Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (Lapkritis)

:console: Gaila, kad tos mm atėjo... Po nesėkmės sunku, bet kai atslūgs viskas, apmąstysi viską ir surasi tinkamą sprendimą  :)  

Aciu, jau sisiemiau, uzsirasiau vizitui pas gyd. Viskas man bus gerai 😉

Atsakyti

Kudlota, labai gaila :cray: bet džiugu, kad greitai persiorientavai ir nenuleisit rankų. Pažiūrėk, ką gydytoja pasakys. Tu Lietuvoje gyveni? Ar jums nepriklauso kompensuojamas IVF? 

 

Beladona, smagu dėl vėselės :yahoo:  linkiu, kad iš reikalo ženytumėtės :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 22 lapkričio 2017 - 12:26

Aciu, mergaites, visoms uz linkejimus ir grazius zodzius  :wub:  :wub:  :wub: 

O siaip tikrai smagu, pasikeite google paieskos  :D  jau googlinu vestuvines sukneles  :D  o ne fsh, amh ir kitokius h  :D​ 

Atsakyti

Beladona, atsimenu savo vestuvių planavimą, man patiko :D  ar jau žinot, kiek žmonių kviesit, kur švęsit?

Atsakyti

O kiek gali kainuoti IVF su viskuo?

Mums kainavo 2500€. 

Atsakyti
Sveikos damos 4u.gif


Truputi buvau dingus, darbai, siaip reikalai, o ir nuotaikos nelabai turejau smile.gif

LABAI dziaugiuosi kiek daug geru nauojienu!

CB labai sveikinu!

Ceroc wub.gif

Nezinau ar nepraleidau ka pasveikinti 4u.gif

Musu fronte kol kas nieko naujo, o bet taciau operuos mane uz keliu savaiciu, kas yra nerealu, nes cia kaip ir paskubino viska!

Ziauriai bijau, kad vel kas bus ne taip, bet na belieka tiketis kad bus ok smile.gif
Atsakyti

Sveikos damos 4u.gif

Musu fronte kol kas nieko naujo, o bet taciau operuos mane uz keliu savaiciu, kas yra nerealu, nes cia kaip ir paskubino viska!

Ziauriai bijau, kad vel kas bus ne taip, bet na belieka tiketis kad bus ok smile.gif

Sveika, džiugu, kad nepamiršti mūsų ir užsuki  :4u: 

Oho, už kelių savaičių?  :bigsmile:  Eina sau kaip greit, pamenu kai sakei, kad turbūt tik kitais metais, tai galvojau eina sau kaip toli, o čia va, jau tuoj darys  :bigsmile:  Et, kad tik viskas gerai būtų  :wub:​ 

Atsakyti

Kudlota Kudlotele, imk balioneli :4u:

Beladona, kaip faina. Gal vaikelis kaip tik sedi ant debeselio ir laukia, kol tevai nuspres irodyt, kad tikrai liks kartu :)

Durnas klausimas, moteros. Jus kaip mylu mylu registruojat? Jeigu po vidurnakcio - jau kita diena? Ar kol nemiegat - vis dar ta pati? O kaip su pvz 5-6 ryto, bet DAR nemiegojus? :D Pasimeciau juodai, galvoju kaip cia sistemint, kad butu aisku - yra vilciu, ar nera :D

Biski nusigandau siandien, patepliojimo radau. Tai nezinau ar koks ovuliacinis, ar persidirbom, nes vos paeinu :rolleyes:  Bet neturejo del to problemu but, vitexas sausumo reikala kaip ranka nueme :D Nors tokiu tikru KB tai nelabai randu vis tik dar.  Vienas kitas snargliukas ir tiek.

