Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (Lapkritis)

QUOTE(Kudlota @ 2017 11 08, 22:46)
Kaip keista kad neziurejo, man ir pirma karta ir dabar ziurejo. As dabar jauciu spaudima, po ovitrelio jau 2 paros. Vyrui liepiau ryt anksciau zadintuva nusistatyt, reik uztvirtint  tongue.gif  gydytojas sake dar siandien ryt busiu vaisinga </p>

Aš labai kažkaip nebepasitikiu šita gydytoja.. bet jei pavyks būsiu labai dekinga.. keisti man jos kai kurie veiksmai.. ir tai kad netikrino su echo.. dabar eisiu poryt prg daryt tyrimo tai bent pagal ji bus galima nuspėti ar vyko OV.. nu bet gi gal turejo nuo ovitrelio, o ir spazmelius jaučiau..
beje mums IUI diena neleido myliuko daryt, tai padarėm ant rytojaus is ryto wub.gif
Jums išrašė papildomai prg gerti?
Atsakyti

Aš labai kažkaip nebepasitikiu šita gydytoja.. bet jei pavyks būsiu labai dekinga.. keisti man jos kai kurie veiksmai.. ir tai kad netikrino su echo.. dabar eisiu poryt prg daryt tyrimo tai bent pagal ji bus galima nuspėti ar vyko OV.. nu bet gi gal turejo nuo ovitrelio, o ir spazmelius jaučiau..
beje mums IUI diena neleido myliuko daryt, tai padarėm ant rytojaus is ryto wub.gif
Jums išrašė papildomai prg gerti?

Dufastona po dvi per diena, o tau?

Atsakyti
QUOTE(Kudlota @ 2017 11 09, 00:29)
Dufastona po dvi per diena, o tau?</p>

Man tai Utrogestano po dvi vakarais i vidų, bet aš savo nuožiūra dar gepretixo išgeriu 1 ryte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latina*12: 09 lapkričio 2017 - 06:46

Jau vel pradedu spangt :) 30 cd, o net neteplioja. Bet perziurejau kalendoriu, dar birzeli buve kad tik 32 d pradejo tepliot, o 34 pramuse.. Tai kiek apsiraminau :D bet jei iki 6dienio nepramus, gal dar koki testa pasidaryt :) nepamenu, kiek ilgai Survagiki dar nerode II? Nors man is tikro dar net neveluoja..

Atsakyti
Dar nezinau ar laukiuosi ar ne, suzinosiu tik po geros savaites.. Labai reikia dazyti jau plauku saknis (sviesinu stipriais dazais), ar galiu tai daryti? biggrin.gif
Atsakyti
FoxLady, aš mmm nelaukiu už poros dienų, bet plaukus dažiausi praėjusią dieną. Tokiu laiku ir pačioje nėštumo pradžioje nėra su būsimu vaiku bendros kraujotakos, niekaip nepakenksi. Be to, ir nėščios moterys dažosi plaukus, vadinasi, nėra čia kažkoks labai rizikingas užsiėmimas smile.gif
Atsakyti
Aciu, as matyt busiu is tu kurios visko bijo, tai gal bent silpnesniu dazu prasysiu smile.gif siandien einu pas odontologe, yra itartinas tarpdantis tai nores pasidaryti nuotrauka, tai irgi jau neramu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 09 lapkričio 2017 - 09:25

Jau vel pradedu spangt :) 30 cd, o net neteplioja. Bet perziurejau kalendoriu, dar birzeli buve kad tik 32 d pradejo tepliot, o 34 pramuse.. Tai kiek apsiraminau :D bet jei iki 6dienio nepramus, gal dar koki testa pasidaryt :) nepamenu, kiek ilgai Survagiki dar nerode II? Nors man is tikro dar net neveluoja..

Man tik savaite mmm veluojant vaiduokliuka ismete :)

Atsakyti
Kokius papildus vartojate? As Difolin 2in1 (folis 400mg ir D3 1000tv, jo trukumas pas mane) ir noreciau zuvu tauku, bet siuos jau reikia atidziai rinktis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 09 lapkričio 2017 - 10:16

Velnias, pradejo tepliot :D baigesi svajuko drambliones siam menesiui :)

Persirasysiu i sarasiuka, kai jau normaliai pramus..

Atsakyti

Deraramos, imk balioncika  :4u:  

Buvau pas gine, labai atidziai ziurejo mano tyrimus, na ir sake kad padidejes FSH dar nebutinai reiskia kad neber sansu. Pridaviau krauja amh tyrimui, ziuresim koks rezervas. Jei dar rezervo kazkiek yra, tada galvosim kuo ir kaip stimuliuot. Nusiunte echo, tai ginekologiskai esu sveika, jokiu cistu, jokiu blogybiu, foliai dar maziukai, bet mate, kad auga, 6 cd, tai dabar echo kita ketvirtadieni, bus kaip tik apie ovuliacija laikas. Echoskopuotoja aisku sake, kad kiausidziu vaizdas ne tobulas, na bet ir man jau ne 25 juk, sake kad ne blogiausias variantas. Tai tiek ziniu is mano fronto. 

Galvoju ko cia pagerus...zuvu tauku gal reikia ? Kokius rinktis ? Dar isgooglinau kad kiausialasciu kokybe gerina biciu pikis ir q10. Bet tai manau sulauksiu amh atsakymo, gal vistik jau saukstai po pietu  :blink:​ 

Atsakyti
Man ir šiandien pradėjo jau teplioti. Prastai ir išsipūtusiai jaučiuosi smile.gif. Taisau sąrašą.

11.10 - deraramos nesulauks mmm
11.21 - Ispaikyta nebelaukia mmm
11.23 - Kudlota nelaukia mmm
11.30 - Beladona nesulauks mmm
12.06 - Guzikas nelaukia mmm
12.09 - Malvinija nelaukia mmm

beladona, aš ir skaičiau, kad q10 padeda, pati jo nevartoju. Man gydytoja kokybei gerinti rekomendavo mio-inozitolį, td forume skaičiau, kad daug merginų kokybę bando gerintis q10 + inozitoliu. Yra dar tokie papildai Ovaboost kiaušialąsčių kokybei gerinti, bet pasižiūrėjus sudėtį ten tas pats q10, mio-inozitolis, folio rūgštis. Nėra ypatinga sudėtis, galima iš atskirų papildų susirinkti tokį komplektą. Yra dvi veikliosios medžiagos - mioinozitolis ir inozitolis, gydytoja minėjo, kad mioinozitolis kiek veiklesnė medžiaga ir pati taip išskaičiau. Lietuvoje atitikmuo yra Inofolic, bet ten kaip suprantu inozitolis. Ir kaina didelė, ypač, kai rekomenduojama sunaudoti 2 pakelius per parą. Aš pati vartoju Miovarian, pirkau Lenkijoje, dabar per ebay užsisakysiu, mačiau, kad ten yra. Lietuvoje jis neparduodamas
Atsakyti