Man ir šiandien pradėjo jau teplioti. Prastai ir išsipūtusiai jaučiuosi . Taisau sąrašą.
11.10 - deraramos nesulauks mmm
11.21 - Ispaikyta nebelaukia mmm
11.23 - Kudlota nelaukia mmm
11.30 - Beladona nesulauks mmm
12.06 - Guzikas nelaukia mmm
12.09 - Malvinija nelaukia mmm
beladona, aš ir skaičiau, kad q10 padeda, pati jo nevartoju. Man gydytoja kokybei gerinti rekomendavo mio-inozitolį, td forume skaičiau, kad daug merginų kokybę bando gerintis q10 + inozitoliu. Yra dar tokie papildai Ovaboost kiaušialąsčių kokybei gerinti, bet pasižiūrėjus sudėtį ten tas pats q10, mio-inozitolis, folio rūgštis. Nėra ypatinga sudėtis, galima iš atskirų papildų susirinkti tokį komplektą. Yra dvi veikliosios medžiagos - mioinozitolis ir inozitolis, gydytoja minėjo, kad mioinozitolis kiek veiklesnė medžiaga ir pati taip išskaičiau. Lietuvoje atitikmuo yra Inofolic, bet ten kaip suprantu inozitolis. Ir kaina didelė, ypač, kai rekomenduojama sunaudoti 2 pakelius per parą. Aš pati vartoju Miovarian, pirkau Lenkijoje, dabar per ebay užsisakysiu, mačiau, kad ten yra. Lietuvoje jis neparduodamas
Dekui, Malvinija renku info, zvalgausi po iherb, ko cia uzsipirkus. Musu vaistinese kainos siek tiek is kosmoso