Labai brangiai ima uz siuntima
Labai brangiai ima uz siuntima
As su paprastu pastu, yra 3 pasirinkimai juk. Tai prisidejau iki 22 eur ir siuntimas gavos 1.2 eur.
mm turetu buti kita sestadieni (O ivyko praeita sestad), neiskentusi pasidariau ankstyvaji Ameritek testa - neparode net vaiduokliuko :/
Man rodos ankstoka dar. Man vaiduoklį metė pora dienų iki mmm, kitoms išvis tik vėluojant pradeda rodyti ką nors. Taip kad ramiai, nepanikuok, labai jautriai pergyveni. Suprantu, kad pirmas mėnuo, daug spirgėjimo yra, man irgi norėjos bėgiot sysiot ant testų dar laikui neatėjus, viskas suprantama, bet tiesiog labai nusivilti paskui gali.
Dabar man sm iherb reklamas meto
Sveikos!
tau gerai, man kazkokia reklama su plastine (ar estetine) chirurgija meto. Ir kur beeini tai iskart ant viso ekrano...
Siandien paskutine tinginiavimo diena... Ech... Kaip gerai butu dar pora menesiu taip patinginiauti...
Išsivalyk slapukus, nebemėtys
Sveikos! Parnešu visoms planiukėms sveikus ir drūtus virusiukus! (Spalvos dar nežinau)
Jeee, labai džiaugiuosi aš gaudau, nes man labai reikia.. jau pradedu is isisvajoti, kad gal pavyko
Sveikos! Parnešu visoms planiukėms sveikus ir drūtus virusiukus! (Spalvos dar nežinau)
Jeee, labai džiaugiuosi aš gaudau, nes man labai reikia.. jau pradedu is isisvajoti, kad gal pavyko
kada NT gadinsi?
idomu kaip Ceroc sekasi?