Dėl vitaminų ir papildu.. aš vartoju Pregnacare conception.. nezinau kiek jie geri, bet kadangi gavau daug dovanu tai ir geriu o dėl Q10 tikrai daug diskutuota, manau visai nieko jis.. o su bičių produktais reikia atsargiai, TD man atrodo skaičiau kad juos galima vartoti tik iki OV.. bet bijau primeluot kažko
Guzike, tu kaip visada apie viska šmaikščiai
Pailginsiu sarasiuka
11.18 - FoxLady pirma karta nelaukia mmm
11.21 - Ispaikyta nebelaukia mmm
11.23 - Kudlota nelaukia mmm
11.30 - Beladona nesulauks mmm
12.06 - Guzikas nelaukia mmm
12.09 - Malvinija nelaukia mmm
12.09 - deraramos nelaukia mmm
Man dazo su gerais dazais, Keune firmos, jie sviesus i pilkuma ir labai stiprus tad laaabai smirda, na tai prasysiu atidaryti duris i kirpykla einu pirmadieni, o sekmadieniui turiu nusipirkusi ankstyvaji testa, raso kad naudojamas jau po 7-10 dienu, nes nu nebegaliu islaukti istverti iskenteti gal kad pirmas planavimo menuo
Garantuoju, kad dėl pirmojo planavimo men kai šitaip norisi tikrintis, nusipirk is intero kokiu testuku bus gerokai pigiau
Sujuokinai, Guzikai 11.21 - Ispaikyta nebelaukia mmm 11.23 - Kudlota nelaukia mmm 11.30 - Beladona nesulauks mmm 12.06 - Guzikas nelaukia mmm 12.09 - Malvinija nelaukia mmm 12.09 - deraramos nelaukia mmm panasu, kad truputi patrumpejo mano ciklai visai gerai. O jau savijauta siandien tai tragiskaUz tas nelabasias
Deraramos, tau už kančias ir memes neliūdėk
Dėl vitaminų ir papildu.. aš vartoju Pregnacare conception.. nezinau kiek jie geri, bet kadangi gavau daug dovanu tai ir geriu o dėl Q10 tikrai daug diskutuota, manau visai nieko jis.. o su bičių produktais reikia atsargiai, TD man atrodo skaičiau kad juos galima vartoti tik iki OV.. bet bijau primeluot kažko
Guzike, tu kaip visada apie viska šmaikščiai
Pregnacare ir as naudojau, bet sugeriau dvi pakuotes ir nzn toliau pirkt ar ne
Yra tikrai buve.. ir buna testai melagiai koki darei? Ikelk pasirodyk
oj as cia i prieki jaudinuosi darysiuosi sekmadieni 24CD (ciklas 29dienos).
Nusipirkau pigiausia ankstyvaji AMERITEK ir dabar ziuriu forumuose peikiamas jis ir net nezinau ar darytis anksciau ir pamacius vaiduokliuka dar labiau nervuotis ar tikrai jis pasitvirtins, ar visgi laukti mm dienos, bet cia irgi misija neimanoma..
Sianakt niekaip neuzmigau, atrodo apie nieka negalvojau bet nesamoningai lindo mintis: nescia nenescia, nescia nenescia, tokia keista busena tarp miego ir budrumo, isvargino..
Man jau 31m bet niekada labai nejauciau motinystes jausmo, nezinau kas cia uzejo
Laba ryta
Ar kam buvo, kad nepasitvirtino vaiduokliukasMan kelis kartus buvo. Keliauju siandien i santariskes. Tikiuosi turesiu pasimatyma, ir nusiraminsim, kad viskas ok
Labas rytas,
CB gero pasimatymo, lauksim naujienu
FoxLady - nieko, praeis, su laiku bus lengviau, man irgi vis atrodo kad as nescia, o va ir ne, tai kazkaip jau ramiau ziuriu i viska. Tuo labiau kad kai buvau pastojusi net minties neturejau kad nescia, siaip galvojau veluoja, ir testa pasidariau tik kai mmm velavo 5 dienas, gyvenau iprasta gyvenima ir tiek.
Vakar issitraukiau is sandeliuko savo sena gera drauga - masazini lanka, oi sukau iki prakaito, bet taip gera, siandien visus sonus skaudena per tuos visus "beveik nescia" viska apleidau, liemuo jau i liemeni nepanasus daros, reikia imtis veiklos.
as jau po pasimatymo pagal echo kruopai 4 savaites ir 6 dienos. gavom pirma fofo.
gydytojas uzsirasinejo hcg ir prg rezultatus, prg uzrase nmol, o pas mane ng. sakau ne tas matavimas, o jis sako, o tai cia geras. as galvoju, taigi kai telefonu kalbejau, taigi ta ir sakiau, o jis vis tiek burbejo, kad per mazas....
zodziu, esu laaaaiminga! MB dziugauja, kad tures tevadieniu