Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (Lapkritis)

crazy bee Sveikinuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 10 lapkričio 2017 - 13:45

as jau po pasimatymo  :wub:  pagal echo kruopai 4 savaites ir 6 dienos. gavom pirma fofo. 

gydytojas uzsirasinejo hcg ir prg rezultatus, prg uzrase nmol, o pas mane ng. sakau ne tas matavimas, o jis sako, o tai cia geras. as galvoju, taigi kai telefonu kalbejau, taigi ta ir sakiau, o jis vis tiek burbejo, kad per mazas....

zodziu, esu laaaaiminga!  :yahoo:  MB dziugauja, kad tures tevadieniu :lol:

Puikios zinios  :clap: Bet gydytoja tai  :bash: , per jo negirdejima tiek nervu tau.

Atsakyti

Aciu :) oi, migrena negeras dalykas nestumo metu, nes negali vaistu gerti, turi viska iskenteti. O be vaistu migrena uzsitesia. Tai nuo uzvakar vakaro iki vakar velaus vakaro buvau su migrena. Siandien jauciuos kiek pavargusi, bet bent jau neskauda. Nors dabar skaiciau apie naujus tyrimus, kad sumatriptanas ir berods rizotriptanas nekenkia kazkam kam manyta, ir geriau jau vartoti nei kenteti skausma. Is vienos puses gal geriau isgerti tablete ir nekenteti nei dvi paras buti leisgyvei ir dar apsikabinusiai wc.

nuo 19 savaites prasidejus migrenai leidziausi ketanova. Ir taip kelis kartus jau... Mano ir dvi gines, ir seimos gydytoja kai suzinojo kad kenciu migrena 3-4 dienas iki vemimo, issekimo ribos dave labai velniu - jokio kentejimo - iskart gert vaistus ( mano atveju nepadeda-nes isvemiu ) tada liepe leistis....migrena vietoj 4 dienu baigiasi po 20 min... leidziuosi be sazines grauzimo-kol kas nestumui viskas gerai. Sake migrena nestumui simta kart labiau kenkia negu vaistai. Laikykis  :4u:​ 

Atsakyti
CB sveikinu labai su pirmu pasimatymu wub.gif saugok kruopa/žirnį ir save 4u.gif

Simona, ačiū už info dėl migrenos 4u.gif tikrai pravers

FoxLady, labai normalu tavo nerimas 4u.gif arba sulauksi nėštumo ir busi is tu laimingųjų, arba memiu.. bet nenusimink, su laiku vis tik lengves 4u.gif
Atsakyti

Laba diena, man 23 manau kad galiu būti pastojusi, nes nesisaugojom ir mėnesinų nėra jau 47d. Dariausi 2 nėštumo testus, jie buvo neigiami. Iš simptomų,BKT apie 37, 37.3, pykina kartais, norisi varškės, nors anksčiau jos nemėgau, būna maudžia nugarą, kaip prieš mėn, bet taip buvo ir maždaug ir dvi savaitės po ovuliacijos, tačiau dabar šie skausmai pasitaiko dažniau. . Sunku naktį užmigti, dėl maudimo pilve ir nugaroje. Esu irzli, nuotaika keičiasi ir t.t bet keisčiausia, kad krūtinės neskauda, net neatsimenu kad man kada nors taip būtų buvę prieš mėnesines, visada skaudėdavo. Paauglystėje turėjau išnykūsių mėnesinių net pusei metų, bet tai buvo iki 15metų, nuo to laiko vartojau duphastoną kažkiek laiko ir praėjo, ciklas susinormalizavo. Tiesiog esu nežinioje, dažnai aplanko mntys, kad viskas beprasmiška, neturint vaiko, ištikrūjų labai norėčiau susilaukti vaikelio... auginu daug gėlių kambaryje, lauke, tarsi jos kažkiek užpildo vidų, bet nepakankamai. Į ligoninę darytis tyrimo ir t.t, jei neprasidės eisiu po mėnesio, tad noriu sužinoti kokia jūsų nuomonė, ar galiū būti  :nestuke ?  :wub: Tiesiog jau viską atrodo išskaičiau ir niekas nežino kaip yra, per foruma juk nenustatys diagnozės, bet vis tik gal kam buvo panašai ar šiaip turi ką nors pasakyti, ačiū, būsiu dėkinga  :)