O gali nuo "persidirbimo" kiausides maust? Kazkaip nelogiskai atrodo man, tai gal vistik O... Nors vakar vakare jau pakilo biski temperatura mano, bet testas blankesnis buvo. Nu as vis kaip Neziniukas. Atrodo zinau zinau - ir staiga NIEKO nebezinau :D

Atsakyti

Guzike, aš išvis neregistruoju :D. Jeigu santykiai dažni, bent jau kas 2-3 dienas, nereikia nieko registruoti. Arba bus, arba ne. Nuo to, kurią dieną tu registruosi, tikimybė nei padidės, nei sumažės :D.

Nuo persidirbimo tik gimdą gali mausti, jeigu kaklelį aptrankėt ;)

O dėl BT, tai palauk, ar laikysis tas pakilimas. Iš vieno pakilimo nieko negali pasakyti. Su PCOS tame ir bėda, kad LH testai banguos, BT irgi banguos, tiesiog matuok ir daryk OT, kol pamatysi stabiliai pakilusią BT.

Man vitex vis dar jokio poveikio sausumui nedavė. Bet užtat nuėmė krūtinės skausmus po O, nes krūtinė būdavo sunki, labai skausminga, dabar tik šiek tiek pasipūtusi, bet neskauda iki negalėjimo :).

Atsakyti

Tai vat, kad nera dazni. Norisi matyt plius minus bent :D Kad be reikalo nemyzt i kelnes (ant testu).

Tai ne BT matuoju. Ziuriu ta savo varianta, kada pradedu karsciuot vakarais. Didziausia uzkilusia registruoju. Kiek jau laiko sita tikrinu - beveik idealiai, ypac kartu su OT. Tai kol BT variantas atkrenta, tai vakarine ziuriu. Nors va tuoj visi tyrimai, tai gal ir BT nereikes.

Man irgi krutine nuramino, anksciau budavo kad atrodo sprogs, o dabar retkarciais pamaudineja ir tiek. Va idomu bus kaip mano prolaktinas, nes kai buvau minejus nesamones vyko isskyrom, tai sako kad nuo prolaktino, kaip ir galvojau. O su vitexu antra menesi geriant eme mazet.

Nu bet siandien ir diena. Nakti miegojau prastai - sapnai visokie, dar kazkoks diskomfortas ten, siaip ne taip mane pazadino - lauke purskia taip slyksciai - ne grazus lietus, o i visas puses taskosi, vejuota, tamsu... Brrr... Apie galvos savijauta tai tik necenzuriniai zodziai apibudintu. Tai slankioju kaip zombis - atsikelt atsikeliau, o pabust pamirsau :D NCIS dabar ziurejau - ten dvynukai gime, tai nepajutus apsiasarojau, pastebejau tik kai akiniai issimurlino ir nieko nebemaciau :D Visai skystaliukas pasidariau.

Nepatinka man siti OT visiskai. Ryskeja ziauriai letai, o isdziuve visi nueina taskais/;plemais - sunku palygint isvis kazka. Ir va ziuriu pirma juostele normali, o jau tada i ta "linija su seseliu" subega, kaip vakar rasiau. Ir interpretuok, kad gudrus - rodo kilometraza ar pieno riebuma...

Atsakyti

Guzikai, tuomet žymėk kalendorinę dieną. Bus paprasta atsiminti, ir plius-minus bus aišku, apiforminot reikalą laiku ar nelabai :) kelios valandos ten ar šen tikrai jokio skirtumo.

Atsakyti

Beladona, atsimenu savo vestuvių planavimą, man patiko :D  ar jau žinot, kiek žmonių kviesit, kur švęsit?

Kviest zadam tevus, mano broli mb sese su antrom pusem ir tuos, su kuriais bendraujam, 22 zmones suskaiciavom. Norisi jaukiai graziai artimu zmoniu rate. Kur svesim dar irgi mastom, turbut tai bus netoli namu esantis visai jaukus restoranas  :wub: 

Guzikeli, o gal tikrai lelius tik to ir telaukia! 

Nu  bet sakes... ant 40 metu dar ir nuotaka pabusiu  :yahoo:​ 

Atsakyti