Jefimija, aciu:) Nera jie visiskai tragiski, bet kartais turi kazkoki idomu prieskoni - net nezinau kas ten jauciasi. Ir buna gerokai per saldus - bent man. Pvz grietinini-citrinu krema darant tai nesijaucia, nusigesina, bet maskarponei nenorejau to naudot, nes butu buve britkiai saldu.
FoxLady, pasiziurek internete receptu neblogu yra, as teisiog susiradau recepta ir juo tiesiog remiausi truputi. Nemoku pagal receptus. Zelatinos dejau - tiesiog ziurejau ant kiek skyscio reik, tai kiek maziau dejau, kad nebutu zele. Jei gerai atsimenu, pas mane buvo 500g maskarpones, 250ml jogurto, pagal skoni cukraus pudros ir citrinos sulciu. Isplakiau, sumaisiau zelatina (brinkinau apelsinu sultyse). Issiplakiau 400ml grietineles ir dali jos imaisiau i krema. Persipjoviau biskvita, istepiau spanguoliu dzemu, skiestu apelsinu sultim. Tada kiek reikejo pertepiau didziaja kremo dalim, o likusi sumaisiau su likusia plakta grietinele ir aptepiau - kad isorinis kremas butu maziau maskarpones, o daugiau toks purus, plaktos grietineles - tik su trupuciu skonio. Apmeciau visokiom vynuogem, braskem, cukraus pudra - ir gerai gavos viskas Ir purus, ir dregnas, ir gaivus toks.
Ovuliacinis jeigu teigiamas buvo lapkricio 3, tai oculiacija greiciausiai buvo kazkuria diena nuo 3 iki 5 apytiksliai. Kartu su bt labiau matosi - testas rodo kad tuoj tuoj bus, o bt patvirtina, kad va- jau ivyko.
O pas mane nieko nesimato. Buvo toks paryskejimas, iki teigiamu nedaejo, dabar vel. Tikiuos, kad cia tik mano LH banguoja kaip pasiutes, o ne kad eilini karta praziopsojom ovuliacija. Gruodzio 1 ar tai 2 i klinika konsultacijai, aptart tyrimu rezultatu ir galvot, ka daryt. Tai greiciausiai pratekamuma ziures. Nenoriu juodai jokiu tokiu dalyku, tai saviski biski prie sienos priremus menesio pradzioj sakau - pirkt OT? Uzsiimsim RIMTAI reikalu? Pamiksejo, pamiksejo, nu sako joooo, turbut... Sakau, tai gal ne turbut, nes nenoriu pinigu i bala mest. Tada papasakojau, ka daro per pratekamumo tyrimus, tai toks issigandes sako - gerai butu to isvengt Tai va vykdau savo pasizadejimo dali - bandau sugaudyt O Bet jau maigo kazkur toj daly, tai gal ir nepraziopsojau.