Atsakyti

Klerina- pasidarykit hcg ir bus aisku

Atsakyti

Klerina, koks dar laukimas menesi. Keliaut ir pasidaryt hormonu tyrimus - pirmiausia hcg, o siaip ir kitus. Jeigu ne nestumas, tai kazkas ryskiai su hormonais. Geriau issiaiskint greiciau ir sutvarkyt, negu po to kapstytis su rezultatais.

Atsakyti
Ačiū merginos, žinot nenoriu prisikalbėti, bet manau jog esu nevaisinga.. ištikrūjų aš kažką lyg ir girdėjau, lyg atsimenu kad ginekologė sakė, kažkas buvo netaip, tiesiog pasąmoniškai jaučiu, kad negalėsiu turėt vaikų.vakar net verkiau, nes norėjau palikti vaikiną, noriu, kad susirastų normalią. Prisiminiau rodos ir diagnozę, lygtais kiaušidžių nepratekamumas, net neatsimen. Pirmadieni tarsiuosi dėl vizito. Ačiū, kad atsakėte. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Klerina @ 2017 11 10, 20:22)
Ačiū merginos, žinot nenoriu prisikalbėti, bet manau jog esu nevaisinga.. ištikrūjų aš kažką lyg ir girdėjau, lyg atsimenu kad ginekologė sakė, kažkas buvo netaip, tiesiog pasąmoniškai jaučiu, kad negalėsiu turėt vaikų.vakar net verkiau, nes norėjau palikti vaikiną, noriu, kad susirastų normalią. Prisiminiau rodos ir diagnozę, lygtais kiaušidžių nepratekamumas, net neatsimen. Pirmadieni tarsiuosi dėl vizito. Ačiū, kad atsakėte. verysad.gif

Gal jus nebejuokaukit.. visu pirma, apie vaiką reikia rimtai pagalvoti ar tikrai bus sąlygos ji auginti.. jei norisi vaikina palikti dėl neaiškios diagnozės, tai gal tai nėra rimta?
Visu pirma reikalingi tyrimai nuo a iki z, gero gyd ginekologo k-ja ir visos kitos procedūros, kad butu patvirtintas nevaisingumas.. mažiau paišykit sau diagnozes tokias baisias.. stresas dar niekam nepadėjo mirksiukas.gif
P.S. kiaušidžių nepratekamumo nėra, nebent kiaušintakių.. o jei ir butu tokia diagnoze visada yra pagalbinis apvaisinimas, kuris gali pagelbėti tokiose situacijose..
Atsakyti
Žinau, skaičiau apie tai. Apie viską. Gal net daugiau negu reikia.. ištikro tai tiesiog norėjau pasidalinti su jūmis savo skausmais, nes neturiu kam visko išpasakoti, o čia niekas nežino. Pirmą kartą naudojuosi forumais, bet gera kad yra žmonių kurie atsako, net gal neturėdami laiko, bet vistiek Ačiū smile.gif ir vėl mintys ir vėl ašaros, ir vėl net nežinau dėl ko, tiesiog jaučiuosi pažeidžiama, bet viską sužinosiu kaip ten bebūtų kitą savaitę.
Atsakyti

Klerina, nuosirdziai rekomenduoju nesidaryt paciai diagnoziu - tik nervu susigadinsit. Pasakys daktarai, ka mato. Niekas nedraudzia skaityti, dometis, bet reikia labai atsirinkt ir sugebet sau nepritaikyt visko - mazai kam pavyksta. O nervai bandant pastoti - vienas didziausiu dalyku, sudirbanciu reikalus.

O kiausintakiu nepratekamumas - labai lengvai sutvarkomas dalykas. Nereikia panikuoti ;)

Atsakyti

Crazy bee, valiooo! Kaip džiaugiuos, kad nereikėjo tau antro Ivf :) gero kruopytės auginimo :wub:

Atsakyti