Progesteronas didesnis, negu mano buvo, tai turbut gerai Nes mano sake normalus 30.
Na tikekimes kad norma, ir kad ov ivyko. Gavau ir vitamina d, ne deficitas bet trukumas, iki normu truksta.
Mergaites, progesteronas 39.39 nmol/l 7dpo ar normaliai? Prolaktinas 246,8 miu/l, normoj.
Geras prg, ir prolaktinas geras
Dar norėjau pasiteirauti dėl iherb, muitas skaičiuojamas nuo rekių sumos, ar nuo prekių sumos kartu su siuntimu? Bliamba koks siuntimas brangus, pamenu kai siuntimas kainuodavo apie 2 dolerius
Geras prg, ir prolaktinas geras
Dar norėjau pasiteirauti dėl iherb, muitas skaičiuojamas nuo rekių sumos, ar nuo prekių sumos kartu su siuntimu? Bliamba koks siuntimas brangus, pamenu kai siuntimas kainuodavo apie 2 dolerius
Be siuntimo skaiciuojamas, subtotal suma negali virsyt 22 euru
Sveika, malonu, kad prisimenat;) retai kada būnu forume, daugiau gal Stambulo temą paskaitau. Kai turėsiu gerų žinių, prasinešiu, o kolkas jau pradėsim skaičiuot 6tus nevaisingumo metus. Na, yra kaip yra;)
Sėkmės, merginos!
Labas, džiugu, kad parašei Gaila, kad dar nėra gerų žinių, taip norisi išgirsti, kad senbuvėms pasisekė
Uoj gerai aš. Jei ne krūtinė ir mmm dingimas net nesuprasčiau, kad laukiuosi Taigi esu viena iš tų laimingujų, kurios dideliu bėdų nepatiria. Tikiuosi taip ir toliau bus Artimiausi giminaičiai jau žino, visi tik džiaugiasi
Tai ir yra kuo džiaugtis Anksti pasakėt, mes tai buvom nusiteikė standartines 12 sav. išlaukti, nors ir labai sunku buvo