Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (Lapkritis)

Deraramos, tau už kančias ir memes 4u.gif neliūdėk friends.gif

Dėl vitaminų ir papildu.. aš vartoju Pregnacare conception.. nezinau kiek jie geri, bet kadangi gavau daug dovanu tai ir geriu ax.gif o dėl Q10 tikrai daug diskutuota, manau visai nieko jis.. o su bičių produktais reikia atsargiai, TD man atrodo skaičiau kad juos galima vartoti tik iki OV.. bet bijau primeluot kažko unsure.gif

Guzike, tu kaip visada apie viska šmaikščiai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 11 09, 18:04)
bet tai koks menkas musu sarasiukas 

Pailginsiu sarasiuka 4u.gif
11.18 - FoxLady pirma karta nelaukia mmm
11.21 - Ispaikyta nebelaukia mmm
11.23 - Kudlota nelaukia mmm
11.30 - Beladona nesulauks mmm
12.06 - Guzikas nelaukia mmm
12.09 - Malvinija nelaukia mmm
12.09 - deraramos nelaukia mmm

Man dazo su gerais dazais, Keune firmos, jie sviesus i pilkuma ir labai stiprus tad laaabai smirda, na tai prasysiu atidaryti duris biggrin.gif i kirpykla einu pirmadieni, o sekmadieniui turiu nusipirkusi ankstyvaji testa, raso kad naudojamas jau po 7-10 dienu, nes nu nebegaliu islaukti istverti iskenteti biggrin.gif gal kad pirmas planavimo menuo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 09 lapkričio 2017 - 21:53
QUOTE(FoxLady @ 2017 11 09, 22:51)
Man dazo su gerais dazais, Keune firmos, jie sviesus i pilkuma ir labai stiprus tad laaabai smirda, na tai prasysiu atidaryti duris biggrin.gif i kirpykla einu pirmadieni, o sekmadieniui turiu nusipirkusi ankstyvaji testa, raso kad naudojamas jau po 7-10 dienu, nes nu nebegaliu islaukti istverti iskenteti biggrin.gif gal kad pirmas planavimo menuo 4u.gif

Garantuoju, kad dėl pirmojo planavimo men 4u.gif kai šitaip norisi tikrintis, nusipirk is intero kokiu testuku 4u.gif bus gerokai pigiau rolleyes.gif
Atsakyti

Sujuokinai, Guzikai :D 11.21 - Ispaikyta nebelaukia mmm 11.23 - Kudlota nelaukia mmm 11.30 - Beladona nesulauks mmm 12.06 - Guzikas nelaukia mmm 12.09 - Malvinija nelaukia mmm 12.09 - deraramos nelaukia mmm panasu, kad truputi patrumpejo mano ciklai :) visai gerai. O jau savijauta siandien tai tragiska :(
Uz tas nelabasias  :4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ispaikyta: 09 lapkričio 2017 - 23:27

Deraramos, tau už kančias ir memes 4u.gifneliūdėk friends.gif

Dėl vitaminų ir papildu.. aš vartoju Pregnacare conception.. nezinau kiek jie geri, bet kadangi gavau daug dovanu tai ir geriu ax.gifo dėl Q10 tikrai daug diskutuota, manau visai nieko jis.. o su bičių produktais reikia atsargiai, TD man atrodo skaičiau kad juos galima vartoti tik iki OV.. bet bijau primeluot kažko unsure.gif

Guzike, tu kaip visada apie viska šmaikščiai 4u.gifbiggrin.gif

Pregnacare ir as naudojau, bet sugeriau dvi pakuotes ir nzn toliau pirkt ar ne

Atsakyti
Ispaikyta, aš tai gal dar 8 dėžutes turiu. blink.gif biggrin.gif

Labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
Ar kam buvo, kad nepasitvirtino vaiduokliukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2017 11 10, 10:38)
Ar kam buvo, kad nepasitvirtino vaiduokliukas? 4u.gif

Yra tikrai buve.. ir buna testai melagiai unsure.gif koki darei? Ikelk pasirodyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina*12 @ 2017 11 10, 09:58)
Yra tikrai buve.. ir buna testai melagiai  unsure.gif koki darei? Ikelk pasirodyk 4u.gif

oj as cia i prieki jaudinuosi biggrin.gif darysiuosi sekmadieni 24CD (ciklas 29dienos).
Nusipirkau pigiausia ankstyvaji AMERITEK ir dabar ziuriu forumuose peikiamas jis ir net nezinau ar darytis anksciau ir pamacius vaiduokliuka dar labiau nervuotis ar tikrai jis pasitvirtins, ar visgi laukti mm dienos, bet cia irgi misija neimanoma..
Sianakt niekaip neuzmigau, atrodo apie nieka negalvojau bet nesamoningai lindo mintis: nescia nenescia, nescia nenescia, tokia keista busena tarp miego ir budrumo, isvargino..
Man jau 31m bet niekada labai nejauciau motinystes jausmo, nezinau kas cia uzejo doh.gif
Atsakyti

Laba ryta :)  

Ar kam buvo, kad nepasitvirtino vaiduokliukas
Man kelis kartus buvo.   Keliauju siandien i santariskes. Tikiuosi turesiu pasimatyma, ir nusiraminsim, kad viskas ok :)
Atsakyti

Labas rytas,

CB gero pasimatymo, lauksim naujienu  :wub:  :wub:  :wub: 

FoxLady - nieko, praeis, su laiku bus lengviau, man irgi vis atrodo kad as nescia, o va ir ne, tai kazkaip jau ramiau ziuriu i viska. Tuo labiau kad kai buvau pastojusi net minties neturejau kad nescia, siaip galvojau veluoja, ir testa pasidariau tik kai mmm velavo 5 dienas, gyvenau iprasta gyvenima ir tiek. 

Vakar issitraukiau is sandeliuko savo sena gera drauga - masazini lanka, oi sukau iki prakaito, bet taip gera, siandien visus sonus skaudena  :D  per tuos visus "beveik nescia" viska apleidau, liemuo jau i liemeni nepanasus daros, reikia imtis veiklos. 

Atsakyti

as jau po pasimatymo  :wub:  pagal echo kruopai 4 savaites ir 6 dienos. gavom pirma fofo. 

gydytojas uzsirasinejo hcg ir prg rezultatus, prg uzrase nmol, o pas mane ng. sakau ne tas matavimas, o jis sako, o tai cia geras. as galvoju, taigi kai telefonu kalbejau, taigi ta ir sakiau, o jis vis tiek burbejo, kad per mazas....

zodziu, esu laaaaiminga!  :yahoo:  MB dziugauja, kad tures tevadieniu :lol:

Atsakyti