Nusiramink gi, tik pirmas mėnuo teoriškai HCG tyrimas jau turėtu rodyti apie 10dpo bet buna visaip o ar atsakymas bus ta pačia diena priklauso nuo to kur darysi, anteja man atrodo tikrai ta pačia diena duoda žinot
Kudlota, ačiū už palaikymą
Mergaites,gavau amh... 0.038... sedziu ir asaros byra pacios..... gaila kad laiko neina sustabdyt...
Laiko nesustabdysi, bet gali kaip įmanoma geriau išnaudoti dabar turimą laiką Bandyk vitaminais gerinti kokybę, pasikoreguok mitybą, nestresuok, mankštinkis Aš irgi dabar bandau grįžti į mankštas
Merginos, reikia patarimų Mano plaukus apsėdo velnias - elektrinasi baisiai Ir drėkinantį šampūną naudoju, didelį kiekį kondicionieriaus naudoju, po to naudoju hidrolatą su keliais lašais aliejaus ir tepu nenuplaunamą kondicionierių, ir vis tiek baisiai elektrinasi
Gal daug sintetikos nešioji?
mm nelaukiu sestadieni, siandien pasidariau Ameritek testa, neparode net vaiduokliuko.. Dar turiu ankstyvaji RapiPreg, ryt vel bandysiu
Gal palauk mm dieenos, negadink tiek testuku. Man pvz su pirmaja net mm diena nerode net vaiduoklio, ner ko skubet ir nervus gadintis .
Man mm turetu buti siaip sekmad.-pirmad. , bet testa darysiu tik pirmadieni ryte jei nesulauksiu anksciau mm.
Merginos, reikia patarimų Mano plaukus apsėdo velnias - elektrinasi baisiai Ir drėkinantį šampūną naudoju, didelį kiekį kondicionieriaus naudoju, po to naudoju hidrolatą su keliais lašais aliejaus ir tepu nenuplaunamą kondicionierių, ir vis tiek baisiai elektrinasi
Mano ir ziauriai elektrinasi, bet man visada taip buna rudeni ir ziema
Mano ir ziauriai elektrinasi, bet man visada taip buna rudeni ir ziema
Man ankščiau būdavo, bet nenuplaunamas live clean kondicionierius šią problemą išprendė, tai nė trupučio nebuvo elektrininosi... Bet pasibaigė tas gėris, o pirkti jo niekur neberandu, naudoju vis kitokius nenuplaunamus, bet va, nieko gero, praeitais metais elektrinosi žiemą kažkiek, šiais jau rudenį pradėjo ir jau rimtai