar matuoji bkt ? 

Atsakyti

deraramos laikom spygas 4u.gif

Laikom laikom :) reik jau teigiamu testuku temutej  :4u:​ 

Atsakyti