Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (Lapkritis)

Man ir šiandien pradėjo jau teplioti. Prastai ir išsipūtusiai jaučiuosi smile.gif. Taisau sąrašą.

11.10 - deraramos nesulauks mmm
11.21 - Ispaikyta nebelaukia mmm
11.23 - Kudlota nelaukia mmm
11.30 - Beladona nesulauks mmm
12.06 - Guzikas nelaukia mmm
12.09 - Malvinija nelaukia mmm

beladona, aš ir skaičiau, kad q10 padeda, pati jo nevartoju. Man gydytoja kokybei gerinti rekomendavo mio-inozitolį, td forume skaičiau, kad daug merginų kokybę bando gerintis q10 + inozitoliu. Yra dar tokie papildai Ovaboost kiaušialąsčių kokybei gerinti, bet pasižiūrėjus sudėtį ten tas pats q10, mio-inozitolis, folio rūgštis. Nėra ypatinga sudėtis, galima iš atskirų papildų susirinkti tokį komplektą. Yra dvi veikliosios medžiagos - mioinozitolis ir inozitolis, gydytoja minėjo, kad mioinozitolis kiek veiklesnė medžiaga ir pati taip išskaičiau. Lietuvoje atitikmuo yra Inofolic, bet ten kaip suprantu inozitolis. Ir kaina didelė, ypač, kai rekomenduojama sunaudoti 2 pakelius per parą. Aš pati vartoju Miovarian, pirkau Lenkijoje, dabar per ebay užsisakysiu, mačiau, kad ten yra. Lietuvoje jis neparduodamas

Dekui, Malvinija  :4u:  renku info, zvalgausi po iherb, ko cia uzsipirkus. Musu vaistinese kainos siek tiek is kosmoso  :oh: 

Atsakyti

Beladona, geri papildai, ką merginos sako. Ir dar b12 vitamino reikia. Aš dar norėčiau ir prolaktino tyrimo sulaukti. Gal jame bėda? Nes padidėjęs prolaktinas tikrai slopina ovuliaciją ir jos kokybę. Juk galų gale, pastojus tai buvai.

Gali bandyti Balvočiūtės arbatas gerti. Primink, ar TB spermograma daryta?

Atsakyti

FoxLady, kaip suprantu, ne pati dazai, o kirpykloje - tai zinok ramu, tik paprasyk, kad ar duris pravertu ar ka, kad vedintusi patalpa. Didesne rizika toms, kurios pacios dazosi. O kas kirpyklose - isvis galvos sau nesuka ir dazosi toliau. Tiesiog kad kuo maziau kvepuot visu tuo reikalu. O stiprumas nelabai itakos duoda, jeigu sviesini - ar taip ar taip tas pats peroksidas ir amoniakas.

Kalba uzkietejus plauku dazytoja visom vaivorykstes spalvom. Jeigu buna itarimas, kad uzkibo, ir reik dazyt - paprasau, kad mieliausiasis mane numozotu, padarius sioki toki skersveji, kad nekvepuot fufukakom.

Dievazi kaip mane nosis nervina. Galvojau jau krisiu su temperatura didziausia, nes ir koset emiau - nea, nieko, vaikstau tik kaip maisu trenkta, vakar ten tokios paracetamolio arbateles tik pageriau, nes jau galva sunki sunki buvo. Nei pirmyn nei atgal tokia busena. Tai nosi tik juros vandeniu skalbiu ir arbatas geriu nebe litrais, kaip man iprasta, o kibirais :D Tualetas turbut nebegali ziuret i mano uzpakali...

Atsakyti

Foxylady pasiryžimas 9 mėnesius vaikščioti nuaugusiom šaknim? :blink:

Nagi nebe tie laikai moterys. Geros kokybės dažai visiškai nekenkia niekam, nes amoniako ten labai nedaug (mano dažuose pvz 3%). Dehidratuotame sysiuke to amoniako daugiau nei dažuose. Aišku, kitas reikalas, jeigu dažus perkate kioskelyje urmo bazėje ir imate pigiausius.

Atsakyti

Sujuokinai, Guzikai :D

12.09 - deraramos nelaukia mmm

panasu, kad truputi patrumpejo mano ciklai :) visai gerai. O jau savijauta siandien tai tragiska :(

Atsakyti

Beladona, geri papildai, ką merginos sako. Ir dar b12 vitamino reikia. Aš dar norėčiau ir prolaktino tyrimo sulaukti. Gal jame bėda? Nes padidėjęs prolaktinas tikrai slopina ovuliaciją ir jos kokybę. Juk galų gale, pastojus tai buvai.

Gali bandyti Balvočiūtės arbatas gerti. Primink, ar TB spermograma daryta?

7 dpo pasidarysiu prolaktina ir prg. Mb spermogramos nedare, gine sake kol kas nedaryt, buvau juk pastojusi. O b12 yra elevit vitaminuose, as juos geriau, reiktu vel nusipirkt gal  :hmm:​ 

Atsakyti

Sujuokinai, Guzikai :D

12.09 - deraramos nelaukia mmm

panasu, kad truputi patrumpejo mano ciklai :) visai gerai. O jau savijauta siandien tai tragiska :(

Deraramos, uz tas mmm  :4u:  bet tai koks menkas musu sarasiukas  :blink:​ 

Atsakyti

tikrai menkutis... ir daug mergaiciu dingsta arba pasitraukia is sarasiuko, nes atideda planavimus arba tiesiog pavargsta kas menesi laukti, tiketis ir nesusilaukti.. :(

pas mus kol kas bandau stebeti, kame reples. Itariu, kad reikia nebetinginiauti antroj ciklo pusej, nes jau pastebejau tendencija. O ov tiksliai nenusistatau  :hmm:​ 

Atsakyti

Beladona- o kaip ta biciu piki vartoti? nes mano mociute tai uzliptine gere, kad skrandzio zaizdas gydyt, nes jis toks kaip vaskas, tai neisivaizduoju kaip ji reiktu valgyti? 

Atsakyti

Beladona- o kaip ta biciu piki vartoti? nes mano mociute tai uzliptine gere, kad skrandzio zaizdas gydyt, nes jis toks kaip vaskas, tai neisivaizduoju kaip ji reiktu valgyti? 
Tai yra kapsulese, kaip visi papildai. Iherb ziurejau. Oi as blondine! Ne pikis o pienelis, royal jelly angliskai  :rolleyes:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 09 lapkričio 2017 - 19:29

Tai yra kapsulese, kaip visi papildai. Iherb ziurejau. 

aaaa... dabar zinosiu :D

Atsakyti

aaaa... dabar zinosiu :D

Susifeilinau... ne pikis, o pienelis, royal jelly vadinas  :rolleyes:​ 

Atsakyti