Ov visada buna ciklo viduryje? Mano ciklas svyruoja iki 4 dienu, tai tais menesiais kai jis ilgesnis ir Ov buna veliau?
Uzpraeita menesi ciklas buvo 28d, o praeita 31d ir Ov testas teigiamas buvo 15CD. Tai Ov turejo buti kaip ir 16cd
Santykius turejom ir 15 ir 16 nu ir kaip taip neuzkibt
Va butent apie tai mano postas ten ir sako. Nebutinai bus vidury, ir greiciausiai nebus. Cia vadovelinis variantas tik, kad O 14cd ir ciklas trunka 28d.
Pvz is mano ciklu info:
Ovuliacija man ivyksta belekada tarp 16cd ir 20cd.
Liuteinines fazes pasvyruoja nuo 12 iki 15 dienu.
Ciklai svyruoja nuo 20 iki 35 dienu.
Jeigu ciklai ilgi, tai galimi variantai - Ovuliacija ivyksta velai ir/arba liuteinine faze yra ilgesne. O gali but ciklas standartinis 28 dienos, bet O ivyksta kokia 11-12 cd ir antra faze gaunasi ilga, o jus tikites ovuliacijos pvz 15cd ir paveluojat su nd - ypac jei reciau buna. Na, pagauni minti jau turbut
Tai vat imi, rasais info ir seki, pamatia desningumus. Programeliu visokiu yra - labai padeda. As va savo statistika is Fertility Friend issitraukiau. Dar naudoju pTracker, bet kazka sprendziu is ju abieju, ne viena labai tiksliai neparodo. (Nors si menesi vieningai nusprende, kad ovuliacija man buvo 17cd Pirmasyk abi programeles sutaria situ klausimu )
Va dabar rasydama apsidziaugiau kaip - sita info kokiu nepilnu metu ar kazkas pns, bet per sita perioda situacija su ciklais zymiai pegerejo, negu kad buvo ciklai nuo 27 iki 45 sienu, ar panasiai kazkas.
Kokia keista diena sian. Ryte sokt is lovos reikejo, nes maista atveze parduotuve. Isvaziavo - priguliau ant sofos nes galva skaudejo - beldimas i duris. "Seimyna" musu nusprende mane iki galo su praejusiu dasveikint su torciuku, sampe ir dovanom As kaip visada susinepatoginus Pamacius dovanas beveik apsiverkiau - gavau molberta ir akriliniu dazu - dazai kaip tik baiginejos ir negalejau test savo paveikslo, o molberto jau pati dairiausi, nes ypac su didesnem drobem ziauriai nepatogu ant grindu raiciotis
Pabuvom, pagerem kavos, sampes, isleidom - as vel ant sofos, nes salta. Tai pamenu, tik kad pa gavau nuo saviskio, kai apie puse 4 i darba isejo. Smigau visiskai ir atsibudau puse 8 - telefonas issikroves issijunges, puse kaciu ant manes sugule miega ir sildo, o as isvis nesigaudau nei laike nei nieko Dabar tik valgyt ziauriai noriu. Ir miego vel Kazkoks ziemos miegas uzpuole. Brrr.